Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 453 454 455 456 457 458 459 460 461 [462] 463 464 465 466 467 468 469 470 471 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Ai: -Degjova se je lidhur!
Ajo: - Po! ..
Ai: -E do ate me shume se mua? -
Ajo: Po! ..
Ai: Te ben per te qeshur ai, sic te beja
une? ..
Ajo: - JO! Por te pakten ai nuk me ben te qaj!!(sa e bukur)

sikur bie vete Brenda Ashley. Nese nuk je e lumtur qe tani, Beja naften lidhjes.
Ose mos u merr fare me ish- in.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2010 23:48
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Pikrisht ate po beja dhe une, -hahahahahahahaha-

.

hmmmmmmm edhe une kam ca plane per sonte.. hahahah

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2010 00:04
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

hmmmmmmm edhe une kam ca plane per sonte.. hahahah

hahahahahahaha, realizim plans.
Duhet te bashkjetosh me 1 njeri per ta njoft, por per ne shqiptart bashkejetsa asht taboo, nese nuk fejohemi me pare. Vetem nje ceremony e vogel sikur ua mbush trute te dyja paleve( mashkull + femer families)
am I wrong dreqe?

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2010 00:13
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

hahahahahahaha, realizim plans.
Duhet te bashkjetosh me 1 njeri per ta njoft, por per ne shqiptart bashkejetsa asht taboo, nese nuk fejohemi me pare. Vetem nje ceremony e vogel sikur ua mbush trute te dyja paleve( mashkull + femer families)
am I wrong dreqe?

i know, kshu jemi ne shqiptaret.. me thot mama shko por mos i trego njeriut hahahahah.. do ishte edhe ma mire per mua.. free rent. lool

ne fakt ktu ku jam une skam asnje lidhe me shqiptare, kam ra rehat.. kur isha ne bronx baaaaaaaa o zotttttt.. gjith katundaret e tiranes mbledh aty.. une i dija per njerez te cilivizum, ato ishim ma zi dugagjinsit

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2010 00:20
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

sikur bie vete Brenda Ashley. Nese nuk je e lumtur qe tani, Beja naften lidhjes.
Ose mos u merr fare me ish- in.

e dija qe do ma merrnit per te tille por vetem un e di sa e lumtur jam

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2010 00:35
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

♡ ...tè dua kur buzèqesh, kur qan, kur bèn shaka...! Tè dua pèr cdo gjè qè bèn ,tè dua sepse egziston
...sepse je ndryshe nga tè tjerèt dhe nuk do mundesha kurrè mos tè t'doja! ♡

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2010 00:36
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Zemra, me fal. Thjeshte imagjinova Ty si "ajo" gje qe nuk
je. Qofsh e lumtur gjithe jeten do zoti! Vetem lumturia counts ne lidhjen cift. Te tjerat rregullohen.
mos ma merr per te keqe, mendova ndryshe nga shkrimi yt ( gje qe sme takon fare te nderhyj)
kalofsh mire.)))

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2010 00:39
Ashley
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Zemra, me fal. Thjeshte imagjinova Ty si "ajo" gje qe nuk
je. Qofsh e lumtur gjithe jeten do zoti! Vetem lumturia counts ne lidhjen cift. Te tjerat rregullohen.
mos ma merr per te keqe, mendova ndryshe nga shkrimi yt ( gje qe sme takon fare te nderhyj)
kalofsh mire.)))

Une te respektoj shum ty dhe mendimin tend dhe nuk ta marr fare per keq me besome mua flit hapurpuc

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2010 00:41
Niqua
Veteran ne forum

o zotttt kush duro brazilian waxxxxx

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2010 00:57
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Po car portier leshi qe kemi mor Zot ...mi hipi nervat...

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2010 01:43
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 453 454 455 456 457 458 459 460 461 [462] 463 464 465 466 467 468 469 470 471 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar