Citim:Po citoj ato që tha cecilia
Si gjithmon kenget e bukura dua te pershendes bionden ne fill
se kisha degjuar naj here ciljeta e bukur me pelqen...
ja dhe kenga qe te pershendes une sepse e di qe te pelqen shume dhe kete vit do jemi duke e kercyer neper buzuqet e Kretes...moj shoqe po orfeu jot di greqisht se ky i imi sdi dreqi me duhet me ja perkthuy; Orfeo lexo zemra...
Pyeta syte e mi pse lotojne?
ato me thane pse te pane ty shpirt
erdhe erdhe erdhe qe te ikesh perseri
erdhe erdhe qe te vrasesh syte e mi ...
Pyeta syte e mi pse qeshin?
dhe me thane qe te besun ty
dhe te besun tek genjshtra jote
erdhe erdhe qe te ikesh perseri
pyeta syte e mi pse dhembin?
me thane qe kan kaluar shume
po perseri te duan vetem ty .
erdhe te vrasesh shpirtin tim
ato me thane qe te besuan shume
dhe pse me genjeve
erdhe erdhe te lutem mos ik ....
se kisha degjuar naj here ciljeta e bukur me pelqen...
ja dhe kenga qe te pershendes une sepse e di qe te pelqen shume dhe kete vit do jemi duke e kercyer neper buzuqet e Kretes...moj shoqe po orfeu jot di greqisht se ky i imi sdi dreqi me duhet me ja perkthuy; Orfeo lexo zemra...
ato me thane pse te pane ty shpirt
erdhe erdhe erdhe qe te ikesh perseri
erdhe erdhe qe te vrasesh syte e mi ...
Pyeta syte e mi pse qeshin?
dhe me thane qe te besun ty
dhe te besun tek genjshtra jote
erdhe erdhe qe te ikesh perseri
pyeta syte e mi pse dhembin?
me thane qe kan kaluar shume
po perseri te duan vetem ty .
erdhe te vrasesh shpirtin tim
ato me thane qe te besuan shume
dhe pse me genjeve
erdhe erdhe te lutem mos ik ....
Pasxalis Terzis-Rotisa ta matia mou
legjendare
........ o Bjonde ku e ke gjetur kete kenge se jam shtrire ne krevat dhe po vdes se qeshuri me kete qe po vuan duke kendur veshur me pallto, tuj ec tek moli i vjeter, kengen ....irtheeeee hahahahahahahaha -- u mekaaaaaaaaaaa ..o man hajde kengetar hajde
--Bjonde po me zhgenjen , per koke tende ,
Ketaketu tek TV NBC po hane fruit cake , ndersa une pertohem te cohem
----- Vetem Ciljeta shoqe e Bjondes mund te me coje nga krevati , jo per gje por eshte brune me leshra te verdha
hahahaahahahah---E forte je Bjonde ku e ke gjet kete emer
Uuuu Bjonde ,po Ciljeta tek PD-ja ishte shume sexy veshur me fustan te zi , dukej shume kinge --Ja si kjo Ciljeta qe kemi ketu ..
---Hej o cuna dhe goca --vendosni kenge te bukura, se ka ne Ju tube plot --qe kur ta kontrollojme kete forumin gjejme direkt ndonje kenge te bukur
---Kur them te bukur , te bukur qe e pranon dhe bota moderne--Jo te bukur nga ato ku qan ai duke thene ......Irthe se me skotosi hahahahaahahahahahahahahhaah ..po vdes...........
--Megjithate e kam sugjerim , se cdo njeri ka shijen e tij----------De gustibus non disputandum
------------T'ju pershendes une me nje Great Song nga Tina Turner --koncert ne London ne Stadium --Kenga titullohet :
--------------BE GOOD TO ME
...... nje great atmosfera -- great coreography, nje absolutisht great ritem qe me ben mua tani te hidhem peprjete nga krevati me bythe jashte lol
.....Pastaj me vone hyn ne skene nje zezake amerikane qe i ulerin stadiumit:
...............one , two, Londooon common !!!...Put ur hands togather !!!!
--....dhe fillon nje great muzik --ku exitohet gjithe stadiumi anglezAjo eshte tipike vajze amerikane , rezaton shume energji ......dhe ne fund mbyllet me nje pjese frenetike ne piano nga nje pianist zezak....qe perfundon me nje klithme te kitaristit duke uleritur ne kupe te qiellit --yeeeeeh ..lol
Njera nga ato back up singers qe shoqeron Tinen eshte kroate --eshte shume kinge ,duket si kineze por ka floke shume te bukur , presh te zinj ---Cecilia i ka floket si forma e asaj kroates qe e quajne IVONA BRNELIC
-------Ato kane veshur pantallona meshin shtrigat, qe ju shkojne shume se kane kembe shume elegante.. dhe jane shume kinge te treja
Pershendes me kete kenge :..... Gjithe femrat e Forumit Horizont
Tina Turner - Better be Good to Me [Live]
Kenga ka domethenie shume te bukur ........ eshte tamam ashtu sic thote kenga.........
Mireille Mathieu ......Pour un coeur sans amour
Rajmond po tani me ndonje gje do zhgenjej une apo jo se smund te jem 100% prefekte se vaj halli ti deshirn qe te ve kenge vetem per te treguar qe marr vesh nga muzika o te dukem ajo qe sjam...une degjoj pak nga te gjitha por nese do ta dish muzike degjoj shume pak vetem radion kur jam ne makine por kur hyj ketu ne pc coc gerrmoj e gjej perla popullore e kenge si kjo ... ti nigjoje mire se do te pelqeje nigjo mua...
kete e degjova sot kisha kohe pa e degjuar ...kape shejtone