Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

DOKTORI

Njeri ishte semure e shkon bashke me gruan te doktori. Doktori e viziton , pasi mbaron vjen tek gruaja e pacientit e i thote:-,Nese deshironi qe burri juaj te mos vdese duhet te zbatoni keto kushte:
1-Çdo mengjes do t'i pergatisni nje mengjes te mire dhe duhet te jeni buzagaz.
2-Kur te kthehet ne dreke ta prisni me fytyre te qeshur e t'i pergatisni nje dreke te kendshme.
3- Darka te jete e veçante. Sapo te vije ne shtepi t'i jepni nje teke raki e qetesojeni .
4- Te beni dashuri sa here qe te doje qe te ndjehet i lumtur.
-Nese zbatoni keto keshilla burri juaj do te sherohet shume shpejt. Kur vijne ne shtepi burri pyet gruan:-'Ç'te tha doktorri? Gruaja i pergjigjet:-'Qe do te VDESESH!'

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2004 01:44
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
DOKTORI

Njeri ishte semure e shkon bashke me gruan te doktori. Doktori e viziton , pasi mbaron vjen tek gruaja e pacientit e i thote:-,Nese deshironi qe burri juaj te mos vdese duhet te zbatoni keto kushte:
1-Çdo mengjes do t'i pergatisni nje mengjes te mire dhe duhet te jeni buzagaz.
2-Kur te kthehet ne dreke ta prisni me fytyre te qeshur e t'i pergatisni nje dreke te kendshme.
3- Darka te jete e veçante. Sapo te vije ne shtepi t'i jepni nje teke raki e qetesojeni .
4- Te beni dashuri sa here qe te doje qe te ndjehet i lumtur.
-Nese zbatoni keto keshilla burri juaj do te sherohet shume shpejt. Kur vijne ne shtepi burri pyet gruan:-'Ç'te tha doktorri? Gruaja i pergjigjet:-'Qe do te VDESESH!'

pupupup larg qoft

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2004 00:33
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

ahhaha hashashi
po larg eshte mi ylli larg nuk vjen te ty

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2004 03:38
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
ahhaha hashashi
po larg eshte mi ylli larg nuk vjen te ty

ishalla fjala jote ne vesh te perendise

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2004 12:58
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

ehe fjalen time e degjoj perendija e e mora dje ne cell i berra nje cerre e me tha qe e kishte mar ate faksin tim qe te rrinte larg teje

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2004 21:37
_mIzZzA_
Lala

Per Djemt Ushtar!!!

LoL Jan Ushtaret ne Shqiperi dhe po benin ushtrime ....por ne shqiperi kishte 3 muaj qe kishte ik uji, dhe nuk kishin uniforme tjeter te vishnin ngelen ushtaret 3 muaj pa u lar dhe pa u nderuar...por keta te shkretet nuk benin dote stervitje ose ushtrime......pa u lar dhe pa nderuar vendosen ushtaret kur te vinte komandanti ti thonin se nuk do te benin ushtrime pa u lar ose po nuk ju dhan uniforme tjeter...........( por edhe komandanti do vinte te sillte lajmin e mire dhe te keq) .....mire ateher vjen Komandanti dhe thote: gati tu
te gjithe ne radhe ata
Komandanti: ......Sot kam nje lajm te mire dhe nje lajm te keq ke doni te degjoni me par?

Ushtaret: Lajmin e mire

Komandanti:....Lajmi i mire eshte sot do nderoni breket dhe do merni uniforme te re

Ushtaret: Urrrraaaaaaaa

Komandanti.:: prisni se nuk kam then lajmin e keq....Lajmi i keq eshte do ti nderoni breket me njeri tjetrin......

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2004 21:50
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

hahahahh e bukur kjo zemer po si do i dallonin breket se nga eshte ana e perparme edhe ana e mbrapme apo ngjyra e verdhe para ngjyra kafe mbrapa :p :p :p :p :p :p?
meqe e the ti 1 me ushtar me takon edhe mua ta them nje tani sa e kam ne mendje

jane 10 ushtar shqiptar edhe ne uren qe do kalonin e kishin prishur gjermanet
dhe vendosen qe te kalonin lumin me not po me 1 kusht
kushti ishte qe tmos lagnin k*rin
ok kushe e gjen dot si do e kalonin lumin pa e lagur????

sa te mendoheni ju po e them une
tani keto do ja fusnin nga mbrapa njeri tjetrit edhe keshtu qe nuk do u lagej....
po ai i pari kujt do ja fuse do thoni ju
ok pyetje me vend
po e them edhe kete
ai i pari do ja fus atij qe e lexon kete

hahahhahah :p:p

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2004 16:43
_mIzZzA_
Lala

eh e bukur edhe kjo e jotja

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2004 04:06
shaban_qosja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Paris
Mesazhe: 371

Ja edhe une nje per ushtarert:
Shkon nje ushtar te marre leje se do martohej.
Dakord i thote komandanti por me kusht qe te me tregosh gjithcka kur te vish. Mire i thote ushtari dhe shkon e martohet.

Kthehet ne repart pas dasme dhe sipas angazhimit fillon ti tregoj komandantit:

Te shtunen beme dasmen tek nusja ...

Te dielen beme dasmen tek une, kercyem .... dhe pastaj shkova te fle me nusen.
Te marten vazhdoi ushtari , por komandanti e nderpreu, po ti nuk na the te cfare bere te henen.

Fillon ushatri eshe njehere nga e para, por perseri kalon nga e diela te marten. Perseri e kthen mbrapsht komandanti dhe perseri ushtari kalon nga e diela te marten .
I nevrikosur i bertet komandanti, po he mo cfare bere te marten.

Te Te Te marten thote ushtari me tha nusja
- Hiqe pak se do shkoj te bej urinen.

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 03:40
shaban_qosja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shaban_qosja Kliko këtu për të kontaktuar me shaban_qosja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shaban_qosja Shto shaban_qosja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shaban_qosja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

opa filluan ushtaret rrjesht
u be ushtrija ketu......

QENI ME EMRIN SEX

Cdo njeri qe une njof e quan qenin e vet rover ,bond, ziko, killer ose balo
une ja vura sex i cili me ka len shum mbresa

kur shkova ne komun te merja lishencen e qenit i thash punonjesit qe dua nje lishenc per sex .Ai tha , " dhe une kam qejf te kem nje lishenc te till ! " .
Zoteri i thash "ajo eshte qen !!! "
ai ma kthen as me intereson si ngjan . une i thash qe e kam sex qekur isha 9 vjec , ouuuuuuu ma ben ai te paske qen djal ernegjitik dhe i fort .

Kur une vendosa te martohem i them priftit qe dua te kem sex ne ceremoni , ai ma kthen prit sa te mbaroj dasma dhe pastaj bej cte duash .
une ja ktheva i deshperuar " ti sme kupton sex ka luajtur nje rol te madh ne jeten time " dhe gjith jeta ime esht perqendruar tek sex dhe sot eshte nje dit e shenuar si per mua dhe per te .

Kur une me gruan shkuam ne muajin e mjaltit , dhe ne kohen qe shkuan ne hotel i them sportelistit dua nje dhom per mua dhe gruan dhe nje dhom te vecant per sex , ai me thot qe cdo dhom ne hotel esht vend i pershtatshem per sex . Une i them " ti nuk kupton "sex me le pa gjum gjith naten , ehhhhhhhhh te dish mua ma kthen sportelisti

Kur une me gruan u ndam shkuam ne gjyq per te kerkuar te drejten kush do ta mbante qenin . une i them ,zoti gjyqtar une kam ptur sex para se te martohesha por sex me la pasi u martova

gjykatsi ma kthen "dhe mua e njejta me ka ndodh !!!!!!!"

mbrem naten sex u zhduk prap ,dhe me duhej ore te tera per te kerkuar per te , nje polic me thot ca do ne rruge ne oren 4 te mengjezit me bizhama, ehhhhhhhhh i them po kerkoj sex .

tani qe me kan futur ne burg i ndar nga gruaja dhe kaq probleme me ate qenin tim qe kur se pash me i cili sex me ber per psikollog
kur shkova ke psikollogu ai me thot si esht puna une i them i deshperuar qe sex ka qen shoku im i ngusht dhe pa te sbej dot gje
Doktori me thot shiko se sex nuk esht shoku i ngusht i nje njeriu " ti duhet te blesh nje qen!!!!!! " me thot ai qe ta kesh shok te ngusht

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 03:48
Ora tani: 21:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar