Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me ke ndodheni ne keto momente? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lost
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 11/10/2005
Vendbanimi: Gjermani
Mesazhe: 29

E ke gabim , askush nuk e do vetmine .
Vetmia te ben me stres , une kam nejt per nje kohe te gjate , sepse keshtu jane punet e emigracionit dhe e di cfare eshte vetmia , prandaj ju uroj mos te jeni vetem , por ta shijoni jeten me njerzit qe ju duan dhe doni !

Une analistja jam cun ...

Tani ne keto momente jam vetem , por mbas ca castesh do dal ne nje fest qe behet ne qytet me nje shok timin nga egjypti :d kalofshi bukur dhe befshi qejf .

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2005 21:22
Lost nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lost Kliko këtu për të kontaktuar me Lost (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lost Shto Lost në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lost në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

njeriu fiton imunitetin e vetmise i dashur ...njeriu arrin te njohi vetveten kur eshte ne vetmi...arrin te mbaje nje bisede me shpirtin...vetmia jo gjithmon eshte dicka e keqe ...per mendimin tim njeriut i ben mire te qendroje nje pjese te shkurter te jetes se tij ne vetmi ..per te mesuar te reflektojme ne ate qe jemi dhe duam ne jete....gjithsesi .......befsh qejf Lost dhe shokut thuaj zejik ja habibi....

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2005 21:28
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lost
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 11/10/2005
Vendbanimi: Gjermani
Mesazhe: 29

ok darma ti ke mendimet tuaja , por nje gje , qe ti nuk e ke perjetuar tamam tamam vetmine qe ta njohesh , prandaj ke mednimet tuaja sikur kam une te miat . Une nuk i mohoj ata qe thua ti , ok ne vetmi ti i jep vetes tende me shume kurajo per gjithcka qe te rrethon ndaj jetes tende dhe i jep vetes tende detyre ndaj jetes , por jo qe vetmia eshte e bukur ....

Lol e ca do me thene zejik ja habibi ... se mos e shaj se o cun i mire ... :O
Te pershendes !

Mendoj se kemi dale nga tema , por ju kerkoj sinqerisht falje ! Flm

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2005 21:34
Lost nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lost Kliko këtu për të kontaktuar me Lost (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lost Shto Lost në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lost në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

ehhh sa vite u be une qe e perjetoj vetmine histori e gjate Lost ...nejse se sic the dolem nga tema fare po analistja e ka fajin qe na hap keshtu muhabetesh

Jo mo jo "si je " e ke pyetur te shajtmet vine ma vone

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2005 21:36
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

darma harrove ti perkthesh habibi :p qe domethene i dashur ose shpirt

na se po e marrin cunin per gay hahahahaha

lost hajde befsh qef se un po vdes akoma duke qeshur me ca gallata qe po lexoj.

darma ajo qe thua ti vlen derisa nuk behesh vetmi-addicted dhe te duket vetja si ufo kur je ne pranine e te tjereve. gje qe mua me ka ndodhur nje periudhe kohe, por per arsye pak te forta. por eshte mese e vertete qe vetmia te ben te humbesh ekuilibrin e brendshem tendin, nese eshte e tejzgjatur.

ne fund te fundit jemi qenie sociale ue sa e zgjata

PS: darma me pelqen si shkruan, e te themi mireseerdhe se s'kemi pas rastin.

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2005 21:54
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

analiste shume FLM

Por dhe une dy shkrime mesiper thashe eshte e keqe vetmia kur behet e domosdoshme....
dhe citova eshte e nevojshme per nje perjudhe kohe qe nejriu te njohi vetmine e tije ...gjithsesi...

habibi ...po lene mi pse je tu fol pse thu ti harrova me e perkthy une

meqe ra fjala prap vetem jam une ....apo jo jam me ju

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2005 21:59
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Me nje kafe turke perpara... Hmm apo s'me shijoka.. Sa te mire e paskam bere ..

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 02:52
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Kafe, cigare dhe forum........
Përshëndetje të gjithve antarve.......

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 03:00
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Mesazhe: 2047

vetem......
(du em u zon me nje njeri ....po pa shonc skam me ke me u zan....)

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 03:04
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syri_Magjik
VIP Baby

Regjistruar: 26/04/2005
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 528

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
vetem......
(du em u zon me nje njeri ....po pa shonc skam me ke me u zan....)

DHE UNE DUA TE ZIEM POR JO ME TY ZEMRA

P.S ME TE GJITHE JAM UNE TANI..........

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 06:01
Syri_Magjik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syri_Magjik Kliko këtu për të kontaktuar me Syri_Magjik (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Syri_Magjik't! Kërko mesazhe të tjera nga: Syri_Magjik Shto Syri_Magjik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syri_Magjik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:07 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me ke ndodheni ne keto momente?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar