Regjistruar: 01/02/2012 Vendbanimi: Mesazhe: 1139
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Nga poshte po ka edhe celsa kopila qe e kane nga te dyja anet Je dakort? Dakort, por une te pyeta per vrimen, jo celesin..
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Nga poshte po ka edhe celsa kopila qe e kane nga te dyja anet Je dakort?
__________________ mir..
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil vdeksh jarebi... ishte urim qe te jetosh jeten e pertejme me shpejt sa dhembe keni ne goje? Te gjithe i kam.. , 32 dmth. Sa dhembe ke hequr?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil vdeksh jarebi... ishte urim qe te jetosh jeten e pertejme me shpejt sa dhembe keni ne goje?
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha raid Te gjithe i kam.. , 32 dmth. Sa dhembe ke hequr? 3 2 te pjekurise dhe nji 7 lart kshu kot per pol sa gishta ke?
Citim:Po citoj ato që tha raid Te gjithe i kam.. , 32 dmth. Sa dhembe ke hequr?
__________________ .
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
12 erdhi bossja po iki une
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
pse kaq pak ske 20?
Kur them une qe eshte e rrezikshme kjo Sa fije floku ka nje njeri ne koke?
ketu me zure ngushte sja kam idene hic sa duar e kembe ke?
20 kam. (gishta.. lol) Pyetje per xhunior. Peshtyn kur flet? Ose e thene me edukate qe ta kuptosh - te dalin cifla jargesh kur flet?
Citim:Po citoj ato që tha raid 20 kam. (gishta.. lol) ke gisht ke me te bukurin... po me te shemtuarin?
Citim:Po citoj ato që tha raid 20 kam. (gishta.. lol)
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Te presim Xhunior ne tani?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.