Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA M.C Se dija qe ne Shqiperi keto Deshmitare e Jovanit e paskan marre me kaq urysh kete punen e besimit saqe prinderit dy copa idiotesh te ndaloje kalamonin ne nje shkolle publike italiane te beje nje teme mbi Drakulen sepse per fene e tyre kjo gje nuk lejohet dhe me e bukura femijet e tjera te kesaj feje ne shkolle e bene kete teme .Tani me lind pyetja kshu kot si do jete e verteta e kesaj injorance padituria e nje pjese te popullit tone ben qe te besojne cdo gjeje qe i thuhet nga te huajt ?...
Pas perpjekjeve te mundimshme, Eria do me kete per 14 shkurt mu ne divanin e saj ne Gjermani, madje, duke i veshur edhe ndonje pale tuta a duke i perdorur laptopin...
E ta mendosh qe e gjitha filloi nga nje miqesi virtuale.
Cheers!
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Pas perpjekjeve te mundimshme, Eria do me kete per 14 shkurt mu ne divanin e saj ne Gjermani, madje, duke i veshur edhe ndonje pale tuta a duke i perdorur laptopin...
E ta mendosh qe e gjitha filloi nga nje miqesi virtuale.
Cheers!
Flej sonte e neser qe me te gdhire dil e bli librin
hahahahah ate e kam kujdes vete shkolla o mbrapa librarise kshuqe dua sdua aty do kaloj Meqe po shkon ke Eria pyte njeher ne ka vend qe te vi dhe une hahahaha jo per gjo po vdes per icik germani tutat e laptopin po i marrnga shtepia ime hahahha
hahahahah ate e kam kujdes vete shkolla o mbrapa librarise kshuqe dua sdua aty do kaloj Meqe po shkon ke Eria pyte njeher ne ka vend qe te vi dhe une hahahaha jo per gjo po vdes per icik germani tutat e laptopin po i marrnga shtepia ime hahahha
Ke vendin tim se une do fle ke komshija Just saying hahaha
E urrej boren. Te mendosh qe kur isha e vogel thosha nuk do jetoj kurre ne nje vend qe bie bore. Nuk e imagjinoja dot jeten ne nje vend me bore. Kurre mos thuaj, kurre.