Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Rrofsh Bionde ...kjo per ty meqe po e degjoj ARDIT GJEBREA - KUR TE JESH MERZITUR SHUME ah se ti mi di telat mua ...ka disa dite qe merzitja ja ka lene vendin buzeqeshjes shpresoj qe te duroje ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Rrofsh Bionde ...kjo per ty meqe po e degjoj ARDIT GJEBREA - KUR TE JESH MERZITUR SHUME
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
shpirtin ... lool Xhoi & Genti - Cel si gonxhe dashuria
Regjistruar: 11/12/2005 Vendbanimi: orders of magnitude Mesazhe: 2692
Keto dy gocat ketu lart, gjithmone me pershendesin. I pershendes dhe une me perzermersi.
__________________ Walking the drunkard's walk...
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul I pershendes dhe une me perzermersi. Faleminderit, jeni shume i sjellshem Lost!
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul I pershendes dhe une me perzermersi.
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Me kete doja te pershendesja dike, diku...! (eshte nje nga kenget & videot me origjinale...)
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Keto dy gocat ketu lart, gjithmone me pershendesin. I pershendes dhe une me perzermersi. Lost kjo ishte kenge qe kishe menduar per mua ... Mehdi Zena .Tuj shetit per ara t'gjata
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Keto dy gocat ketu lart, gjithmone me pershendesin. I pershendes dhe une me perzermersi.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Lost kjo ishte kenge qe kishe menduar per mua ... Mehdi Zena .Tuj shetit per ara t'gjata Po pra tamom, se s'po m'u kujtonte emri ketij Zenes.. dreqi!..
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Lost kjo ishte kenge qe kishe menduar per mua ... Mehdi Zena .Tuj shetit per ara t'gjata
Regjistruar: 12/01/2007 Vendbanimi: Secret Garden Mesazhe: 4717
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
brenda meje do vertitesh o shpirt ... Pirro Cako - Ndjenje e pathene
Regjistruar: 08/03/2010 Vendbanimi: ... Mesazhe: 459
Surprise live performance by Pink and Linda Perry of "What's Up?"
__________________ Intiligjenca e zemres...