Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233
|
Eh duken sekondat si shekuj.
Isha mire( mire quaj gjendjen e qetesise pa ndjesi brenda vetes). Dje intensiteti i lutjeve dhe i atmosferes shpirterore me shkundi nga themelet kete gjendje qetesie dhe shpirti im tani po dhemb ngaqe nuk artikulon dot gjithshka do te artikuloje, e turfullon perbrenda kafazit te kraharorit. Dhe kur kjo ndodh grindem me Zotin, ndoshta ngaqe eshte i padukshem.
Besimi nuk ka shpjegim llogjik. O beson o s'beson. ashtu si dhe dashuria, o do, o s'do. Kur s'do nuk e ndien mungesen. Madje jeta eshte me e bukur, me me gjalleri. Problemi eshte kur do dhe thua qe s'do, ndoshta ngaqe nuk do te lesh veten te lire, apo do te kontrollosh ndjenjat.
Kush ka arritur valle te kontrolloje ndjenjat? a kontrollohen gjerat me ndrydhje? Jo. As sistemet politike me te tmerrshme s'kane mundur te mbijetojne per shkak te shtypjes.
I kontrollova ( mendova) racionalizova (genjeva veten) per te arritur ne perfundimin qe minutat me duken shekuj nese nuk flas me ty.
Cmenduri?- of course, totale.
Gabim?- Who cares jeta eshte e shkurter
disipline?- I know, por e pamundur
Zgjidhje?- s'e kam gjetur akoma, nese ekziston ndonje.
--------
I kontrollon- ndoshta, je gjithmone cool
racionalizon- perhere, edhe tapetin e do me kutija
Por, kur me ke perpara syve, e me sheh te qete duke buzeqeshur pa kokecarje, veshtrimi yt me thote shume gjera, pavaresisht se ti thua komplet te kunderten. Kur do fillosh te jesh true to yourself?
---------
Nuk perjashtoj mundesine qe keto jane percartje mengjezore kur sapo jam zgjuar nga endrrat. eshte imagjinate. E vetmja gje e rendesishme eshte artikulimi.
Artikulimi eshte i vetmi ilac qe kam gjetur per dhimbjen.
O Ma me ka marre malli shume.