Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Po imagjinoj mos kisha ndonje kusheri dhe une ne forum
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs Malaj e kam cun teze dhe kete ...bashke me vllain tjeter ne greqi...Athine.. Uau ......... do jesh i vogel atehere qe nuk te njoh ...............
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs Malaj e kam cun teze dhe kete ...bashke me vllain tjeter ne greqi...Athine..
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Uau ......... do jesh i vogel atehere qe nuk te njoh ............... Jam Tironsi pranej sme njef......po jam me i vogel se te tre malajt
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Uau ......... do jesh i vogel atehere qe nuk te njoh ...............
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Citim:Po citoj ato që tha Niqua Ashly, saher bej dashni me dashnorin tim mendoj per ate tendin... po ca mendon mi amon
Citim:Po citoj ato që tha Niqua Ashly, saher bej dashni me dashnorin tim mendoj per ate tendin...
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Ashley po ca mendon mi amon Ta them une mssse? (OO)
Citim:Po citoj ato që tha Ashley po ca mendon mi amon
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ta them une mssse? (OO) he me thuaj dhe pse ti niqua
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ta them une mssse? (OO)
je gallat fare perzotin
Citim:Po citoj ato që tha Ashley je gallat fare perzotin Une sa per ndihme e kisha me.Oj
Citim:Po citoj ato që tha Ashley je gallat fare perzotin
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
Citim:Po citoj ato që tha shelgu shelgu mos fol me shenja konvencionale ti çpaske qen
Citim:Po citoj ato që tha shelgu
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.