Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Cfare duan grate ??????
Gjithsej 53 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
raid
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/02/2012
Vendbanimi:
Mesazhe: 1139

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Mister raid ka mbetur kjo gje perhere.
Kur ua jep, bejne sikur s'duan; kur nuk... atje e kane mendjen.
Kur ua kerkon medemek...
Prit te te tregoj si bente kjo macja e kojshies:
Maqoku jem iu afrua. Ajo i kercenohej MMM mauuu. gjasme nuk donte. Maqoku i shkrete u tremb e u largua.
Ajo mjauuuu me te bute. U kthye i shkreti maqok prape.
Ja kshu

Tani varet, ai macoku yt, i ka qimet e shndritshme? Ka rendesi shume

p.s.
Vizio te kuptoj drejt

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Maj 2012 22:38
raid nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të raid Kërko mesazhe të tjera nga: raid Shto raid në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto raid në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/02/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 823

Lexova dicka interesante,

" come rendere felice un uomo"- " si ta besh te lumtur nje mashkull"

1- dargliela ( jepja)
2- non rompere I coglioni.( mo ja caj veshet! Ha ha ha )

Kurse per femren paska aq shume
Sa ky IPad me kenaqi me keto ikona. 

Mesazh i vjetër 09 Maj 2012 07:56
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Re: Lexova dicka interesante,

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
" come rendere felice un uomo"- " si ta besh te lumtur nje mashkull"

1- dargliela ( jepja)
2- non rompere I coglioni.( mo ja caj veshet! Ha ha ha )

Kurse per femren paska aq shume
Sa ky IPad me kenaqi me keto ikona. 

Po te thuash fjale te ndtyta keshtu dalin. E ka rregulluar Faja.

Moj Ana po edhe ti thua fjale te ndyta mi goce?

Mesazh i vjetër 09 Maj 2012 19:02
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

mu kujtu dicka i tesh e po shprehem puna e grave pra

me thot nje kolege pune ka nje kohe kshu dy maj ndoshta po u zume mes nesh e ne fact jo zenke e malle po pun fjalesh si femrat e qe ma ka zili ku sben me nje fjale
e po tregon nje dite ,burri im thot mu ben mu te gjitha me pastron me regullon mi lan me en e me krejt cdo gje me darke drek e cdo gje e kur shkoj shpi ne vetem me nej dhe buken ma sjell para

po i them mo zemra keto tipa burrash une ,si quaj burra hic perkundrazi si tip femrash
e po i them qe sdo doja burr qe im shoq te pastroje apo te me laj enet perkundrazi dhe sikur ai te donte sdo e lija

jo per gje po ca gjera jan t=si cik te ndara e sdo me pelqente qe ai i bej ,e fundja me pelqen me shume i thashe nje tip mashkulli qe ehste mashkull si fmijaxhi emrushe qe ti shin dhe kpucen

oj none qe at dit se hapen me mu ma dhe kur me per kshu gjerash mundeshish sme shikon drejt

jo per gje po donte tetregonte qe shiku ne shqipet jemi cik te prapambetur ngakjo an ,donte me me shiste mend
po ja lljeva si eci

me nje fjale ka gra e gra moj dehsira te ndryshme sikur burrat normal

Mesazh i vjetër 09 Maj 2012 22:28
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
mu kujtu dicka i tesh e po shprehem puna e grave pra

me thot nje kolege pune ka nje kohe kshu dy maj ndoshta po u zume mes nesh e ne fact jo zenke e malle po pun fjalesh si femrat e qe ma ka zili ku sben me nje fjale
e po tregon nje dite ,burri im thot mu ben mu te gjitha me pastron me regullon mi lan me en e me krejt cdo gje me darke drek e cdo gje e kur shkoj shpi ne vetem me nej dhe buken ma sjell para

po i them mo zemra keto tipa burrash une ,si quaj burra hic perkundrazi si tip femrash
e po i them qe sdo doja burr qe im shoq te pastroje apo te me laj enet perkundrazi dhe sikur ai te donte sdo e lija

jo per gje po ca gjera jan t=si cik te ndara e sdo me pelqente qe ai i bej ,e fundja me pelqen me shume i thashe nje tip mashkulli qe ehste mashkull si fmijaxhi emrushe qe ti shin dhe kpucen

oj none qe at dit se hapen me mu ma dhe kur me per kshu gjerash mundeshish sme shikon drejt

jo per gje po donte tetregonte qe shiku ne shqipet jemi cik te prapambetur ngakjo an ,donte me me shiste mend
po ja lljeva si eci

me nje fjale ka gra e gra moj dehsira te ndryshme sikur burrat normal

Ja paske lljere fare.

dylan burri duhet te beje nje pune mire, po ta beje mire ate qe duhet, pastaj te tjerat nga pak.

Po te kete kohe te beje edhe pak pune tek kojshija. Si thu ti?

Mesazh i vjetër 09 Maj 2012 22:56
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

dylan qenka per role te ndara ne familje. Qenke me te vjetren ti dylan, tradicionalen. Imagjino te jesh ti paqejf si behet shtepia. Po kur je e semure fo te te sherbeje burri, apo do therasesh mamin? Po femijet?! Boooh! Do te bjeri bretku, lol. Ata qe s'bejne pune shtepie dylan nuk ndihmojne as me femijet. Nuk eshte fun vetem tu sherbesh te tjereve lol. Ka nevoje dhe femra ti sherbehet. Nuk eshte ankuar asnje femer pse e ndihmon burri, por e kundra ndodh gjithmone. Burri im ben pune, dhe qe thua ti nuk ta jep as pershtypjen. Te gjitha ato qe e njohin burrin tim, kur ka rene fjala te punet s'me besonin Kur u thosha qe burri im te ben pune. Ai gatuante shume dhe te shtepia e tij. E ka pasion. Interesante se 4 meshkuj te shtepia e tij vetem ai gatuante. Megjithate ka dhe meshkuj qe edhe pse nuk ndihmojne ne pune shtepie, jane shume te rregullt. Dhe kjo eshte nje fare ndihme.

Mesazh i vjetër 09 Maj 2012 23:17
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Nuk eshte ankuar asnje femer pse e ndihmon burri, por e kundra ndodh gjithmone.

Deb, tani, na e shpjego pak, ti si e martume qe je dhe ke eksperience familiare:
Si do ishte me mire, si do ta donte femra mashkullin:
Te shkelqyer ne krevat dhe qe s'ben pune shpije (hekuros, gatuje etj.), apo e kunderta?

p.s. Mos thuje te dyja se, te dyja nuk gjenden kollaj tek nje njeri (perjashtoj veten=une jam i vecante hahaha), o njera o tjetra.

Mesazh i vjetër 09 Maj 2012 23:25
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
dylan qenka per role te ndara ne familje. Qenke me te vjetren ti dylan, tradicionalen. Imagjino te jesh ti paqejf si behet shtepia. Po kur je e semure fo te te sherbeje burri, apo do therasesh mamin? Po femijet?! Boooh! Do te bjeri bretku, lol. Ata qe s'bejne pune shtepie dylan nuk ndihmojne as me femijet. Nuk eshte fun vetem tu sherbesh te tjereve lol. Ka nevoje dhe femra ti sherbehet. Nuk eshte ankuar asnje femer pse e ndihmon burri, por e kundra ndodh gjithmone. Burri im ben pune, dhe qe thua ti nuk ta jep as pershtypjen. Te gjitha ato qe e njohin burrin tim, kur ka rene fjala te punet s'me besonin Kur u thosha qe burri im te ben pune. Ai gatuante shume dhe te shtepia e tij. E ka pasion. Interesante se 4 meshkuj te shtepia e tij vetem ai gatuante. Megjithate ka dhe meshkuj qe edhe pse nuk ndihmojne ne pune shtepie, jane shume te rregullt. Dhe kjo eshte nje fare ndihme.

hahahahah jam me ty zemra po puna ime me at kolegen ishte dicka pick dhe fundja nje burr qe ti ben krejt e ehste si femrushecadreqin duhet kkto sjam dakort

e qe teme bej punet laj enetfshij as qe dua le te behen deri ne tavan kur kam kohe i bej sme intereson as q ee shikoj ti bej lol sesht puna qe jm me te vjetrenpo kshu jam un tolerante

Mesazh i vjetër 09 Maj 2012 23:45
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

hahahahah jam me ty zemra po puna ime me at kolegen ishte dicka pick dhe fundja nje burr qe ti ben krejt e ehste si femrushecadreqin duhet kkto sjam dakort

e qe teme bej punet laj enetfshij as qe dua le te behen deri ne tavan kur kam kohe i bej sme intereson as q ee shikoj ti bej lol sesht puna qe jm me te vjetrenpo kshu jam un tolerante

E ke thene pa zemer kete se si shume gabime ortografike ke bere.

Pse i thua dylanit "me te vjetren"? Si eshte "e reja"?

Mesazh i vjetër 10 Maj 2012 00:07
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

E ke thene pa zemer kete se si shume gabime ortografike ke bere.

Pse i thua dylanit "me te vjetren"? Si eshte "e reja"?

mos paca jet jo tamam si e mendoj pa zemer aspak po cdo gje ka shijen e vet lol me kerku teper sben femrat qe bejne si princesh ne shpi tyre sme pelqejn ose ne sy tjerve se sbesoj qe si princesha i mban njeri jo po fjale boshe lol

Mesazh i vjetër 10 Maj 2012 00:18
Ora tani: 03:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 53 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Cfare duan grate ??????

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar