Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Stonature e pampleksshme! Do te thote shume! cit. do te thoshte Eria hahaha
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Stonature e pampleksshme! Do te thote shume!
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Filloi " The Voice" ne France. Paska kengetare te papame ky sezon!
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Filloi " The Voice" ne France. Paska kengetare te papame ky sezon! mos mi
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Filloi " The Voice" ne France. Paska kengetare te papame ky sezon!
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Cdo fundjave kohe e keqe u cmenden.Gusht vella ku je se u thame .
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Po qe me kishte marre malli te rrefehesha ne FH, mendimi i castit: Jam shejtan, s'jam shejtan.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po qe me kishte marre malli te rrefehesha ne FH, mendimi i castit: Jam shejtan, s'jam shejtan. Me leje, me leje...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po qe me kishte marre malli te rrefehesha ne FH, mendimi i castit: Jam shejtan, s'jam shejtan.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Une thashe se do ishte martuar kjo picirrukja
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Une thashe se do ishte martuar kjo picirrukja Hahahahhahahahahhahaha Te te se jemi bere per mall.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Une thashe se do ishte martuar kjo picirrukja
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Une thashe se do ishte martuar kjo picirrukja Mire e ke, me mua eshte martuar
Ne kete ore car hahet dreka apo mengjezi?