kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612
|
Citim: Po citoj ato që tha Klodel
Kam vene re nje fenomen interesant ne lidhje me marrjen e kthesave mes gjinive.
Meshkujt duke patur me shume testosteron e marrin kthesen me shume shpejtesi pa ditur se cfare i pret pas saj. rreziku u jep nje krenari ne vetvete, por nuk zgjat shume. Eksperienca ka treguar qe gjithmone rikthehen, per efekt inercie apo shpejtesie nuk eshte zbuluar akoma. Ajo qe eshte e vertetuar eshte pishmani qe pse e moren kthesen aq shpejt, sikur mos e kishin mare gjerat do ishin ndryshe dhe ata me te lumtur.
FEmra e merr kthesen shume ngadale, gjithnje mendon cfare fshihet pas saj, i pelqen rruga e drejte dhe jo me kthesa. Duke qene e kujdesshme shpesh keqkuptohet, i vihen shume epitete. Ne fakt femra do vetem qe kthesat qe merr mos e cojne ne tatepjete. Por kur e merr nuk e kthen me koken pas, shpejtesia e ngadalte lejon qe inercia mos vazhdoje gjate. Per rrjedhoje mundet vetem te ece perpara.
Kthesat i kam marre gjithmone me vonese, por kur i marr nk kthehem me prapa. Mendoj qe sot eshte momenti me i mire t'i jap marshit e ta marr kthesen qe kam patur druajtje ta marr. Shpresoj qe rruga do jete qe sot e tutje e drejte.
sa me pelqyen keto paragrafe, une thashe se isha e vetme, paskam shoke e shoqe plot.
ciao Klodel sa u ktheva andej nga fshati jot, nice weather, nice company, nice food, nice drinks