Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum? Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 5.00.
Goca Mo KLas ne forum osht:
Ky sondazh është i mbyllur.
analistja 21 12.65%
amor alucius 9 5.42%
LiL-TrEaSuRe (puc puc Ela) ihihihii 13 7.83%
sUgA_tIlOnCe 12 7.23%
durrsakja_topolakja 5 3.01%
ADELAIDA 6 3.61%
macekeqe 3 1.81%
hirushja 17 10.24%
..tjeter qe nuk eshte permendur me siper! 44 26.51%
Lela_dr 36 21.69%
Gjithsej: 166 votime 100%
  [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

HEJ!

me ato vajza qe na keni cuar aty ne klasifikim eshte njelloj sikur te thuash:KUSH NGA MISS-ET ESHTE ME E BUKUR NE SHQIPERI gjate ketyre viteve!
pasi aty ne ate renditje"gjenerale" keni cuar edhe goca qe kane kohe qe skane hyre dhe shume prej jush anetare su ka rene rasti te flisni me to ne forum.Psh ku di gje Sykaltra,Evisa,etj per Macakeqen.....
nqs doni te behet vertete nje teme interesante vini personazhet qe vertete e bejne kete .pasi tek kjo teme jo per gje dhe pa ofenduar,por eshte mbushur me plot budalliqe,me diskutime pa pike afrimi me temen dhe me komplimente te theksuar LESBISMI!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Tetor 2005 22:08
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

hajde, hajde sa paska shkuar sondazhi, nje i tille i mungonte ketij forumi...
Po mire, po ajo qe del me e mira(sipas sondazhit) cfare dhurate do marre

nejse, rrofsh hirushe qe ske shtuar te tjere emra, se do na rrinte veshi i kuq nga 'komplimentat':p

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2005 14:48
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

me sa shof analistja qeka nkrye të listës.....urime analiste.
Tani diçka që e kam kërku nja 20 herë....
Ku ndodhet emrin i dreqja-shkodranes dhe i isra-grifshës?????

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2005 16:44
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Nodhet ke tjeter qe nuk eshte permendur me siper :p:p:p:p:p

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2005 22:54
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Edhe lela mungon....
kjo është diskriminim
veni çin të doni aty apo merrni mendimin e popllit?

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2005 03:07
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

amoxil

Ky sondazh eshte hapur ne 2003
Une nuk kam qene anataresuar akoma.
Tani nqs doni hapni nje sondazh tjeter me vajzat e tanishme....

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2005 03:19
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Po mirë, jam dakort me ty....
ama kta që jan moderator ktu pse nuk e shtojn emrin tat apo të atyre gocave që kam përmend unë më lart????
nuk të lë kjo gjë të krijohet një pyetje???

"mos vallë ka të bëjë me ne??"

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2005 03:23
Lela_Dr
** dream **

jo jo se une pastaj ngel nga mbrapa..

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2005 03:24
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2005 03:45
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Pse qesh ti Ana?????

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2005 03:47
Ora tani: 00:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar