ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610
|
Citim: Po citoj ato që tha Iyua
Akoma diskutohet c'fare duhet te marin meshkujt?
Si u be kjo pune djema si ju ka dalur per me mire shqiptare apo e huaj?
Un them me mir te merni nje shqiptare nqs e doni perjete, nqs e doni per "shale" gjeni nje te huaj dhe pregatituni ta keni xhepin plot se perndryshe nuk ja u var teneqen
Ne fakt e ke thene te verteten, por eshte e dhe tjetra qe ma ka thene nje miku im qe eshte kthyer nga atje dhe i eshte ftohur endrra per te jetuar me joshqipetare.
Me lejoni te tregoj tregimin: ai ketu ishte nje avanturier, dhe sa here e pyesja pse nuk lidhesh seriozisht me nje vajze por si e gjen lidhjen pas nje kohe ndrron kahjen, ai thoshte dus te msartohem me te huaj pranda.
Nejse, ai hapi nje firme ne zvicer dhe punoj atje rreth dy viteve, me telefonon se ka nje te dashur nga ai vend, po kalojm shume mire. Pasi i urova jete te lumtur, pas dy maujve e shof ne kosoven ton te çmuar. E pyeta sa do rrij, dhe a e ka sjell te shoqen me vete. Ai me thote: filloj mire, zgjati 6 muaj, problemi ishte qe ajo te shtunave vete ne diskotek dhe dehej, pastaj bente seks ne grup, kur i vinte vetedija qnate dhe kerkonte te falur s nuk do e perseriste me.
U largova nga ajo, dhe pas nje kohe hyra ne lidhje me nje tjeter, lidhja zgjati tre muaj, derisa e zbulova, se kur nuk ishte me mua ajo vinte perdet e kuqe ne dritare dhe bente punen e prostitucionit, dhe kete per hobi pasi e punesuar ishte bankiere me profesion. Aty rastesisht kisha harruar patenten dhe te nesermen mbrema vete te ajo, kur pash deren mbyllur dhe ajo me dy meshkuj mbrenda, e hapi deren me dha patenten dhe me tha qete kthe me von ktej se tani jam e nxen.
I trishtuar me keto histori ka vendosur te kthehet ne atdhe, tani ka gjetur nje vajze me profesion psikologe, e cila e ka shtyre te vazhdoj studimet ne fakultetin e mjeksise ne Tirane.
Ja nje dallim shum i vogel mes dy grupe njerezish. dhe vleren gjejeni vet.
Po tregoj edhe nje rast tjeter, nje mike kengetar ( dikur kendonim bashk), e ksihte ne qejf te huajen, vete poshte e larte, nervoz alkohol, vet ne belgjik, nuk i eci, ne danimark prap njejt, thjesht iu be jeta monoton, ato te huajat zakonin e kishi te thjesht, me shokun e ben sa per ta provuar, dhe lidhjen e mban per te jetuar.
U kthye ne prishtine, ra ne lidhje me nje studente te juridikut, u dashurua me te, ajo e bindi te regjistroj sociologjin, ky e kreu, u martua me te dhe tani jetojne jete te lumtur,per dhurat i kam blere ore muri nuk e di sa ia kam qelluar.
Une per vete, princeshen qe kam dhe dy luanet e perkrah saj deh bebja tjeter ne radhe, me bejne njeriun me te lumtur ne bote, dhe me fronin e mbreterive nuk e ndrroj jeten qe e kam dhurat, fajtori kryesor eshte gruaja qe eshte shqiptare dhe ka durimin te pret, ajo perendimorja as qe merr ne tru te pret deri te perfundosh kete apo ate projekt, thjesht do te thote kaluam mire.
Pa dhene nuk merr. I njof une shume te rinje qe vrapojn poshte lart neper mergim pastaj ndalen te shqiptaret, sepse jane te beses e te fjales dhe jane ena shume te mira, sakrifikojne shume per familjen.