_mIzZzA_
Lala
Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312
|
opa filluan ushtaret rrjesht
u be ushtrija ketu......
QENI ME EMRIN SEX
Cdo njeri qe une njof e quan qenin e vet rover ,bond, ziko, killer ose balo
une ja vura sex i cili me ka len shum mbresa
kur shkova ne komun te merja lishencen e qenit i thash punonjesit qe dua nje lishenc per sex .Ai tha , " dhe une kam qejf te kem nje lishenc te till ! " .
Zoteri i thash "ajo eshte qen !!! "
ai ma kthen as me intereson si ngjan . une i thash qe e kam sex qekur isha 9 vjec , ouuuuuuu ma ben ai te paske qen djal ernegjitik dhe i fort .
Kur une vendosa te martohem i them priftit qe dua te kem sex ne ceremoni , ai ma kthen prit sa te mbaroj dasma dhe pastaj bej cte duash .
une ja ktheva i deshperuar " ti sme kupton sex ka luajtur nje rol te madh ne jeten time " dhe gjith jeta ime esht perqendruar tek sex dhe sot eshte nje dit e shenuar si per mua dhe per te .
Kur une me gruan shkuam ne muajin e mjaltit , dhe ne kohen qe shkuan ne hotel i them sportelistit dua nje dhom per mua dhe gruan dhe nje dhom te vecant per sex , ai me thot qe cdo dhom ne hotel esht vend i pershtatshem per sex . Une i them " ti nuk kupton "sex me le pa gjum gjith naten , ehhhhhhhhh te dish mua ma kthen sportelisti
Kur une me gruan u ndam shkuam ne gjyq per te kerkuar te drejten kush do ta mbante qenin . une i them ,zoti gjyqtar une kam ptur sex para se te martohesha por sex me la pasi u martova
gjykatsi ma kthen "dhe mua e njejta me ka ndodh !!!!!!!"
mbrem naten sex u zhduk prap ,dhe me duhej ore te tera per te kerkuar per te , nje polic me thot ca do ne rruge ne oren 4 te mengjezit me bizhama, ehhhhhhhhh i them po kerkoj sex .
tani qe me kan futur ne burg i ndar nga gruaja dhe kaq probleme me ate qenin tim qe kur se pash me i cili sex me ber per psikollog
kur shkova ke psikollogu ai me thot si esht puna une i them i deshperuar qe sex ka qen shoku im i ngusht dhe pa te sbej dot gje
Doktori me thot shiko se sex nuk esht shoku i ngusht i nje njeriu " ti duhet te blesh nje qen!!!!!! " me thot ai qe ta kesh shok te ngusht
|