Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha eliz Te genjen ajo foto,leqe une s`kam pare asnje kaq te bardhe,t`gjithe gri,te erret Varet ku i shikon. Ne ketej i kemi te bardha. si pellumb medemek. Si ke qen ti Eliz?
Citim:Po citoj ato që tha eliz Te genjen ajo foto,leqe une s`kam pare asnje kaq te bardhe,t`gjithe gri,te erret
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/10/2003 Vendbanimi: Toke Mesazhe: 1679
hamdulillah rahman rahim si pellumbeshe e strukur se filloi t`ftohet.Po skifter te bardhe ka? Ti vete?Gjinine femerore,te teren mire?
__________________ E vetmja here qe nuk do ia arrish,do te jete perpjekja e fundit.
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Nga t'ia filloj..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
woooow!!! ...
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Heu vdiq Olldashi
Citim:Po citoj ato që tha eliz Heu vdiq Olldashi Zoti e ndjefte
Citim:Po citoj ato që tha eliz Heu vdiq Olldashi
Zoti e ndjefte shelg.Si thu ti aksident apo...? Na iku ne Admirali,po martohet m`duket
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
me kembe ne toke sot do behet mire si duket
Citim:Po citoj ato që tha eliz Zoti e ndjefte shelg.Si thu ti aksident apo...? Na iku ne Admirali,po martohet m`duket Te gjitha mundesite jane te mundeshme eliz, por ne kete rast mendoj qe ishte aksident. Per pak e kam ngene edhe vete nje nate me shi ne ate vend
Citim:Po citoj ato që tha eliz Zoti e ndjefte shelg.Si thu ti aksident apo...? Na iku ne Admirali,po martohet m`duket
Kishte ne plan njeri te merrte Belle Air kete fundvit?