Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene
Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Mr. Brooks (2007)

Nuk eshte i fundit qe kam pare, por me doli serisht para syve. Mendoj se meriton te jete ketu. Kolona zanore eshte shume e pershtatshme.

Kenga ne sfond eshte (The Veils - Vicious Traditions)

Vazhdim i kolones zanore:

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 30 Maj 2009 05:19
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ALICE
Anetar i ri

Regjistruar: 19/01/2009
Vendbanimi: everywhere
Mesazhe: 7

La ragazza del lago

"Quando ci stanno di mezzo i sentimenti, Alfré chiunque l'ha messa in quella posizione le voleva bene”.
Vrasja e nje vajze Anna Nadal ( Alessia Piovan) nga dikush i vendit ( Carnia).
Gjë e rrallë, vajze e re qe kishte mbetur e zhveshur në buzë liqenit, në një pozitë të veçantë, mbeshetur ne ane thua se po fle. Dhe ketu perdoret retorika, konsiderata e zakonshme:
L'assassino, in un modo/mondo tutto suo, doveva amarla.

Mesazh i vjetr 30 Maj 2009 12:55
ALICE nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ALICE Kliko këtu për të kontaktuar me ALICE (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ALICE Shto ALICE në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ALICE në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Milet qe jeni online. Me ndihmoni pak te gjej nje film se s'po i jap dum. Me duket eshte i Almodovar dhe mbaj mend vetem kolonen zanore me titrat ne fund. Eshte nje rrjesht me gra qe duken nga prapa (kurriz e bythe) dhe kercejne si tip samba. Kamera kalon ngadale dhe tregon rrjeshtin e bytheve qe levizin me kengen e mbylljes ne sfond. S'me pelqejne filmat e Almodovar (s'jam as i sigurte nqs eshte i tij) po ajo skene ka dale shume mire dhe tani me degjohet muzika (e kam ne mend).

Mesazh i vjetr 01 Qershor 2009 03:29
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

E gjeta me ne fund.

Kenga e plote.

Dhe fundi i filmit:

Mesazh i vjetr 01 Qershor 2009 04:36
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Engjej dhe Djaj

E kam marre edhe liber ,por nuk kam pasur kohe ta lexoj,por tani qe e  pashe film me intrigon me shume. Film interesant, emocionues dhe qe suspancat e dyshimit te krijojne nje ankth qe e bejne filmin edhe me te pelqyeshem. Muzika fantastike!

http://www.youtube.com/watch?v=KybMg1LaRPQ

Muzika...

http://www.youtube.com/watch?v=BunG5Li8Bjc

Mesazh i vjetr 01 Qershor 2009 16:58
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Milet qe jeni online. Me ndihmoni pak te gjej nje film se s'po i jap dum. Me duket eshte i Almodovar dhe mbaj mend vetem kolonen zanore me titrat ne fund. Eshte nje rrjesht me gra qe duken nga prapa (kurriz e bythe) dhe kercejne si tip samba. Kamera kalon ngadale dhe tregon rrjeshtin e bytheve qe levizin me kengen e mbylljes ne sfond. S'me pelqejne filmat e Almodovar (s'jam as i sigurte nqs eshte i tij) po ajo skene ka dale shume mire dhe tani me degjohet muzika (e kam ne mend).

Se kisha lexuar kete mbreme. Po mire kur s'te pelqejne filmat e tij , ca halli ke qe i degjon muziken? Gjerat merren komplet jo me copa :p

ps.Pune shijesh po Almodovar e do perhere nje shans te dyte.

Mesazh i vjetr 01 Qershor 2009 20:00
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Engjej dhe Djaj

E kam marre edhe liber ,por nuk kam pasur kohe ta lexoj,por tani qe e  pashe film me intrigon me shume. Film interesant, emocionues dhe qe suspancat e dyshimit te krijojne nje ankth qe e bejne filmin edhe me te pelqyeshem. Muzika fantastike!

http://www.youtube.com/watch?v=KybMg1LaRPQ

Muzika...

http://www.youtube.com/watch?v=BunG5Li8Bjc

Kati une se kam pare, por doja te dija :

E ke lexuar Kodin Da Vinci, po filmi te pelqeu?

Mesazh i vjetr 01 Qershor 2009 20:03
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
ps.Pune shijesh po Almodovar e do perhere nje shans te dyte.

Ka mundesi, por kam pare dikur nje film ne kinema dhe mu duk tipik europjan, 3 ore per nje skene duke perdorur gjithe aftesite psikologjike per tu futur tek ideja kryesore. Ca te tjere kane qene ne TV, por s'me kane terhequr ti shoh. Ketij lart i kam kapur fundin dhe ky xhirimi eshte shume i arritur. Pastaj per muzike... eshte merita e Alberto Iglesias. Megjithate do i hedh nje sy po qelloi ndonje film tjeter ne TV.

P.s. Edhe Ennio Morricone ka bere muzike per filma qe s'kane patur sukses.

Modifikuar nga Fajtori datë 01/06/2009 ora 20:31

Mesazh i vjetr 01 Qershor 2009 20:15
Tulipani
< ArtHolic >

Tani e kuptova hyn Alberto Iglesias ... E vertete fillimet i ka shume te ngadalshme por pastaj shpejtohen pa u ndjere. Jane te rralle regjizoret qe tregojne si ai. Drama jetesore, gjendje te degraduara pa qene asnjehere vulgar.

ps. per te pare nje film duhet dhe 0.1 % durim

Mesazh i vjetr 01 Qershor 2009 21:14
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Kati une se kam pare, por doja te dija :

E ke lexuar Kodin Da Vinci, po filmi te pelqeu?

.......

Po e kam lexuar Kodin qe kur doli ne fillim  dhe filmi eshte po aq dinamik dhe intrigant sa dhe Kodi. Te rekomandoj ta shohesh sepse nuk do pendohesh. Pastaj Tom Hanks e ben edhe me te kendshem filmin. Eshte zgjedhur aktori perfket per nje film te papare..

Mesazh i vjetr 02 Qershor 2009 00:58
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar