Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Kam vene re nje fenomen interesant ne lidhje me marrjen e kthesave mes gjinive.
Meshkujt duke patur me shume testosteron e marrin kthesen me shume shpejtesi pa ditur se cfare i pret pas saj. rreziku u jep nje krenari ne vetvete, por nuk zgjat shume. Eksperienca ka treguar qe gjithmone rikthehen, per efekt inercie apo shpejtesie nuk eshte zbuluar akoma. Ajo qe eshte e vertetuar eshte pishmani qe pse e moren kthesen aq shpejt, sikur mos e kishin mare gjerat do ishin ndryshe dhe ata me te lumtur.
FEmra e merr kthesen shume ngadale, gjithnje mendon cfare fshihet pas saj, i pelqen rruga e drejte dhe jo me kthesa. Duke qene e kujdesshme shpesh keqkuptohet, i vihen shume epitete. Ne fakt femra do vetem qe kthesat qe merr mos e cojne ne tatepjete. Por kur e merr nuk e kthen me koken pas, shpejtesia e ngadalte lejon qe inercia mos vazhdoje gjate. Per rrjedhoje mundet vetem te ece perpara.

Kthesat i kam marre gjithmone me vonese, por kur i marr nk kthehem me prapa. Mendoj qe sot eshte momenti me i mire t'i jap marshit e ta marr kthesen qe kam patur druajtje ta marr. Shpresoj qe rruga do jete qe sot e tutje e drejte.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Korrik 2009 08:30
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Kam vene re nje fenomen interesant ne lidhje me marrjen e kthesave mes gjinive.
Meshkujt duke patur me shume testosteron e marrin kthesen me shume shpejtesi pa ditur se cfare i pret pas saj. rreziku u jep nje krenari ne vetvete, por nuk zgjat shume. Eksperienca ka treguar qe gjithmone rikthehen, per efekt inercie apo shpejtesie nuk eshte zbuluar akoma. Ajo qe eshte e vertetuar eshte pishmani qe pse e moren kthesen aq shpejt, sikur mos e kishin mare gjerat do ishin ndryshe dhe ata me te lumtur.
FEmra e merr kthesen shume ngadale, gjithnje mendon cfare fshihet pas saj, i pelqen rruga e drejte dhe jo me kthesa. Duke qene e kujdesshme shpesh keqkuptohet, i vihen shume epitete. Ne fakt femra do vetem qe kthesat qe merr mos e cojne ne tatepjete. Por kur e merr nuk e kthen me koken pas, shpejtesia e ngadalte lejon qe inercia mos vazhdoje gjate. Per rrjedhoje mundet vetem te ece perpara.

Kthesat i kam marre gjithmone me vonese, por kur i marr nk kthehem me prapa. Mendoj qe sot eshte momenti me i mire t'i jap marshit e ta marr kthesen qe kam patur druajtje ta marr. Shpresoj qe rruga do jete qe sot e tutje e drejte.

sa me pelqyen keto paragrafe, une thashe se isha e vetme, paskam shoke e shoqe plot.

ciao Klodel sa u ktheva andej nga fshati jot, nice weather, nice company, nice food, nice drinks

Mesazh i vjetër 07 Korrik 2009 20:05
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Kotka si t'u duk fshati im? i kendshem?

PO qesh me temen ndiej, me teper me vjen te qesh me mendimet e medha qe mund te shprehen nen kete fjale.. me vjen te qesh me shume budalliqe, me shume mendime serioze qe me nej veprim shnderrohen ne mendime boshe.... si dhe me shume mendime qe formesohen dhe cformesohen po brenda minutit.... per here te pare dua vec gallate dhe relaksim

Mesazh i vjetër 29 Korrik 2009 08:13
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Kotka si t'u duk fshati im? i kendshem?

fshati jot faaaantastic dear

me mire prishej.

take care

Mesazh i vjetër 11 Gusht 2009 21:19
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Syrius
Nje cope rruge.

Thjesht nje cope rruge e ecur me njerez te ndryshem. me disa ulesh e flet , me disa vetem takon shikimet .. me disa te tjere investon dicka te vertete e te sinqerte.

Por pyes veten. mos valle sinqeriteti eshte dicka e tepert ne shoqerine e sotme? Une dikur kam qene idealist.

Dikur , ne 2002 , kur hyra per here te pare ne keto vende elektronike , isha nje idealist i kulluar. Po sot ? Nuk e di. Di qe tashme thjesht jetoj nje jete te qete e pa shume emocione.

Dikur ulesha ne stolat e Universitetit Italian te Triestes e shkruaja skica-proza per perendimin e diellit. Tashme me duket sikur dielli im ka perenduar me kohe.

Shpirti i njeriut eshte si rrjete merimange : Kur lindim eshte i perkryer e pa fije te shkeputura. Me vone, era e jetes e prish ne disa vende. Megjithse ne e ngjisim serisht , ne qofte se jemi te forte, ai kurre nuk eshte si me pare.

Cfare jam une sot ?

Mos valle jam Cinik?

Mos valle jam nje Qofte?

Ndoshta jam thjesht gjalle e pa shume iluzione. por ndoshta ishin ato iluzione qe me benin mua shume terheqes per ata qe kisha perreth. Tashti qe i kam humbur mos valle une jam nje hic?

..Ehh...

Dikujt i tregova per ndjenjat e mia pr nje tjeter dhe ne te dy u larguam e u ftohem me njeri tjetrin pa u njohur mire.

Sinqeriteti...thjesht nje fjale e vetmuar...

Ps : Klodel , me ka marre malli. C'thote vendi ku jeton? A je Mire?

...........

Hera e fundit qe te pashe ishte 21 Dhjetori ne Tr. Po ecje vetem, me mendje gjetke,perderisa nuk me ke degjuar teksa te thirra.

Si po te ecin gjerat, mire? Te perqafoj!

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2009 06:43
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream

...........

Hera e fundit qe te pashe ishte 21 Dhjetori ne Tr. Po ecje vetem, me mendje gjetke,perderisa nuk me ke degjuar teksa te thirra.

Si po te ecin gjerat, mire? Te perqafoj!

C'lidhje ka kjo me ditarin?

Mesazh i vjetër 13 Gusht 2009 01:21
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Mesazhe: 12531

Citim:

C'lidhje ka kjo me ditarin?

....

I jam drejtuar Syrius,jo juve.

Mesazh i vjetër 13 Gusht 2009 01:28
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Maci im eshte si shpirt edhe ne ushqim me shoqeron. e bardhe e bukur e embel e dashur e paster. Kafshet jane te thjeshta, e ndiejne energjine dhe dashurine dhe te dedikohen. Njerezit as keto instikte baze nuk para i kane te zhvilluara. nganjehere me duket shoqeria e amerikes veriore shume e frikshme, njerezit qe flasin me vete, qe jane me ilace- thjesht se nuk kane njerez perreth, terapi njerezore. Jane vetem. Nganjehere e dua prejardhjen time shqiptare vetem per faktin qe bejme per njeri tjetrin dhe nuk jetojme dot vetem.

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2009 07:22
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

Si e ka emrin macja?

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2009 23:32
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

pinki se e ka hunden roze.

Sot Danny, nje nga American Idol finalists tha dicka qe me beri shume pershtypje. po e shkruaj ne ditar qe mos e harroj e tja kujtoj vetes,
Mos e lini veten t'u perkufizojne gjerat qe ju ndodhin ne jete, apo gabimet qe beni ne jeten tuaj, mos lejoni qe keto perkufizime te vrasin pasionin dhe endrren.

DOn't be defined by things that happen in your life, nor the mistakes or choices you made in the past. Don't let them kill the passion inside and your dreams. Atij i vdiq e shoqja shume e re gjate muajin e fundit te American Idol.

e shoqeruar nga kjo kenge- dream on
pershendes veten dhe enderrimtaret- long live the dreamers

http://www.youtube.com/watch?v=_QGT...rom=PL&index=13

Modifikuar nga Klodel datë 15/08/2009 ora 09:14

Mesazh i vjetër 15 Gusht 2009 09:04
Ora tani: 15:28 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar