Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha NS-6 Cili ka qene qyteti i fundit qe keni vizituar? Bad Vilbel - Sa ore ne 24 ore, fle gjume?
Citim:Po citoj ato që tha NS-6 Cili ka qene qyteti i fundit qe keni vizituar?
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
smund tjap nje shifer konkrete varet nga dita sa e ngarkuar ka qene Te pelqen te shkosh ne palester?
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Jo, merzitem me ushtrime per trupin ndersa mendja mendon gjera te tjera. Preferoj sportet me shume. Ku do e kalosh vitin e ri.
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...
Regjistruar: 16/10/2003 Vendbanimi: Toke Mesazhe: 1679
S`kam planifikuar gje, besoj vetem si gjithe vitet e fundit. Ti ku do e kalosh?
__________________ E vetmja here qe nuk do ia arrish,do te jete perpjekja e fundit.
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Ne Bllok! Cfare ndodh kur peson frakture ne fibul?
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Nuk studioj per mjekesi me vjen keq! Me ke do e festosh Vitin e Ri?
Une, ti dhe Kasandra! Sa leke e ka rrogen personi qe merr me shume ne rrethin tend shoqeror? Mundesisht dhe ne cilin shtet.
Regjistruar: 01/02/2012 Vendbanimi: Mesazhe: 1139
Nuk kam shoke. A ka nai ilac qe te ven ne gjume per nja 48 ore pa lujt vendit?
__________________ mir..
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha raid Nuk kam shoke. A ka nai ilac qe te ven ne gjume per nja 48 ore pa lujt vendit? Po ka. Po sikur mos te ngrihesh me nga gjumi, quhet vrasje pa dashje?
Citim:Po citoj ato që tha raid Nuk kam shoke. A ka nai ilac qe te ven ne gjume per nja 48 ore pa lujt vendit?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
si quhet ilaci "dru kokes"? ti si ke qene me oreksin mire?