amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
Hey, quhem E. Vuaj nga nje seri semundjes te rralla dhe vdekjeprurese, dembelizem ekstrem, pike ekstremisht te larta ne provime dhe frike ekstreme per t'u grabitur dhe egzekutuar nga ndonje elektroshok anal. Poashtu ndiqem dhe nga nje frike konstante qe do denohem me burg te perjetshem pasi nuk iu bej forward 10 biljon e-maileve zinxhir qe njerezit me dergojne , njerez qe besojne qe nese i dergon, mund te mblidhen aq para sa t'i amputojne nje thithke te dalur ne balle ndonje vajze te vogel 6-vjeçare para se kjo e fundit te shitet nga prinderit e saje.
Vertete besoni qe Bill Gates do ju jape nga 1000 dollare nese i beni forward ketij e-maili? Jo,jo, biles as nje MP3-player. Sa leshin e keni IQ-ne?
OHHHHHHHHHHHHH, perendi, shih-shih! Nese do i bej scroll kesaj faqes dhe shpreh nje deshire, do rrethohem nga nje grup fotomodelesh meshkuj, qe do jene ne sherbimin tim per ditet qe me ngelin. Morali i kesaj eshte: a big FUCK YOURSELF gjithe atyre njerezve qe s'kane pune tjeter pervec te me dergojne nga ato e-mailet zinxhir idiote ose-ose per ato serverat si Yahoo, Hotmail apo di une se cfare qe plasen duke lajmeruar qe do i ndalojne.
Me siguri, shpirterat e lige te e-maileve zinxhir do vijne e me futen nen krevat dhe do me transformojne ne gjume ne ndonje krokodil ngaqe une kam guxuar te mos i bej forward nje e-maili zinxhir, e shkruar nga Jesus himself ne vitin 20, e-mail e cuar ne Vendin e Tije nga disa peligrime te frustruar, e nese do e kapte vitin 2000, do hynte ne Librin Gines te Rekordeve e sigluar si idiotesia me jetegjate, me e paturp e humanizmit. Fuck them!!
Modifikuar nga amor alucius datë 18/05/2008 ora 17:37
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|