RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
...............Sot eshte 8 dhjetor -- dita e themelimit te PD-se ----Fatkeqsia me e madhe historike e Shqiperis qe pas pushtimit turk...........
---------Une kam qene me PD-ne , i betuar , ----
--- Gabimi me i madh i jetes sime qe kam qene me nje Parti qe e renoi Shqiperine e coi nga .Shiu ne Bresher.----
--------Por isha i ri fare ,i papjekur , fluturoja mjafton te kisha makinen dhe nje te dashur ...... dhe do e merja edhe ate me vete ne mitingjet e PD-se ---Ato mitingje i shikoja si festa........--Kam kujtime te bukura personale, ----por njeriu kur gjykon duhet te dali nga vetvetja dhe te gjykoj me drejtesi ,sepse aty duket qe e meriton me te vertete fjalen NJERI
---------Dhe shikoj se tani pas 20 vjetesh ajo parti -PD-ja i solli Shqiperise perseri mocalet , i hoqi dirtat, ujin, ....i shkateroi industrine e rende e minerare, industirne e lehte dhe perpunuese ,bujqesine e mekanizar ,---- shkateroi aftesine mbrojtese te Shqiperise ,armatimin e rende ,------ shkateroi akademite ushtarake : tokesore dhe ajrore ,akademine e marines -----shkateroi pyje dhe te mbjella, sistemine kanalizimeve dhe bonifikimeve , krijoi nje shtrat te ushqyeshem shoqeror per spiunet e Greqise --Armiqte me te eger te Shqiperise .....................,. E ktheu Shqiperine ne nje toke te djegur ku njerezit ikin e ikin ne nje ikje pa Kthim, duke i riperteritur Shqiperise plagen e saj qindravjecare...mijeravjecare ...........: hemoragjine e perhershme te rinise ,dhe shoqerine shqiptare e ktheu nje Jungle , ne nje DOG EAT DOG SOCIETY ........
---Tani pas 20 vjetesh ata duhet ti kerkojne falje popullit shqiptar, jo per sitetmin qe sollen ,i cili do te vinte edhe pa ta,por per Shkaterrimet e pafund qe ata i sollen Shqiperise, Shoqerise shqiptare dhe per degradimin qe i bene njeriut Shqiptar ...........
---Ju s'injifni ata cfare Injorantesh jane ata ,te gjithe pa perjashtim, me perjashtim te Sales ,--ata te tjeret nuk mund te cojne nje fjali deri ne fund te menyre koherente,ishin shume te prapapmbetur si njerez.--Dhe ata palaco mernin atehere guxmin te drejtonin Shqiperine---------Te bisedoje me ta ishte sikur bisedoje me nje imbecile te dale nga cmendina , nuk kishin as minimumin e nevojshem dhe te mjaftueshem qe te quheshin qytetare........Ishin nje Turpi gjalle, dhe natyrisht akoma jane ..... --
--------Dhe me e bukura eshte se 90% e atyre studenteve qe mburren se sollen demokracine ,po ti shikosh sot u bene te gjithe spiune te grekut , dhe e vetmja moto udheheqese shpirterore e tyre eshte VJEDHJA, ---------------Keto 20 vjet tregojne se ata e bene gjithcka per te mbushur xhepat e tyre
-Ndaj mendoj se Emri PD duhet perkethyer Parti e Debilave --------Por kane te drejte te mburren , sepse opozita shqiptare drejtohej dhe drejtohet nga njerez qesharake