Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

Hej Lis, kthe pergjijge me qe Bobi nuk po duket gjekundi... (po s'je ti vet Mobi apo

Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Juve u shprehet se; "Që të vërtetat e ungjillit një popull t’i shprehi në më mënyrë të plotë e të lirshme duhet të përdoret vetëm gjuha atij populli” shprehet vetë Kryepeshkopi Anastas

Dhe perseri u shprehet se "une them se kryepeshkopi ka thene se ungjilli nuk mund te leçitet kurre vecse ne gjuhen amtare."

Jam shume dakort me ato qe thua ti dhe qe thote dhe Janulla Qillomandro, por kam nje pyetje a eshte i gatshem qe Qillomandroja te deklaroje se duhet bere ne gjuhen (amtare) shqipe... Pra indirekt te na le te kuptoje se jugu i shqiperise dhe Himara me qe patem ngjarje se fundi nuk jane greke? Pra ketu ndahet shapi nga sheqeri. Cila pra eshte gjuha e popullit ne Himare? Me qe e njeh mire Qillomandron munde te na citosh ndonje deklarate me konkrete, per kishen dhe gjuhen e Himares pershembull...?

Sa per ndodhit me kosovaret kur ishte koha e veshtire eshte tamam ashtu. Kemi qene deshmitar.

Jo ti nuk je gagac kur bene punen per te cilen te paguajne. Kur nuk te paguajne munde te jesh gagac kush e di, ndaj pres nje pergjigje qe ta marr vesh llojin tende.

Edhe une ashtu sy ty, i uroje gjithe shqiptareve gezuar festen.
Petriti

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 11 Mars 2006 02:35
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tata
Anetar i ri

Regjistruar: 31/12/2005
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 6

mos ja fut kot

e para pershendes stenlin megjithese nuk e njoh . e dyta nuk jam ne akademine teologjike po jam gjimnazist ne shkolle te mesme te pergjitheshme dhe as nuk kam ndermend te studioj per teologji por thjesht kam per keto ceshtje me shume informacion se amoxil.per sa i perket shkolles greke dhe une jam kundra saj por mos harroni se keto i hap shteti grek dhe jo kisha shqipetare.dhe amoxil ti me duket se je kelysh i nikolla markut qe thote se eshte prift por qe(sipas kanoneve te kishes )asnje peshkop ortodoks apo katolik ne bote nuk pohon se e ka bere prift.pra kjo eshte nje shkelje e kanuneve te kishes

Mesazh i vjetr 11 Mars 2006 15:33
tata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tata Kliko këtu për të kontaktuar me tata (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tata Shto tata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ss1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 30/11/2005
Vendbanimi: rrugeve te botes
Mesazhe: 113

Hej mobi mos valle ti iperserit gjithmon gjerat? Me sa shoh toka jone paska me shume plera nga sa e mendonim po ne dreq te vene me gjithe janullen. Nje gje eshte e sikurte Janulles do ti vije fundi,qofte sa me e afert kjo dite.Amin

Mesazh i vjetr 11 Mars 2006 19:59
ss1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ss1 Kliko këtu për të kontaktuar me ss1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ss1 Shto ss1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ss1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LIS
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 12/03/2005
Vendbanimi: ne nje cep te botes pa shqetesuar njeri
Mesazhe: 71

kemi gjera me te rendesishme

Miq kur ne nuk biem dakort per nje gje kaq te vogel , vai hallit per ceshtjet e medha te kombit , po nuk ke se cfare i ben keshtu jemi ne MADE IN ALBANIA
Duhet te shikoje cdokush nga ne rreth e rrotull se mbase e kupton ku ndodhemi (ekonomikisht , politikisht , shoqeria civile , e ne fund te fundit si komb ) , valle jemi ne lartesine qe na takon ?!

Mesazh i vjetr 12 Mars 2006 20:05
LIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LIS Kliko këtu për të kontaktuar me LIS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: LIS Shto LIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Mobi, Tata, Lis, Stenli...

Citim:
Juve u shprehet se; "Që të vërtetat e ungjillit një popull t’i shprehi në më mënyrë të plotë e të lirshme duhet të përdoret vetëm gjuha atij populli” shprehet vetë Kryepeshkopi Anastas

Dhe perseri u shprehet se "une them se kryepeshkopi ka thene se ungjilli nuk mund te leçitet kurre vecse ne gjuhen amtare."

Jam shume dakort me ato qe thua ti dhe qe thote dhe Janulla Qillomandro, por kam nje pyetje a eshte i gatshem qe Qillomandroja te deklaroje se duhet bere ne gjuhen (amtare) shqipe... Pra indirekt te na le te kuptoje se jugu i shqiperise dhe Himara me qe patem ngjarje se fundi nuk jane greke? Pra ketu ndahet shapi nga sheqeri. Cila pra eshte gjuha e popullit ne Himare? Me qe e njeh mire Qillomandron munde te na citosh ndonje deklarate me konkrete, per kishen dhe gjuhen e Himares pershembull...?

Jo ti nuk je gagac kur bene punen per te cilen te paguajne. Kur nuk te paguajne munde te jesh gagac kush e di, ndaj pres nje pergjigje qe ta marr vesh llojin tende.

Petriti

Mesazh i vjetr 12 Mars 2006 20:15
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Hej ti, "gjymnazist"...

Citim:
Po citoj ato që tha tata
e para pershendes stenlin megjithese nuk e njoh . e dyta nuk jam ne akademine teologjike po jam gjimnazist ne shkolle te mesme te pergjitheshme dhe as nuk kam ndermend te studioj per teologji por thjesht kam per keto ceshtje me shume informacion se amoxil.per sa i perket shkolles greke dhe une jam kundra saj por mos harroni se keto i hap shteti grek dhe jo kisha shqipetare.dhe amoxil ti me duket se je kelysh i nikolla markut qe thote se eshte prift por qe(sipas kanoneve te kishes )asnje peshkop ortodoks apo katolik ne bote nuk pohon se e ka bere prift.pra kjo eshte nje shkelje e kanuneve te kishes

Patjeter qe shqiptari do te jete kelysh shqiptari dhe i shqiptarizems.
Po e keqja eshte se kur "shqiptaret, gjymnanzista ne shkolle te mesme te pergjithshme" jane kelysha te grekut dhe greqizimit te Shqiperise.

Mesazh i vjetr 12 Mars 2006 20:19
LIS
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 12/03/2005
Vendbanimi: ne nje cep te botes pa shqetesuar njeri
Mesazhe: 71

Exclamation

He pra ju qe e quani veten me shume shqiptare se ne te tjeret nxirreni shqiperine nga bataku qe ka rene , por sic thote populli me te thene e me te bere eshte ne mes nje det i tere , por kam frike se disa ketu ne forum shprehin ne nje fare menyre racizmin e ri shqiptar , packa se asnje nga ne nuk do ta deshironte .
Respektimi i te drejtes se fjales se secilit ne forum eshte shenje e qyteterimit dhe tolerances ne mes miqsh , por kur diskutimet shoqerohen me fyerje , dhe mosrespektim te mendimit te tjetrit kjo nuk mund te quhet as tolerance e as qyteterim .
Ju kujtoj nje shprehje popullore ; respekto te tjeret te jesh i respektuar
.

Mesazh i vjetr 12 Mars 2006 20:31
LIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LIS Kliko këtu për të kontaktuar me LIS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: LIS Shto LIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Jepi Lis, ushtroje te drejten e fjales...

Citim:

Petriti

Pergjigju Lis,
Kete kerkoje edhe une, qe ti ushtroshe te drjeten e fjales. Jepi, pse perdridhesh.... apo mos je dhe ti "gjymnazist"...

SHQIPERIA NUK KA NEVOJE PER SHQIPTARE TE GREQIZUAR.

Mesazh i vjetr 12 Mars 2006 20:39
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Re: mos ja fut kot

Citim:
Po citoj ato që tha tata

un jam këlysh i PS tata dhe po sdite çdo të thot kjo hap na i libër ose fjalor meqë qenke akoma në bankat e shkollës greke..........

sa për shkolla greke pse nuk shkon shteti grek me hap shkolla në itali por vetëm në Shqipëri????

edhe informacione mos na u hap shumë ktu se sa kam unë qeliza truni ti ske hang akoma çapa buke more pilivec.......

Mesazh i vjetr 12 Mars 2006 22:30
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Citim:
Po citoj ato që tha LIS
He pra ju qe e quani veten me shume shqiptare se ne te tjeret nxirreni shqiperine nga bataku qe ka rene , por sic thote populli me te thene e me te bere eshte ne mes nje det i tere , por kam frike se disa ketu ne forum shprehin ne nje fare menyre racizmin e ri shqiptar , packa se asnje nga ne nuk do ta deshironte .
Respektimi i te drejtes se fjales se secilit ne forum eshte shenje e qyteterimit dhe tolerances ne mes miqsh , por kur diskutimet shoqerohen me fyerje , dhe mosrespektim te mendimit te tjetrit kjo nuk mund te quhet as tolerance e as qyteterim .
Ju kujtoj nje shprehje popullore ; respekto te tjeret te jesh i respektuar
.

rrespektin e keni treguar ju të parët kshuqë ska ngel më as ven e as nivel për ne......

Mesazh i vjetr 12 Mars 2006 22:32
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar