Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Taverna " Qyli " Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 161 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Po ti me terment do ikesh ne shqiperi durrsako ?

Me duhet ti tregoj rrugen atyre. Po them te rrij nja 5 dit. U ftov kafja po pije. Ca cigaresh pin ti se une Gamel kam....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Janar 2005 21:55
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Me duhet ti tregoj rrugen atyre. Po them te rrij nja 5 dit. U ftov kafja po pije. Ca cigaresh pin ti se une Gamel kam....

sheh sheh qerratai, lum si ti me ter mend te kam zili, ja kalofsh mire dhe ma puth njecike ate token meme nga mua...................marlboro light........ ndize nje here, kafen e thava une akoma te kafeja je yi une kam mare dhe nje konjak

Mesazh i vjetër 23 Janar 2005 22:35
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

sheh sheh qerratai, lum si ti me ter mend te kam zili, ja kalofsh mire dhe ma puth njecike ate token meme nga mua...................marlboro light........ ndize nje here, kafen e thava une akoma te kafeja je yi une kam mare dhe nje konjak

Propozoj ta pijm nga nje got
per te vjetren shoqeri
isha aty une qepare
se me la amori nje porosi.

Mirpo tashi nuk po kujtohem
se ca porosije me la mu
prit ti fus nji te kontrllume
ishalla smka than me u martu

1 minut bre myzo se ma bon koken lamsh....

Mesazh i vjetër 24 Janar 2005 00:53
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

mire se ju gjeta shoket e mi
te me falni per mungesen
por ja ktu jam perseri
per ju prap te shtroj tryezen

me vjen mire qe dhe pa mua
te gjithe te qyli jeni kenaqur
kto dy dite me keni munguar
te isha me ju , sa do kisha dashur

ju pershendes te gjithve

Mesazh i vjetër 24 Janar 2005 03:13
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

sa here ndihem vetem
vrapoj per te QYLI me nxitim
ma ka enda nje got te pi
se bashku me shoqerin

ja sonte jam ketu dhe pres
te vine te gjithe si per cdo here
qe te heqim ate dreq stres
dhe dimri te na duket pranvere

te pime e te defrejme
cdo nate te bukur t'ia kalojme
mos nguroni ktu te vini
se vec nje here rrojme

Mesazh i vjetër 24 Janar 2005 03:56
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Oh cme kenaqet shpirti nga gezimi
se na ka ardh etnik trimi
une dy llafe do te them o bablok
se mu per te pire sme ke sot

Mesazh i vjetër 24 Janar 2005 04:40
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

mjafton te jesh mire o myzeqar
se per te pire ka dite te tjera
hajt na kenaq me pranin tende
kur je ti ktu , QYLIT, i rritet vlera

Mesazh i vjetër 24 Janar 2005 04:43
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

qenka bere klub burrash ky...Dalimjashte goca shkojem bejemnje xhiro te bari i thashethemeve.
:pepsi:

Mesazh i vjetër 24 Janar 2005 15:21
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
qenka bere klub burrash ky...Dalimjashte goca shkojem bejemnje xhiro te bari i thashethemeve.
:pepsi:

O KSENIA po pse mi lal mendon keshtu ?
e si mund te kishte kuptim taverna pa femrat?

ashtu si kudo ne jete edhe ktu asgje nuk ka kuptim pa femrat . prandaj gjithmon e keni te hapur deren dhe jeni te mirepritura gjithmon.

ju presim me padurim

me respekt ETNIKU78?

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 03:13
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Sot qenkem vetem
po dua prap te pi
a ka ndonje qejf
mua te me bej shoqeri ?

qenka nis per rruge DURRSAKU
ishallah i behet rruga drite
po vjen ne SHQIPERI
te na bej noi vizite

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 03:58
Ora tani: 16:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 161 faqe: « E parë ... « 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Taverna " Qyli "

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar