RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Citim: Po citoj ato që tha Ashley
mu do me vinte keq te isha ne vendin e saj  [/B]
---Ne fakt i erdhi keq asaj , por me erdhi edhe mua me shume --por nuk e mbaja dot , se ashtu ishte mentaliteti ne Vlore -
-----Edhe mu lut e shkreta me tha :---Mondi mos me ler te hidhem ne krahet e atij tjetrit.......--Une s'fola, nuk e beja dot .......... Se ajo ishte lidhur me nje oficer italian , pasi punonte edhe si perkethyese ne Italisht e ferngjisht --se me profesion ishte Juriste, sapo e kish mbaruar ------ Dhe nga fundi kur e kuptoi qe une po e takoja gjithmone e me rralle , ajo u lidh me italianin , por ajo nuk donte te ikte ne Itali
--------Televizioni TeleNorna e dha ate nuse te veshur me vello ne Kishe ne ceremonin e marteses -- dhe tha :---Nga Shqiperia nuk vijne vetem skafiste por edhe Vajza te bukura dhe te kuulturuara qe lidhin jeten me Njerezit tane..." --dhe i bene nje koment te shkurter ------- E pa gjithe Vlora ne tv por une s'e pashe , por ma thane shoket qe ajo kishte dale shume e bukur -------Ishte me bukuri te vecante me floket qe anonin nga bjonde por i dukeshin si mjegull ,me syte shume te bukur --dicka midis jeshiles, bluse dhe grise -- I loved her eyes --- Edhe Makinen e bleva ne ngjyre te syve te saj, blu e hapur ne gri ------------Por ishte dhe shume e kulturuar --fliste shkelqyer ferngjisht dhe Italisht
-Shkonim shume une e ajo ne humor ,mentalitet, intelekt dhe ne trup --Ne fakt ajo ishte e gjate pothuaj sa une --hahahahahahahaahahah--------Por prape dukeshim mire , kam pershtypjen
--Shif si ma futi njehere : --Ishim ne makinen time dhe do iknim nga uji i ftohte per kafe --kur na doli para nje procesion varrimi me makina :--- Ne pritem sa kaluan ata pastaj ne ikem andej nga buze e detit-.,-Kur une meqense ishte moment trishtimi i them :--O Zemra po ty do te vije ndonjecike keq kur te vdes une ?---Ajo :--Une shpirti ,do vishem bukur me te zeza dhe do rij atje ne krye :-- E nderpres une :---Eh vishu si te duash , une s'te shof atehere :----Kur ma jep ajo tulle :---S'me shef ti ,por me shohin te tjeret .............. Une ngela :--WOW !--Ma fute? --Je e cmendur apo ca?-Tani qe jam gjalle dhe me bere naftin,mendo kur te vdes ....Ajo u shkreh se qeshuri,hahahahahahaahahahahahahaha - dhe me perqafonte mua :---Po bej shaka ore... dhe qeshte me lot hahahaha ----------Uh, ama shaka --Shaka e bukur lere moe pyet --looooooooooooooool