Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Zyra martesore e forumit!!!!
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

U Ca paske qene mi Dreqe
ku mi gjen keto tema te lezecme ti mu qe nuk me rrine duret pa shkrujte ndonje gje.

Nese e ke vu re po te ndjek ne te gjitha temat qe po shkru. Por per kete teme nuk dija gjo vallahi, po si ere nuk me thua gjo per keto zona ti mua? Apo do me i majt vetem per vete. Hajde tashi me gjej ndonje gje mu se kom ngel pa gjo, e kur ngel pa gjo me kerce damari ne balle mu. ti me njef mire edhe e di me cin mund te me puqet karakteri se ke amori nuk kam besim edhe keto cunat nuk i njof qe t'u kerkoj ndere te tilla. Ajo Darma u dukte rob i hajrit per keto pune po edhe ajo qeka zhduk. Me boni ndonje nder ere mos me leni ne fund te listes si veteran qe jam me kaloni i cik me lart.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2006 08:50
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Presidentja
masakruese

Regjistruar: 04/10/2006
Vendbanimi: zemren e tij
Mesazhe: 109

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

naqe une ala skam gjete gja..

ku me gjet ktu ti pash zoten gja lol

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2006 09:18
Presidentja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Presidentja Kliko këtu për të kontaktuar me Presidentja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Presidentja Shto Presidentja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Presidentja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Presidentja tashi qe me erdhi Ami do e kap nje.. ose do ma gjej Ami ose do e kap ket meqense dhe ky po kerkon nuse.. Ami ca jan kto kerkesa mar ma.. si mendon ti qe do gjej nuse une per ty kur akoma te dashuroj... pse ca mendon ti qe te kam harru aq kollaj... e sheh se paske njohur mire dashurin qe kam pas per ty..

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2006 21:51
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Ta them a mos ta them dua burre

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2006 22:44
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

hem...tere dashkan burra e te tere dashkan gra

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2006 15:54
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

buze ty ta kam friken lool se knej te tjera i thu eric e mu me thu me u martu bashke kom hall se po me tradhto ne krevat..ne vend qe me ja bo ohhh nik ja bo ohhh eric ....dhe jam ne pikpytje lol?

p.s denisa edhe une jam ne kerkim te nje nuseje si do vej halli a e pijme nje kafe lal te shohim si do ja bejme?

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2006 15:56
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Ja i martuat te gjithe vetem mua me late beqar .Po si skeni nje cik shpirt more.Me ty dreqe e kam se ti sec ja thua per keto mblesat .Hajde pra beje zemren gure dhe na gjej noi nuse se nkemi ngelur thate ...

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2006 16:33
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha Ami-
Hajde tashi me gjej ndonje gje mu se kom ngel pa gjo, e kur ngel pa gjo me kerce damari ne balle mu. ti me njef mire edhe e di me cin mund te me puqet karakteri se ke amori nuk kam besim

As une ne vendin tat s'do kisha besim ke Amori Ti e di qe admiroj shkronjat e tua te arta,sidomos kur i ve ne funksion te kercimit te damarit ,por nuk me influencojne shume

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Pse eric ti je i shkurten si thote amorja si ban perjashtime per ty se je  per king e mora vesh tash se je, i poshtun vec me amoren ban nderlidhje e knej me propozon mu gjojas ne forum

Amore sa vjec eshte eric se mos po na kap ligji :p

Eric i shkurter?Eric eshte me i gjate se 1.85 m mi,ky te thote 1.75m per tu tallur,Eric ta shohesh realisht te cmend nga pamja e jashtme!Eric-ut i kam thene une te te propozoje,se keto kohe kam qene teper e zene e s'kam mundur ta plotesoj 100% Eric,keshtu i thashe te vinte te te bente i vizite momentale

P.s.Ami-,sa je i gjate ti?Se une kam vene nje standard te pergjithshem ketu(duke marre si baze gjatesine e partnerit tim) 1.85m Tani po e plotesove kete kushtin mund te fillojme te te kerkojme nuse!

Modifikuar nga amor alucius datë 09/10/2006 ora 17:14

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2006 17:06
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Eric i shkurter?Eric eshte me i gjate se 1.85 m mi

Me gjithe TVSH aq i bie !!

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2006 21:16
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

epo dhe ne ankand skisha dal ndonjehere une........

ps,ke pare ti kur te del nami per simpatik.....pu pu pu kot sthone me mire syni se nami

ja ti eriosa qe me ke pare nga afer....a sjam i shemtuar une???!!!

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2006 21:41
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Zyra martesore e forumit!!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar