Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 459 460 461 462 463 464 465 466 467 [468] 469 470 471 472 473 474 475 476 477 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
sa dhimbje ka derdhur syrius
ne rreshtat qe ka shkruar Die
cudi si esht kjo jet disa kan gjithcka dhe sja u din vleren
te tjer kan shpirtin e ndjer por te mbushur me dhimbje

http://forumihorizont.com/showthrea...&threadid=18163

eshte cun fantastic syrius.
faktikisht minutin qe e postovi ket shkrimin ate nate u mundova ti shkruaj nje mesazh privat, por nuk dija cti thoja tja heqja merzin sadopak djalit se as nuk njihemi as nuk jemi shok. dhe e anullova mesazhin se mu duk wierd xhesti
depresionin e njoh shume me mire se shume njerz ne kyt bote, por cfar me vjen keq per syrious nuk eshte ky shkrimi i fundit, as historinat e nje dashurie qe jane te gjitha boring njesoj, por eshte nje shkrim qe kam lexuar nga ai kohe me pare, qe kishte shprehur dhimbjen dhe zhgenjimin dhe pabesine e nje ish shoqerie diku jashte shqiperise...
dhe ky i mbetur ne shqiperi tani, imagjinoj une, qe me duket nje gjendje shpirtrore e erret per kedo.
i uroj gjithe te mirat ktij dajli.
and if there's anything i can do to help a little bit syrious, pasunik nuk jam por, p,sh pocket money sa per kafe te kalosh nje dite apo nje jave apo dy neper shqiperi, me kontakto ne privat sot, nuk eshte problem hic.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2010 03:18
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Dua qofte.

Kush i ka gatuar ato qofte ore, duken si te mira.

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2010 04:07
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley

mu do me vinte keq te isha ne vendin e saj [/B]

---Ne fakt i erdhi keq asaj , por me erdhi edhe mua me shume --por nuk e mbaja dot , se ashtu ishte mentaliteti ne Vlore -

-----Edhe mu lut e shkreta me tha :---Mondi mos me ler te hidhem ne krahet e atij tjetrit.......--Une s'fola,  nuk e beja dot .......... Se ajo ishte lidhur me nje oficer italian , pasi punonte edhe si perkethyese ne Italisht e ferngjisht --se me profesion ishte Juriste, sapo e kish mbaruar ------ Dhe nga fundi kur e kuptoi qe une po  e takoja gjithmone e me rralle , ajo u lidh me italianin , por ajo nuk donte te ikte ne Itali

--------Televizioni  TeleNorna e dha ate nuse  te veshur me vello ne Kishe  ne ceremonin e marteses --  dhe tha :---Nga Shqiperia nuk vijne vetem skafiste por edhe Vajza te bukura  dhe te kuulturuara qe lidhin jeten me Njerezit tane..." --dhe i bene nje  koment te shkurter -------  E pa gjithe Vlora  ne tv  por une s'e pashe , por ma thane shoket  qe ajo kishte dale shume e bukur -------Ishte me bukuri te vecante me floket qe anonin nga bjonde por i dukeshin si mjegull ,me syte shume te bukur --dicka midis jeshiles, bluse dhe grise -- I loved her eyes --- Edhe Makinen e bleva ne ngjyre te syve te saj, blu e hapur ne gri  ------------Por ishte dhe shume e kulturuar  --fliste shkelqyer ferngjisht dhe Italisht  

-Shkonim shume une e ajo  ne humor ,mentalitet, intelekt dhe ne trup --Ne fakt ajo ishte  e gjate pothuaj sa une --hahahahahahahaahahah--------Por prape dukeshim mire , kam pershtypjen

--Shif si ma futi njehere : --Ishim ne makinen time dhe do iknim nga uji i ftohte per kafe --kur na doli para nje procesion varrimi me makina :--- Ne pritem sa kaluan ata pastaj ne ikem andej nga buze e detit-.,-Kur une meqense ishte moment trishtimi i them :--O Zemra po ty do te vije ndonjecike keq kur te vdes une ?---Ajo :--Une shpirti ,do vishem bukur me te zeza dhe do rij atje ne krye :-- E nderpres une :---Eh vishu si te duash , une s'te shof atehere :----Kur ma jep ajo tulle :---S'me shef ti ,por me shohin te tjeret ..............  Une ngela :--WOW !--Ma fute? --Je e cmendur apo ca?-Tani qe jam gjalle dhe me bere naftin,mendo kur te vdes  ....Ajo u shkreh se qeshuri,hahahahahahaahahahahahahaha  - dhe me perqafonte mua :---Po bej shaka ore... dhe   qeshte me lot  hahahaha ----------Uh,  ama shaka --Shaka e bukur lere moe pyet --looooooooooooooool 

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2010 05:33
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

dua te ik ne queens por po pertoj

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2010 05:33
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

hm... Dje ishte diell=si pranvere ketu, kurse sot ne mjes qenka mbush plot me bore! Minus 8 grade!!!

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2010 12:04
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Sapo mora nje leter-lajmerim per nje tjeter pako nga jashte. Eria nuk eshte sepse pakon e saj e mora para ca diteve, vetem nqs ka luajtur mendsh e me ka paketuar ate komshiun e saj Polak

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2010 13:24
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Nese ai qe ben poca eshte pocar atehere ai qe ben goma eshte gomar?

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2010 14:36
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Nese ai qe ben poca eshte pocar atehere ai qe ben goma eshte gomar?

C'thua kështu, or trim?

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2010 15:05
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

As vet se di, se kam shkrujt un kyt mesazhin

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2010 15:13
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

She she she po dove ce l'hai la testa mo?

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2010 15:38
Ora tani: 18:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 459 460 461 462 463 464 465 466 467 [468] 469 470 471 472 473 474 475 476 477 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar