Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Regjistruar: 29/11/2003
Vendbanimi: ne nje vend te cmuar
Mesazhe: 314

Citim:
Po citoj ato që tha dancenation
Hello WEED

Gjej ndonje xhaxha cfardo ne rruge mor vella, se si ka erdhur puna sot te
gjithe pune mbaruar jane.

Rrespekte too

mua me duhet ndonjeri me eksperience plako
nejse rrofsh per ndihmesen :p

rrespekte plako

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2004 01:49
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
FIRAK_PURO
Anetar i ri

Regjistruar: 28/08/2004
Vendbanimi: alaska
Mesazhe: 19

e moj MIZZA nqs. do te dalesh ketej me thuaj se te pres une me gjithe qejf.PO e them nje me firak meqe jemi nga fieri NA ishte njehere vvlonjati me firakun te dy keta po peshkonin ne Vjose tek ura e mifolit.Firaku ishte nga nje ane Vlonjati nga ana tjeter e lumit.U ngaterruan grepat edhe vlonjati u hodh i tha firakut qe te hidhesh e ti heqesh grepat ky i tha hidhu vete.Vlonjati u nxeh e i thote hidhu se do te vij aty e do te rrah,firaku i tha jo,ky i tha hidhu se do te vras,firaku i kthehet o vlonjat varke ke vlonjati nuk kam.firaku:pushke ke,vlonjati nuk kam,FIRAKU:e po te me hash k..in.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2004 14:28
FIRAK_PURO nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të FIRAK_PURO Kliko këtu për të kontaktuar me FIRAK_PURO (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: FIRAK_PURO Shto FIRAK_PURO në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto FIRAK_PURO në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
FIRAK_PURO
Anetar i ri

Na ishte njehere dy djem u futen ne burg per perdhunim.Aty ne burg e lane me llafe kush te dilte i pari nga burgu ke te shikonte te paren do ta perdhunonte.Del i pari dhe shikon rruges nje plake.I thote:nene do ta bej me ty se i kam dhene fjalen shokut,kjo i thote ik more djale se une jam nena jote,ky po ,kjo jo dhe me ne fund ky ja fut me zor,plaka duke bertitur QEN BIR QENI,kur djali filloi ti ja bente ate punen plaka filli te kendonte QEN I BIRI QENIT EEE MOS E LUAJ PREJ VENDIT EEE.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2004 14:35
FIRAK_PURO nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të FIRAK_PURO Kliko këtu për të kontaktuar me FIRAK_PURO (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: FIRAK_PURO Shto FIRAK_PURO në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto FIRAK_PURO në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
FIRAK_PURO
Anetar i ri

Nje djale shkonte gjithmone me vonese ne pune,dhe bosi e paralajmeroi po te vish edhe njehere ne pune me vonese do te heq nga puna.Te nesermen ky prape me vonese,bosi i tha ik se te thashe njehere,ky iu lut aman se kam femije per te ushqyer dhe filloi ti lutesh.Bosi i tha se pse vjen me vonese.Ky i tha ja si eshte puna,ne e kemi krevatin nga muri,dhe qe te ngrihem nga krevati duhet te kapercej gruan,bosi:po shume mire po cka te bej kjo,djali:epo aty vonohem kur e kapercej.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2004 14:41
FIRAK_PURO
Anetar i ri

Ishin mbledhur njehere shkencetaret dhe kishin bere nje avion te terin prej floriri.Mblodhen presidentat Klintonin e USA,Skalfaron e ITALISE dhe SALI BERISHEN e SHQIPERISE per ti pare.U fut i pari Skalfaro edhe doli mbas 20 minutash,shkencetaret e kontrolluan dhe i gjten fijet e motorrit,(mos harroni se te gjitha pjeset ishin prej floriri),u fut Klintoni doli mbas 45 minutash,e kontrolluan keta i gjeten motorrinon,se shkencetaret e dinin qe te gjithe do vidhnin nga nje gje,u fut Saliu prit keta 1 ore 2 ore e kur del Saliu me floket perpjete dhe me gjuhen jaSHTE,e kontrolluan keta dhe nuk i gjeten asgje,edhe u habiten dhe i thane si ka mundesi klintoni mori motorrinon,skalfaro mori fijet e motorrit edhe ti qe juve jeni shteti me i varfer nuk more asgje,SALIUh pse prandaj nuk mu ndes avioni mua.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2004 14:51
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha FIRAK_PURO
e moj MIZZA nqs. do te dalesh ketej me thuaj se te pres une me gjithe qejf.PO e them nje me firak meqe jemi nga fieri NA ishte njehere vvlonjati me firakun te dy keta po peshkonin ne Vjose tek ura e mifolit.Firaku ishte nga nje ane Vlonjati nga ana tjeter e lumit.U ngaterruan grepat edhe vlonjati u hodh i tha firakut qe te hidhesh e ti heqesh grepat ky i tha hidhu vete.Vlonjati u nxeh e i thote hidhu se do te vij aty e do te rrah,firaku i tha jo,ky i tha hidhu se do te vras,firaku i kthehet o vlonjat varke ke vlonjati nuk kam.firaku:pushke ke,vlonjati nuk kam,FIRAKU:e po te me hash k..in.

eh mir lali kurte vi po erdha do te them

ps te lezecme keto barsaletat humor wat eva
u call them

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2004 01:36
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SexyShortyFromDaBlak
Anetar i ri

Regjistruar: 04/09/2004
Vendbanimi: Up*at*the8Corner*of*ur*block
Mesazhe: 20

ahahahhaha miza shum te bukura i paske keto barsaletat
keep it up
me gjith keta forumistat e tjer

Nje sheriff zbret nga kali dhe e lidh tek shkallet e klubit. Hedh syte majtas djathtas dhe pastaj hyn ne club. Porosit nje birre. Duke pire birren degjon nje ze: "Po kujdes mo se ta moren kalin". Sheriffi menjehere ne kembe dhe i palos nja dy me pistolete. Kur shikon kali aty ishte. "Mos gjynah per keta qe vrava" thote "se kali ketu qenka". Vazhdon te pije birren. Kur mbas 5 min te njejten gje. I palos dhe nja dy te tjere. Kur del njeri dhe i thote dy klienteve ne nje tavoline "Po mjaft o luajtet shah ju, se na shojti fare ky."

keep it caliente
puc puc

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2004 03:46
SexyShortyFromDaBlak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SexyShortyFromDaBlak Kliko këtu për të kontaktuar me SexyShortyFromDaBlak (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SexyShortyFromDaBlak't! Kërko mesazhe të tjera nga: SexyShortyFromDaBlak Shto SexyShortyFromDaBlak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SexyShortyFromDaBlak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SexyShortyFromDaBlak
Anetar i ri

Regjistruar: 04/09/2004
Vendbanimi: Up*at*the8Corner*of*ur*block
Mesazhe: 20

hollerrrrrrrr

ishte ni gru me femin e vet tu e prit autobusin....Aty edhe ni polic e pritke autobusin. Edhe autobusi u vonu pak edhe tash ky djali po ja bon nanes tvet : qka u bo qe serdh autobusi ? qe se ka shku me ja ndrru gumat shoferi , ja bon nana....mas nja 10 minutave apet ky djali : qka u bo qe serdh autobusi? qe qitash vjen se u shku shoferi me e la........edhe tash ky polici i nervozum thot : e bre nonen e shoferit a bash qitash e gjeti me e la autobusin a ?

Femra e re erdhi te falltari. Ai i kërkoi 20 dollarë dhe tha se do t'i përgjigjet vetëm në dy pyetje për atë shumë të hollash.
Zonjusha e re pas mëdyshjes, megjithatë pagoi paratë dhe e pyeti:
-"A nuk është tepër shtrenjtë për vetëm dy pyetje?"
-"Po, tepër shtrenjtë është" -iu përgjigj falltari, "e cila ishte pyetja e dytë?".

edhe ti hashashi te bukura i ke ato barsaletat
kam qeshur me lot ne disa prej tyre..................

ciao!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2004 03:49
SexyShortyFromDaBlak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SexyShortyFromDaBlak Kliko këtu për të kontaktuar me SexyShortyFromDaBlak (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SexyShortyFromDaBlak't! Kërko mesazhe të tjera nga: SexyShortyFromDaBlak Shto SexyShortyFromDaBlak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SexyShortyFromDaBlak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Re: hollerrrrrrrr

Citim:
Po citoj ato që tha SexyShortyFromDaBlak
ishte ni gru me femin e vet tu e prit autobusin....Aty edhe ni polic e pritke autobusin. Edhe autobusi u vonu pak edhe tash ky djali po ja bon nanes tvet : qka u bo qe serdh autobusi ? qe se ka shku me ja ndrru gumat shoferi , ja bon nana....mas nja 10 minutave apet ky djali : qka u bo qe serdh autobusi? qe qitash vjen se u shku shoferi me e la........edhe tash ky polici i nervozum thot : e bre nonen e shoferit a bash qitash e gjeti me e la autobusin a ?

Femra e re erdhi te falltari. Ai i kërkoi 20 dollarë dhe tha se do t'i përgjigjet vetëm në dy pyetje për atë shumë të hollash.
Zonjusha e re pas mëdyshjes, megjithatë pagoi paratë dhe e pyeti:
-"A nuk është tepër shtrenjtë për vetëm dy pyetje?"
-"Po, tepër shtrenjtë është" -iu përgjigj falltari, "e cila ishte pyetja e dytë?".

edhe ti hashashi te bukura i ke ato barsaletat
kam qeshur me lot ne disa prej tyre..................

ciao!!!!!!!!

ishte nje her nje i burgosur edhe u lirua mbas 30 vjet denimi...
edhe ky ishte shume i gezuar edhe po shkonte per ne shtepi me tren...
edhe ne te njeten kabine ishte nje grua edhe nje femij i vogel...
edhe ky i vogli nuk e linte rehat te emen...
e pyeste " o ma po si kam lindur une????"
edhe kjo e vene ne siklet nga ky robi qe kishte afer
sdinte sesi ti pergjigjesh edhe i tha :
"po ja mo te keqen mami,bashkuam gjakun e babit edhe timin edhe e piva une...."
ky i burgosuri u habit shume nderkoh...
dhe thoshte me vete " sa shume qe paskan nryshuar metodat.... kur nuk kam qene brenda nuk ka pas qene keshtu...."

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2004 17:03
hAsHaShI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hAsHaShI Kliko këtu për të kontaktuar me hAsHaShI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të hAsHaShI't! Kërko mesazhe të tjera nga: hAsHaShI Shto hAsHaShI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hAsHaShI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hAsHaShI
ThuG_LiFe_4_LiFe

Re: Re: hollerrrrrrrr

meqe jemi tek temat me tren po e them edhe 1 tjeter
ishte iher 1 xhaje edhe 1 cun i ri...
ky xhaja shume kurjoz
e pyet kete cunin :
mer tkeqen xhaja i kujt je ti se mduket se tnjof une ty...???
ky cuni :kunati im ta thyen koken me lek...
cuditet ky xhaja
rri e rri edhe nja ca edhe prap e pyet:
mer tkeqen xhaj i kujt je ti se mduket se tnjof une ty...???
ky cuni :
kunati im ka 4 sllona...
cuditet prap xhaj i shkret...
rri e rri edhe nja ca po nuk po i durohej
edhe e pyet prap :
tkeqen xhaja i kujt je ti se mduket se tnjof une ty...
prap ky cuni : kunati im punon ne kryeministri...
xhaja u nxef ne maksimum edhe i pergjigjet :
o cun une nuk po te pyes se kush ta ka q*r motren
po te pyes se kush te ka q*r maman...

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2004 17:09
Ora tani: 06:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar