minor threat
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 25/11/2011
Vendbanimi:
Mesazhe: 71
|
vjen daja im per vizite nga shqipria ne belgjike. edhe ne aeroport merr i taksi. ai taksisti i thot dajes a tpelqejn gjeegjezat? daja thot po mpelqejn shum. taksisti i thot "vllezer dhe motra nuk kam, po babai i kti burrit esht djali i babait tim."...gjeje i thot.
daja mendohet e mendohet po nuk po i bje n'te. nfund i thot ok ma trego, nuk e gjej dot. ky taksisti i thot "jam un"....daja i thot po mpelqen shum kjo gjeegjeza. ndale taksine se do i hypi avionit e do shkoj nshqipri tja them gruas.
taksisti i thot po ti sa erdhe o burr, po daja e kishte nda menjen...del nga makina hipen n'avion dhe kthehet nshqipri...edhe vrapon per nshpi me valixhe ndor...aty e egjen grun edhe i thot...grua ma gjej ket gjeegjeze...gruja e tij i thot "po ti sikur shkove nbelgjike"...daja i thot varikarin belgjikes po ma gjej ket gjeegjeze...ok i thot e shoqja...daja ja thot gjeegjezen - "vllezer dhe motra nuk kam, po babai i kti burrit esht djali i babait tim"...gjeje thot
gruja e dajes mendohet mendohet po nuk i bjen n'te. kshq i thot...ma trego zgjidhjen se nuk e gjej dot. daja i thot "esht i mut taksisti qe takova atje nbelgjike".
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|