Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???
Per cfare gatimi Shqiptar keni mall me shume
Ky sondazh është i mbyllur.
Byrek me Spinaq 27 40.30%
Tave me Patllixhana 32 47.76%
Tave kosi 5 7.46%
Speca te mbushur 1 1.49%
Tave dheu 2 2.99%
Gjithsej: 67 votime 100%
 Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
shekuj kane kaluar pa ngrene buke misri me kos....
iken ato vite,
tani po hame vetem simite...

hahahahahahahhahahahahah
pershesh me dhall
hanin pleqt ne shqiperi
o zot sa e varfer ka qen shqiperija

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2005 04:15
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

edhe mua me hahet petanik me fasule,o zot sa me ka marr malli.nena ime e bente shume te mire.cdo feste qe kishim petaniku me fasule nuk mungonte kurre ne tavoline. sa i mire! me hahet shume,ta kisha tani te gjithe tepsine do e haja.

Mesazh i vjetër 12 Nëntor 2005 15:11
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Citim:
Po citoj ato që tha pipi
edhe mua me hahet petanik me fasule,o zot sa me ka marr malli.nena ime e bente shume te mire.cdo feste qe kishim petaniku me fasule nuk mungonte kurre ne tavoline. sa i mire! me hahet shume,ta kisha tani te gjithe tepsine do e haja.

ca eshte etaniku re??????????? byrek??????????
hajde t eun se mami im kishte ber fasule sot iu s veshtir
ti vetem petet do se fasulet i ke edhe fute ne sob

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2005 05:09
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

petaniku eshte me fasule dhe pete.dhe thoni ju ci do kjo fasulet,por ketu ku rri une as emrin sia njohin jo me ta gatuajne,prandaj mua me ka marre malli ta ha.

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2005 18:24
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Une dua te shoj ne skiperiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (elbasan ééééééééé)

Tave me kos... per mos te thene pastaj per ferges me melci

Mesazh i vjetër 03 Janar 2006 04:15
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

ua edhe un dua ferges

Mesazh i vjetër 05 Janar 2006 03:53
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Ca do ti mi ca do ti, ferges? Do ta baj une nje ferges ty qe te knaqesh...

Mesazh i vjetër 05 Janar 2006 16:35
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547

ç'a thoni ju...!!!

groshe.. o groshe na ka marre malli...

PS. kot se kan thene gjella shqiptarit grosha (fasulja) eshte, hajt shnet

Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.

Mesazh i vjetër 13 Janar 2006 01:53
qershor13 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qershor13 Kliko këtu për të kontaktuar me qershor13 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qershor13 Shto qershor13 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qershor13 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

gleniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii po ku je mo se na thave syte do na gatush grosh se na ka marr malli

Mesazh i vjetër 13 Janar 2006 01:58
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

vallahi ca grosh me pilaf e me nje gote dhalle dhe mundesisht duke pare Pallatin 176 me fratelon tim dhe guxo te na qasesh pastaj
(you can hold the dhalla se dhe une e thash kot sa per efekt popullor pa jo se jam dhallepirese)
ja me sa pak kenaqet njeriu i shkrete :p

Mesazh i vjetër 13 Janar 2006 02:08
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar