Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum? Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 5.00.
Goca Mo KLas ne forum osht:
Ky sondazh është i mbyllur.
analistja 21 12.65%
amor alucius 9 5.42%
LiL-TrEaSuRe (puc puc Ela) ihihihii 13 7.83%
sUgA_tIlOnCe 12 7.23%
durrsakja_topolakja 5 3.01%
ADELAIDA 6 3.61%
macekeqe 3 1.81%
hirushja 17 10.24%
..tjeter qe nuk eshte permendur me siper! 44 26.51%
Lela_dr 36 21.69%
Gjithsej: 166 votime 100%
  [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Citim:
Po citoj ato që tha football
Paris meqe nuk eshte shume serioze:p:p:p dhe na cmend te gjitheve, pavaresisht se nuk eshte ne liste eshte "number 1"

E dija moj e dija qe mos e ditsha me mire
qe Ty te kam xhan dhe shume per zemer, -sepse je burre me dy rrrrrrrrrr
haahahahahahahahaahahaha!
Te kam xhan dhe flm per konsideraten!Perqafime ne dy faqet !
Muuahhhhhhhhhhhhh!
Jam verte Number ONE!E pathyeshme!E paarritshme!Lule mos me prek ne seder jam!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Janar 2006 20:00
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kacurelja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: pyet per ndonje gje tjeter, kete sta them
Mesazhe: 251

[QUOTE]Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
[B][b][i]
Bazuar nga pershtypja virtuale qe te len nje person,
iliriusa, eshte e preferuara ime.......bazuar ne seriozitetin dhe ne intelektin qe lejne te kuptojne shkrimet e saj.

iliriusa femer eshteeeeeeeee???????????

se dija....

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 20:11
kacurelja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kacurelja Kliko këtu për të kontaktuar me kacurelja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kacurelja Shto kacurelja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kacurelja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha kacurelja
[QUOTE]Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
[B][b][i]
Bazuar nga pershtypja virtuale qe te len nje person,
iliriusa, eshte e preferuara ime.......bazuar ne seriozitetin dhe ne intelektin qe lejne te kuptojne shkrimet e saj.

iliriusa femer eshteeeeeeeee???????????

se dija....

Pse ka mundesi te jete edhe mashkull????????

Hmmmmm. Sa te rrosh do te mesosh

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 21:42
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Me zberthy nicknamen del se eshte mashkull po nqs ndonjerit i pelqen ta beje femer... si forum te hapur jemi.

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 21:58
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Only Paris... ska nevoj per komente te metejshme.

Mesazh i vjetër 08 Janar 2006 05:55
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Only Paris... ska nevoj per komente te metejshme.

Meqe po voton per Paris,me takon te te kem kunat dhe duhet te votosh dhe per muve.
po votoj per football-in se here me perdor -'i-'kur shkruan here -"e"-.

Mesazh i vjetër 08 Janar 2006 08:17
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever

Meqe po voton per Paris,me takon te te kem kunat dhe duhet te votosh dhe per muve.
po votoj per football-in se here me perdor -'i-'kur shkruan here -"e"-.

OK, Deni me sy te bukur.
Meqe ti votove per muve dhe Diabolika akoma nuk eshte ktheyr te votoje per juve une po te them thank you :p

Mesazh i vjetër 08 Janar 2006 09:38
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Citim:
Po citoj ato që tha juve
Me zberthy nicknamen del se eshte mashkull po nqs ndonjerit i pelqen ta beje femer... si forum te hapur jemi.

Juve, po te besh zberthimin e nickut tim ne menyren e gabuar sic e ben shumica ashtu del se jam mashkull. Po e zbertheve Ilir-usa del qe jam mashkull, po e zbertheve Ilirius-a del qe jam femer. Edhe dicka tjeter, ata qe kane lexuar cfare shkruaj ne kete forum e dine shume mire qe jam femer. Nuk mund te me kthej askush here ne femer edhe here ne mashkull sipas deshires.
Pak rendesi ka gjithesesi...
Megjithate qe ti permbahemi temes, mendoj se eshte e kote te pyesesh cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne forum, pasi te gjitha kane cilesite e te vecantat e tyre..., mendoj se nuk ka kuptim te zgjedhesh....
Megjithate mqs keni deshire te zgjidhni... jeni te lire... shpresoj te argetoheni sa me shume. Pershendetje te gjitheve!!

Modifikuar nga iliriusa datë 08/01/2006 ora 15:33

Mesazh i vjetër 08 Janar 2006 11:17
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Smile

Iliri-usa.
Dhe un deri vone isha e bindur qe je mashkull.
Pasi kishe nickname mashkulli.
S`ka asnje lidhje femerore ky nick.
Ashtu sikurse football apo Paris.E njejta gje.

Te ishte Iliria-usa , atehere asnje s`do gabonte mendim.
Pasi ju nuk komunikoni pothuajse fare me neve neper tema,
pervec se rastesisht dhe tek letersia.

Me pare s`te kisha vene re qe existoje ne forum,vetem kur te bene moderatore po.

Naten ika te fle.Une kam votuar per Lela_Dr me duket!

Mesazh i vjetër 08 Janar 2006 11:51
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Seicili ben zgjedhjet e tij edhe jep opinionet e tij atje ku i intereson Paris. Edhe mua me pelqen me teper te degjoj, ne kete rast lexoj ate c'ka te tjeret duan te thone.
Per mua ka pak rendesi nqs me konsideroni mashkull apo femer, me pelqente ky nickname edhe kete vendosa, ajo qe vertet ka rendesi edhe vlersoj eshte respekti i cili duhet te me jepet nqs e meritoj edhe jo sepse jam femer apo mashkull.
Naten e mire!

Dhe pershendetje cilido qe do te vijoj pas meje me mesazhin e tij!

Mesazh i vjetër 08 Janar 2006 11:59
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar