Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shaban_qosja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Paris
Mesazhe: 371

Ishte njeri perpara nje shperndaresi automatik pijesh.

Fuste nje monedhe dhe binte nje pije, fuste nje monedhe dhe binte nje pije....

Po prisnin disa veta radhen, por ai vazhdonte te fuste monedha dhe te merrte pije.

Bertet njeri nga radha ,
- Po ky do na i mbaroi te gjitha pijet !!

Ai pergjigjet :
- meqenese jam duke fituar , do te vazhdoj lojen

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 03:50
shaban_qosja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shaban_qosja Kliko këtu për të kontaktuar me shaban_qosja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shaban_qosja Shto shaban_qosja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shaban_qosja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shaban_qosja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Paris
Mesazhe: 371

hahahaaaa e bukur kjo me sexin.

ps
nuk kam me per ushtaret

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 03:55
shaban_qosja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shaban_qosja Kliko këtu për të kontaktuar me shaban_qosja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shaban_qosja Shto shaban_qosja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shaban_qosja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

ahahhahaha te pelqeu
sa mir
haha ua po shyqyr qe na i mbaruat ato me ushtaret s eu be kolonija ketu edhe per njecik

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 03:59
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dancenation
Only in girl's searching

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Diku ketu ne pogradec
Mesazhe: 85

Meqe ra fjala me ushtare po ju tregoj nje une.

Ishte Oficeri dhe Agjetanti dhe u nisen per lufte bashke me batalionin.
I zuri nata ne nje shesh dhe vendosen ta kalonin naten atje.U ngriten cadrat dhe ckishte kaptera u futen te flinin.Ushtaret flinin jashte si gjithnje.

Ne nje cader ishte shtrire Agjetanti me disa kaptere por tera vendet ishin te zena.U fut oficeri i fundit dhe kishte ngelur pa krevat.

E pa agjetanti dhe i tha te flinte me te.
Naten duke fjetur ngrihet Oficeri dhe bertet: FITORE , FITORe ,FITORE.:

Ngrihet Agjetanti dhe e pyet oficerin:-Car ke zoti oficer?

-FITORE FITORE kam njezet vjet qe nuk me ngrihet K..ri.

Me falni zoti oficer por kini zene K..in tim.

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 17:56
dancenation nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dancenation Kliko këtu për të kontaktuar me dancenation (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të dancenation't! Kërko mesazhe të tjera nga: dancenation Shto dancenation në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dancenation në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

zemer po ti ke qen kshu???????

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 20:24
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
ahahhahaha te pelqeu
sa mir
haha ua po shyqyr qe na i mbaruat ato me ushtaret s eu be kolonija ketu edhe per njecik

hajt se po u be kolonija jam une ketu qe i komandoj apo harrove ti zemer

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 20:26
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

dancenation e bukur ajo
hashahsi po kur ike me vrap ti re
jalla
nejse
po ty komandanti
ty do te bejm
se sekretare jam vet un
se i kiam shum qef te vesh minifunde
ahhaha

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 21:28
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Citim:
dancenation e bukur ajo
hashahsi po kur ike me vrap ti re
jalla
nejse
po ty komandanti
ty do te bejm
se sekretare jam vet un
se i kiam shum qef te vesh minifunde
ahhaha

normale behem vete komandant une :p
sekratare te kam ty sa per 100 sekretare
mos ki merak se vendin e punes e ke te garantuar tek zyra ime
pune pune nate e dite qe te shohim pak
minifund

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 21:48
_mIzZzA_
Lala

ahhahahahhahahahhahahahahahahahahaha
e lezecme ajo

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 22:18
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Citim:
ahhahahahhahahahhahahahahahahahahaha
e lezecme ajo

normale qe eshte e lezecme
ka kujt ti ngjaj
kujt tjeter pervec se te zotit :p

Mesazh i vjetër 28 Gusht 2004 23:03
Ora tani: 07:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar