Roi
Drift in and out....
Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786
|
Re: Il divo (2008)
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Me film idiot, s'ka ku te shkoje. E kam filluar 10 here dhe prape mezi po e duroj deri ne mes. Filim tipik italianesh, nga keta modernet, me regjizore qe i duket vetja artiste se levizin kameran para-prapa ne vend te deres. Toni Servillo (aktori kryesor) eshte antipatik si gjithmone. Disa kritikeve i duket si aktor kushedi, por s'ka asnje plasticitet, di vetem te percjelle trishtim. Jam i sigurte qe
E njejta gje qe me ka ndodh mua kur kam pare nje tjeter film me protagonist pikerisht Toni Servillo !
"Le conseguenze dell'amore" ...film absurd !! me te merzitshem dhe pak terheqes nuk kisha pare ndonjehere ...dialoget minimal linin shume per te deshiruar,teper i ngadalte,teper ..kot !
Kur mbaroi nuk doja ta besoja...mendoja se rregjisori duhej te fillonte te shtjellonte nga fundi shume perse-ra,por jo ! filmi mbaron dhe te le vertet nje shije te keqe pasi thua...ca filmi eshte ky...! Faktikisht e pashe dhe nje here te dyte per ta kuptuar me mire,por hic ! ose me sakte kuptohej se ca donte te thonte rregjizori,por prape nuk ta mbushte mendjen menyra si ishte realizuar si edhe zdhjedhjet qe protagonisti ben gjate filmit !
Mendoj edhe une se Toni Servillo eshte nje aktor i mbivleresuar ! Dhe cudija eshte se kritika italiane vetem e mburr,s'lexova njehere nje kritike jopozitive kundrejt tij ! Sdq filmin ne fjale nuk eshte se e ka shkruajtur ai,por prape menyra se si luan,mimika (per te cilen aq shume e mburrin) nuk me bind aspak !!