Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Zyra martesore e forumit!!!!
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

Mor erik cfaj kam une se te hapin llafe kot kta njerzit ktu ja shpjegojau ti se ne te dy jemi shok se do filloje te me behet xheloz burri dhe skam kohe te zihem dhe nje here me te

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2006 00:54
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Eric,paska plas cyberseksi ketu hahahaha Niku hahahaha,tradhetira krevatore!

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2006 00:55
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Moj buza leri ato ti se Ku ka ze seshte pa gje po leri rehat ate Eric se e ka si shpirt ate amorin e vet...he te keqen...shiko Mollaxhiun

ps,cpaske qene per cik burre moj dreq....

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2006 00:59
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

uaaaaaaaaaaa erik po me le pa fjale po me akuzon padrejtesisht po kto jan shpifje un ste kam thene gje nojher....pupupupuu si jan bere njerzit sot te shpifen sty me sy aq me teper qe ty te konsideroja dhe shok te mire me keto po ma prish mendjen sdo te therras fare ne dasem se kushedi cme kurdis ti atje.

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2006 01:02
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Hmmm

Ehem

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2006 01:04
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Pa problem moj dreqe,une me siguri do jem me partnerin tim se ka fillu t'mi hyje ne qejf Shqiperia veres qe kaloi(Saranda me egzakt).Behemi gjithe bashke,ti fto ndokend te afert tendin,Ami- poashtu...Eric,ti do jesh i ftuari im .Kush te doje tjeter bujrum   Ah po,dhe Metaxa ka deshire te takoje partnerin tim kshuqe dhe ai do jete i grupit

Aman o dreqe,dhe ti can koken per "thashethemet"virtuale?Hahahahaha!Futi i mendje te lehte se keto njerez s'kane c'bejne tjeter

ma mire mos e sill Eric se do e kap me zor....e po i dashuri im ne shqiperi jeton skam ku ta coj dreqin... dhe qysh se jam lidhe me te skam qen ne shqiperi dmth gati 2 vite dhe deri ne vere qe do shkoj une bahen 3.. ahhhhhhhhh me zi po pres mgjth ai e ka vdekje te shkoj une ne tirane.... i pelqejne pushimet jashte tiranes si mu jashte new york-ut... dhe kurre nuk bijme ne kompremis vec ja fusim ne vende tjera te botes mgjth qefin dhe fiksimin e kam ne Shqiperi..... qefin si baj ne shqiperi se baj kund tjeter dhe nuk e ndrroj me anje vend te botes....

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2006 01:40
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
METAXA
Inspektor

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 414

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Pa problem moj dreqe,une me siguri do jem me partnerin tim se ka fillu t'mi hyje ne qejf Shqiperia veres qe kaloi(Saranda me egzakt).Behemi gjithe bashke,ti fto ndokend te afert tendin,Ami- poashtu...Eric,ti do jesh i ftuari im .Kush te doje tjeter bujrum   Ah po,dhe Metaxa ka deshire te takoje partnerin tim kshuqe dhe ai do jete i grupit

Aman o dreqe,dhe ti can koken per "thashethemet"virtuale?Hahahahaha!Futi i mendje te lehte se keto njerez s'kane c'bejne tjeter

U la per veres tjeter ee? E mire se afer qeka.

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 15:08
METAXA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të METAXA Kliko këtu për të kontaktuar me METAXA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të METAXA't! Kërko mesazhe të tjera nga: METAXA Shto METAXA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto METAXA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

Po me ericun clidhje kam un o niki se spo kuptoj djali esht i martuar me amorin nqs nuk e di,mire me mire po sme deshe ti ste detyron njeri se tani bera dhe paqe me bashkshortin tim admiralin dhe sma ndjen me per njeri tjeter se kam 200 kg burre aty.

nga i dashuri yt e kam nigju lool
thoshte se e tradhetoje me eric pranaj te kam frike.:p
tani qe bere paqe ske me nevoj per burre lool

atiola si do i vej halli me ne te dy lool?

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 19:25
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

O nik te kan informu gabim se ne hym ne krize me adin pasi ai me tradhtoi me dreqen s'isha un qe e tradhtova,erikun e kam shok se ai e ka nje eesht felicemente sposato me amorin ok.

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2006 00:45
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

uaaaaaaaaaaa urime per temen me paska shpetuar pa lexuar........
tani me gjeni nje burre mua....e dua 185 te gjate....ezmer, brun, builtbody...edhe sy te bukur cute smile...dhe dhembet aman ti kete nice......
per me teper informacion kontaktoni dreqen ....loooool

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2006 03:03
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Zyra martesore e forumit!!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar