Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
pse erdhi viti riu?
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil pse erdhi viti riu? Po ka ardh vitiresha me?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil pse erdhi viti riu?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po ka ardh vitiresha me? prit te vije dhe vitiriu qe te na paguaje kafet mo
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po ka ardh vitiresha me?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil prit te vije dhe vitiriu qe te na paguaje kafet mo Kafja pihet sa eshte hekuri i skuqur me?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil prit te vije dhe vitiriu qe te na paguaje kafet mo
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kafja pihet sa eshte hekuri i skuqur me? ska qe se mua sme ftohet ndonjehere mo lool
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kafja pihet sa eshte hekuri i skuqur me?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ska qe se mua sme ftohet ndonjehere mo lool Gjanem edhe po qe i ftohte prape rrihet hekuri. Kot e ka than ai kovaqi kete shprehje.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ska qe se mua sme ftohet ndonjehere mo lool
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Gjanem edhe po qe i ftohte prape rrihet hekuri. Kot e ka than ai kovaqi kete shprehje. rendesi ka furra thuj kovacit ... ika vllai tung ... hidhi ca popla furres qe mos na fiket
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Gjanem edhe po qe i ftohte prape rrihet hekuri. Kot e ka than ai kovaqi kete shprehje.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil rendesi ka furra thuj kovacit ... ika vllai tung ... hidhi ca popla furres qe mos na fiket Mire ik. Kujdes , vishu mire, dhe ndize klimakterin
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil rendesi ka furra thuj kovacit ... ika vllai tung ... hidhi ca popla furres qe mos na fiket
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
shelg hajde me nxej pak se marova ftohti..
Citim:Po citoj ato që tha Niqua shelg hajde me nxej pak se marova ftohti.. Masazh? Mja o Niqua se po shkoj te konfes tek prifti tani. kam hong mekate shum
Citim:Po citoj ato që tha Niqua shelg hajde me nxej pak se marova ftohti..