Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Hey, quhem E. Vuaj nga nje seri semundjes te rralla dhe vdekjeprurese, dembelizem ekstrem, pike ekstremisht te larta ne provime dhe frike ekstreme per t'u grabitur dhe egzekutuar nga ndonje elektroshok anal. Poashtu ndiqem dhe nga nje frike konstante qe do denohem me burg te perjetshem pasi nuk iu bej forward 10 biljon e-maileve zinxhir qe njerezit me dergojne , njerez qe besojne qe nese i dergon, mund te mblidhen aq para sa t'i amputojne nje thithke te dalur ne balle ndonje vajze te vogel 6-vjeçare para se kjo e fundit te shitet nga prinderit e saje.

Vertete besoni qe Bill Gates do ju jape nga 1000 dollare nese i beni forward ketij e-maili? Jo,jo, biles as nje MP3-player. Sa leshin e keni IQ-ne?

OHHHHHHHHHHHHH, perendi, shih-shih! Nese do i bej scroll kesaj faqes dhe shpreh nje deshire, do rrethohem nga nje grup fotomodelesh meshkuj, qe do jene ne sherbimin tim per ditet qe me ngelin. Morali i kesaj eshte: a big FUCK YOURSELF gjithe atyre njerezve qe s'kane pune tjeter pervec te me dergojne nga ato e-mailet zinxhir idiote ose-ose per ato serverat si Yahoo, Hotmail apo di une se cfare qe plasen duke lajmeruar qe do i ndalojne.

Me siguri, shpirterat e lige te e-maileve zinxhir do vijne e me futen nen krevat dhe do me transformojne ne gjume ne ndonje krokodil ngaqe une kam guxuar te mos i bej forward nje e-maili zinxhir, e shkruar nga Jesus himself ne vitin 20, e-mail e cuar ne Vendin e Tije nga disa peligrime te frustruar, e nese do e kapte vitin 2000, do hynte ne Librin Gines te Rekordeve e sigluar si idiotesia me jetegjate, me e paturp e humanizmit. Fuck them!!

Modifikuar nga amor alucius datë 18/05/2008 ora 17:37

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Maj 2008 17:30
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

ahahha

Mesazh i vjetër 18 Maj 2008 18:28
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Ehhh, sa mire do ishte te mbaja une nganjehere keto ekseset e mija te sinqeritetit per vete,tashme do kisha fituar bileten per ne parajse

Sidoqofte, gati per nje dite tj. per t'ju hedhur ne shpine perendise time Gallic ndersa se ka mendjen dhe per t'a puthur pafundesisht...(hmmm, sa i shijshem qe eshte dreqi!). Eheee, e di qe po thua ndersa e lexon"yyy, sa cheesy kjo por nese duhet te vazhdoj me ekseset e mija...s'me intereson FARE.

Mesazh i vjetër 23 Maj 2008 04:32
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Hahaha cme ndodhi pak me pare...Pasi dola nga puna me nje kolegen(miken) time shkuam te printojme disa materiale...Une i nisa te miat ndersa prisja ate...ajo kishte marre diskete me vete,,dhe cuditesisht Pc spo e njihte ta hapte...Dhe shkuam tek njeri nga ndihmesat qe kishte turnin per te na ndihmuar ai(femra hesapi,larg pc-ve )..Ai na keshilloi ta hidhnim ne USB,ajo skishte dhe i dhashe une te timin...ndersa ai bente konvertimin..une e pyesja ate shoqen e pe mbreme Eurovisionin...e pe Shqiperia kaloi ne finale..(ajo ishte ruse)...E..u pergjigj ajo edhe Rusia ne finale eshte...
Ai djali qeshte& mu kthye mua,ca vendi the ti moj...
Une me nje buzeqeshje te madhe dhe plot krenari shqiptoj :Shqiperia !
Ai qesh akoma me shume,une gati ti thoja,cka per te qeshur ketu..kur ai ma kthen....ne shqip Shqiptare je ti moj?
Une ngela .....Pu thashe sa e vogel qenka bota !
Megjithese ishte surprize e kendshme...por ama ende me vjen te qesh...

Mesazh i vjetër 23 Maj 2008 20:22
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Hahahaha, Eria, ca koincidence. Hahaha. Sot duke u kthyer nga ca pune ne nje qytet tjeter hipen ne tren ne nje burre i moshuar dhe nje grua e re me nje femije. Ishte ne ore qe ktheheshin gjithe nga puna keshtu qe ishte plot treni, mirepo ajo gruaja e re vjen e ulet ne vendin bosh perkrah meje me kalamanin ne preher dhe ai plaku po qendronte ne kembe afer saje. E mire, mbas pak kohesh i ndjej duke murmuritur diçka ne shqip, thashe se me bene veshet, mbas 5 min. prape ato dhe vertete ishte shqip I ofroj atij plakut te ulet ne vendin tim(refuzoi), zgurdulloi syte kur i fola ne Shqip. Me thote" e kujt je ti vajze?"(doja t'i pergjigjesha e vetes por hajt, mosha), i them" e filan fistekut". Me sheh dhe nje here, me kap perkrahu qe te ngrihem ne kembe dhe me jep doren. "Me ate bab' qe ke ti, turp te mos me njohesh apo te mos me flasesh. " Dola e njohur me plakun e huaj 1 h udhetim ne tren veshet m'i çau ne muhabet :p

Mesazh i vjetër 24 Maj 2008 03:24
amor alucius
Ennology

Ka kohe qe s'kam qene kaq e lodhur dhe pa energji. Mbas 40 min gjume mbi sofa-ne e livingut u zgjova e frikesuar nga nje enderr: kisha humbur oren e nje provimi, ishte 11:00, duhet te prisja vjeshten per t'a ridhene. Provimi im i pare i vjeshtes!!! U zgjova nga ai tmerr ne nje goditje te vetme. Pashe oren, 6:50. Mund te flija dhe 10min . Keshtu u ngrita mbas nje totali prej 50 min, ne kohe ama

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2008 01:35
amor alucius
Ennology

Nese serish mbyll syte ne keto kohe kaotike, jam serish aty, me ty. Realiteti eshte aq pak ne ca raste...

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2008 01:40
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Nuk arrij ende ta besoj qe kaloi nje vit....Pikerisht si sot nje vit me pare,madje madje ne kete ore..me erdhi lajmi i tmerrshem qe ti nuk ishe me mes nesh ...As vete se di si e mbajta veten te mos perlotesha....Me ka marre malli shume..madje me ka ngelur peng ne zemer qe nuk te putha per here te fundit...madje vazhdoj pyes veten pse nuk u nisa direkt kur mora lajmin qe ishe keq...ne djall shkolla&punet qe kisha...
Sa shpejt iken koha....Te mbaj ne zemer gjithmone...ju kam te dyve ne zemer..e di qe me mbroni kudo kurdohere....
Juu dua shume te dyve..!

Mesazh i vjetër 02 Korrik 2008 20:19
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Cila eshte gjeja e bukur kur ndodhesh ne pranine e nje femre te deshperuar qe ka qene single per me teper se vit dhe nje mashkulli qe eshte deshperimisht ne kerkim vemendjet? Aksion!!

XY: Ohhh, nuk arrij te gjej filan dokument. Kam aq nevoje per ndihme. Jam aq i paafte.
XXo shiheeee se e gjeta une me bagazhin tim te jashtezakoneshem intelektual.(Dhe me kete rast, ja po te perkulem dhe i cike tek tavolina, keshtu prezantohesh dhe me bagazhet e mija te tjera)
XY:Ohhhhhh, kengetari im i preferuar ne radio. E di qe ky ka shkruar filan tekst, ne filan vit per ...?(ehe, sa sh. njohuri kam)
XX: Jooo, se dijaaa, e verteteeee????(sa i zgjuar qenka dreqi)

Ne te tjeret(me vete): Dhe sa i fejuar qe eshte dreqi!! Por natyrisht s'e kemi vene nder mend te t'a themi pa shijuar dhe ca spektaklin

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2008 23:56
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

S'ma ben zemra ta le.

Sot me telefoni tek puna disa here. Zeri e saj e brishte. Ishte me e bute se heret e tjera. Me e sjellshme. Nuk dija se cfare donte te vertetonte me kete gje. A ndoshta po luan ping pong me zemren time? Ndoshta kujton se duke u sjellur mire mund te me ndryshoj mendjen time? Me erdhi shume keq.

Me tha me nje cop shprese: "Hej Endri, kam disa idera qe ne te dy mund te punojne se bashku". "S'eshte fundi"

Edhe une naivi i thash:" Jam i hapur per cdo ide te re".

Shpresa vdes e fundit. Te shohim cdo ndodhi...

Mesazh i vjetër 11 Korrik 2008 07:24
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:28 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar