Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

re

Citim:
Po citoj ato që tha TIRONCI 07
me mir nji kryeminster te huj sic jam un.
me veni mu aty se do boj ca te thoni ju.

te ishte per mu ishe qe tashti kryeminister

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2005 22:23
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Po ju them se une kam ndryshuar plotesiht. Jo vetem ne mendime por edhe ne avatar, prandaj ju lutem votoni per mua.

Un premtoj dhe premtimet e mija jane realitet. Ja pikat e mija me te forta.

1. Te gjitha grate do ti jap nga nje qen me lesh kurse burrave kam per ti dhon ate qe kan qef grate, te drejten me bo qef si ta dun kur ta dun edhe qysh ta dun.
2. Do liroj Kontinentin nga burgu sapo te vij ne pushtet.
3. Nuk bohet fjale per uj e drita pasi ato i keni me shumic por une premtoj nje jete moderrne ku gjithsecili do te veproje sipas orgazmes se vet dmth qefit.
4. Nuk do lejoj martesat simas qefit edhe as prezervativat me mgjyra te ndryshme.
5. Do hap shkolla dhe mosha qe cdo njeri do maroj shkollen do jet 40 vjec, kjo koh do te het edhe marja e provimit te pjekuris.
6. Te gjith ato qe votojne per mu, do te bojn nga nje xhiro falas ke kopshi zoologjik si dhe do shofin ne kinema filmin " Bambi"

Votoni Votoni se koha ka ardh per ndryshime, Rrofte Kryeministri yne rroft zevendsi i tij Kontinenti. Poshte opozita. Rrofshin deputetet tane, rroft njona qe eshte ma e mira..

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2005 04:59
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Me duket se Kryeministri eshte rrezuar nga karrrikja

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2005 12:38
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

opozita ben premtive vetem ato gjera qe i mban:
-sa per ujin do tua sjellim sa here qe te bie shi...per me teper ne raste te tilla do ta japim pushim me qellim qe te gjithe te mbledhin ujin qe bie...do te bejme investime ne fushen e prodhimit te kazoneve qe tua shperndajme popullsise gratis....
-per dritat...pervec kanileve qe do fillojme ti bojm me dhjom qeni...e qener ka sa te duash shqiperia...do fillojme te riblejme ate energji qe ia shitem grekut...gjithmone nen mbikqyrjen e turkut qe te mos na veje kushte greku...plus qe ne brendesi te dajtit jemi duke zhvilluar nje energji te re te bazuar ne fuzionin nuklear qe do te garantije drite 28 ore ne dite...ato 4 ore me teper ti keni keshtu si dhurate e bojini ca te doni.
-rruget...ne nuk e bejme si qeveria qe per te shku nga tirona ne elbasan hyp e zbret male...ne i biejm drejt.nje projekt i ca shokeve te mi gjermone ka si qellim ti boj i vrime ne malin qe nda elbasanin me tironen...tjeter pastaj...tironsat besoj jane merzitur duke prit autobuzin perdite...do ti vije fundi shpejte...ju premtojme qe do te bejme 2 metro ne tirone:njera kombinat kinostudio tjetra nga rruga e elbasanit qe do boje unazen dhe do ndaloje ne pikat me kyce te qytetit...
kete projekt metrosh kemi qejf ta shtrijme edhe ne qytetet si berati,shkodra dhe vlora.
-per pleqte pencionet do ti rrisim pak...por pleqve nuk ka cu duhen me shume leke...kane nevoje per gjalleri...do te vendosim grupe qe do organizojne kampionate javore dominoje,kampionate spathiu,murrlani etj dhe per pjesemarresit do te kete shperblime ne shume lekesh...
-pune?me falni ore po doni me punu ju?ja iku dhe kjo pike...ne ndihme te atyre qe duan te bejne pushime do te organizojme krociera me gomone qe do lundrojne ne te 7 detrat e globit...kush do doje te punoje pastaj ofrojme mundesi te pakrahasueshme si psh 300 vende pune ne berat per te hedhur poshte shkrimin enver ne malin shpirag...150 vende pune ne portin e durresit dhe vlores ne menyre qe nder pasagjere te mos kaloje asnje i huaj...fale 13 rradhave te kontrollit qe do te behen,keqberesit do te dorezohen vete para se te arrijne tek anija...
-ne elbasan kemi qejf te bejme nje disneyland ne vend te metalurgjikut,qe do te jete nje vend gezimi,mutacionesh per femijet qe te rriten te forte...dhe te shendetshem...
per momentin po e le me kaq...
rrofte opozita me analisten si kryeminister
poshte qeveria...vende vende...

olintero ndajeni si te doni shqiperine se une po merrem me disa ministra qe kane shfaqur talent ne drejtim dhe qe do na duhen nese vijne ne krye...jo per gje po 5 vete sa jemi nuk mjaftojme per qeverine...

p.s1: wyder he moj a ke nderru mendje apo jo!!!!mos e degjo kontin se rren ai!!!

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2005 14:27
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

p.s1: wyder he moj a ke nderru mendje apo jo!!!!mos e degjo kontin se rren ai!!!

hajt mo, meqe e more denimin e merituar, po ta fal dhe kesaj rradhe dhe po e pranoj makinen (konti, c'ke ti, e pranoj dhe reaktiv une, dhuratat i pranon dhe mbreti, prandaj dhe une do bej si do bej)

Me duket se per zonen time jam vetem une kandidate, prandaj s'besoj se ka nevoje te cirrem e t'ju bej mendjen dhalle kot, prape se prape te mua do perfundoni

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2005 01:28
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

hajt mo, meqe e more denimin e merituar, po ta fal dhe kesaj rradhe dhe po e pranoj makinen (konti, c'ke ti, e pranoj dhe reaktiv une, dhuratat i pranon dhe mbreti, prandaj dhe une do bej si do bej)

edhe pika kineze nuk do me kishte plagos me shume,ta siguroj per kete...si do qofte do ma paguash ate qe me bere...nuk jam mesuar te kem borxhe une!!!

Citim:

Me duket se per zonen time jam vetem une kandidate, prandaj s'besoj se ka nevoje te cirrem e t'ju bej mendjen dhalle kot, prape se prape te mua do perfundoni

hmmm...koug...koug...hmmm...si ishte puna ne ate zone?

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2005 03:19
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Citim:

ty wydra do te bejme deputete nga halli pasi te ka hike mosha dhe je bere si dritero agolli..

hahahahahahahahahahahah

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2005 21:05
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

ty wydra do te bejme deputete nga halli pasi te ka hike mosha dhe je bere si dritero agolli..

hahahahahahahahahahahah

mua me paska ik mosha?! Une jam ne lule te moshes more... ju ku ta gjeni te me keni mua ne parlament, t'i jap nur e drite salles...

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2005 22:31
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
METAXA
Inspektor

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 414

Tashi ktu kush jan te majtet kush jan te djathtet se platformat e shof une qe i paskeni shume te realizueshme.

Jo per gjo por te japim edhe ne kontributin tone kuptohet sipas bindjeve politike.

Modifikuar nga METAXA datë 08/06/2005 ora 11:50

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2005 11:20
METAXA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të METAXA Kliko këtu për të kontaktuar me METAXA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të METAXA't! Kërko mesazhe të tjera nga: METAXA Shto METAXA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto METAXA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Citim:

mua me paska ik mosha?! Une jam ne lule te moshes more... ju ku ta gjeni te me keni mua ne parlament, t'i jap nur e drite salles...

hahahahahahahahaha sa modeste qe je!

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2005 11:31
Ora tani: 00:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar