Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Pyetje-pergjigje
Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 412 413 414 415 416 417 418 419 420 [421] 422 423 424 425 426 427 428 429 430 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
raid
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/02/2012
Vendbanimi:
Mesazhe: 1139

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po jo pra se pi te thashe

Ca hobi ke?

Hobi qe kam pasion me shume eshte te rri kot.. e kam pa tallje.
Por do te doja te beja udhetime me nje jeep neper shkretetire.. lol

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Prill 2012 01:49
raid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të raid Kërko mesazhe të tjera nga: raid Shto raid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto raid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha raid
E ndez gjithmone, por nuk e pi.

Cili ka qene vendi me i larget qe ke shkuar?

Me i larget ka qene Gjermani

Quhet ky e?

Mesazh i vjetër 12 Prill 2012 01:49
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha raid

Hobi qe kam pasion me shume eshte te rri kot.. e kam pa tallje.
Por do te doja te beja udhetime me nje jeep neper shkretetire.. lol

Seriozisht e ke? Per zotin kete gje e kam enderruar shpesh.

Mendon se realizohet kollaj kjo gje?

Mesazh i vjetër 12 Prill 2012 01:51
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
raid
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo

Vendi ku do te doje te jetoje?

Shqiperi. (dhe jo per patriotizem)

Vrima e celesit te deres i ka dhembet nga siper apo nga poshte?

Mesazh i vjetër 12 Prill 2012 01:52
raid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të raid Kërko mesazhe të tjera nga: raid Shto raid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto raid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
F_xhunior
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/02/2012
Vendbanimi: Skandinavia
Mesazhe: 523

Citim:
Po citoj ato që tha raid

Englendis perdoret ne Shqiperine e mesme, por s'di shqip ti se keni folur serbisht ne shtepi.. lol

Nese shprehje zhargon, atehere i bie se ti je fshatar, jo i qyteteruar sikur jam une...madje i edukuar jashte mase, ku fjale te tilla gjuha ime nuk i kap dot.... e meriton nje qofsh mallkuar pse e shkrove fjalen me se te urryer nga une serbisht pty ptyyyyyyy qofsh mallkuar sa te jesh gjalle!

Mesazh i vjetër 12 Prill 2012 01:52
F_xhunior nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të F_xhunior Kliko këtu për të kontaktuar me F_xhunior (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: F_xhunior Shto F_xhunior në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto F_xhunior në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
raid
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Seriozisht e ke? Per zotin kete gje e kam enderruar shpesh.

Mendon se realizohet kollaj kjo gje?

Cilen? Te rrish kot, apo shkretetiren? Besoj se realizohen, vetem duhet te kesh forcen ta nxjerresh veten mbi hallet e perditshme.

Mesazh i vjetër 12 Prill 2012 01:53
raid
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior

Nese shprehje zhargon, atehere i bie se ti je fshatar, jo i qyteteruar sikur jam une...madje i edukuar jashte mase, ku fjale te tilla gjuha ime nuk i kap dot.... e meriton nje qofsh mallkuar pse e shkrove fjalen me se te urryer nga une serbisht pty ptyyyyyyy qofsh mallkuar sa te jesh gjalle!

Mire ik, mos me caj allahun tani..

Mesazh i vjetër 12 Prill 2012 01:54
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior

vdeksh jarebi... ishte urim qe te jetosh jeten e pertejme me shpejt

sa dhembe keni ne goje?

Mesazh i vjetër 12 Prill 2012 01:55
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha raid

Shqiperi. (dhe jo per patriotizem)

Vrima e celesit te deres i ka dhembet nga siper apo nga poshte?

Nga poshte po ka edhe celsa kopila qe e kane nga te dyja anet

Je dakort?

F_xhunior
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/02/2012
Vendbanimi: Skandinavia
Mesazhe: 523

Citim:
Po citoj ato që tha raid

Mire ik, mos me caj allahun tani..

Te ta thyefte qafen, inshaALlah!

F_xhunior nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të F_xhunior Kliko këtu për të kontaktuar me F_xhunior (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: F_xhunior Shto F_xhunior në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto F_xhunior në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:02 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 412 413 414 415 416 417 418 419 420 [421] 422 423 424 425 426 427 428 429 430 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Pyetje-pergjigje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar