Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
antar i ri se njof
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
... Klasi Girl, Pretty Woman
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Te kjo tema shpesh ngaterrohemi e shkruajme cfare mendojme per tjetrin e jo si e imagjinojme Nejse, Vizionerin e imagjinoj ashtu sic mendoj se eshte, cun me kembe ne toke. Apo e kisha thene?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
U ngaterrova une Dulcis? Hm... e kam nga pagjumi, mos ma vin-i re. Jam zgju qysh ne 3 te mjesit Dulcis, e imagjinoj: Perfect Girl (ne aparence dhe zgjuarsi).
Po na o na, se do thone e kerkoi me pahir Nejse, galant.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po na o na, se do thone e kerkoi me pahir Nejse, galant. Mendafsh fare qe perkthehet (seta pura)
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po na o na, se do thone e kerkoi me pahir Nejse, galant.
Uiii.. Poezi e gjalle qe perkthehet (poesia vivente)
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
U jalla, ja me sheh mua sheh kete, e gjej ndryshimin
Citim:Po citoj ato që tha Eria U jalla, ja me sheh mua sheh kete, e gjej ndryshimin Merino (theksi ne fund) fare dhe ti.
Citim:Po citoj ato që tha Eria U jalla, ja me sheh mua sheh kete, e gjej ndryshimin
Dele?