Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
WOLF_CUB
Pure Instinct

Regjistruar: 09/03/2006
Vendbanimi: Alpe
Mesazhe: 289

C'jane moj keto partneritete qe shpikni. Aman moj se je dhe femer. Pastaj kush te tha se behet per te shfaqur zgjuarsi moj aman. Tata eshte armiqesor ne ato qe thote. Tata eshte mbase njelloj si ti ne ato qe thote, dhe nese dy vete jane ne nje linje kjo nuk deshmon per partneritet por per mendime qe perputhe per momentin...dhe sidomos kur behet fjala per kombin. Psataj ndonjehere humori dhe sarkazma mund te te deshmone ty dhe ndonje tjetri qe ktu jemi ne forum te lire dehe jo ne OKB.
Une psh per kombin dhe atdheun tim jam gati te sakrifikoj edhe jeten e armikut. E thene shkurt jam me olinterin dhe banalin. (i huazoj misionin per pk kohe ne Shqiperi dhe i fus nje koqe plumbi)

Ok?

Ik fli tani qe te rritesh

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 01:37
WOLF_CUB nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të WOLF_CUB Kërko mesazhe të tjera nga: WOLF_CUB Shto WOLF_CUB në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto WOLF_CUB në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MERMAID
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/03/2006
Vendbanimi: ''Arfime''
Mesazhe: 215

Nuk jam ne vendodhjen e aktualitetit shqiperi , me te lexuar dhe aq me shume te degjuar sesi Shqiperia,shqipetaret dhe gjuha shqipe po njolloset me balta te tjereve te ben te qash.Me falni per prishjen e debatit ,por u lexova me vemendje dhe vendosa te jap mendimin tim. Shqiperia s'ka nevoje per morracake si janulli dhe perkrahes te tij. Ka nevoje per njerez te denje te kombit te saj. Me mire buke e kripe nga dora e tendit ,se buke e mmmmjalte nga dora e huaj per ata qe kuptojne. Ka nevoje per vepra dhe jo fjale. Si perfundim ?

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 02:46
MERMAID nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MERMAID Kliko këtu për të kontaktuar me MERMAID (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të MERMAID't! Kërko mesazhe të tjera nga: MERMAID Shto MERMAID në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MERMAID në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

Freespirit,

1-Ne nuk po shajme asnje fe. Fete jane te gjitha te respektuara. Ne se ti Qillomandron e barazon me besim fetar apo e quan perendi, atehere ti ke problemet e Albos (lexo tek faqja ime personale, http://vertet.blogspot.com).

2- Ne nuk i kemi zene derne grekut,por greku na ka marre trojet tona. Dhe nuk eshte greku qe na mban me buke por jane skllevrit shqiptare qe e pasuruan greqine.

3- Ne se ze yne nuk degjohet sic pretendoni juve, atehere pse me kane kercenuar mua? Sepse degjohet, sepse u djege...

Modifikuar nga Petrit Kola datë 18/03/2006 ora 03:14

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 02:53
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
WOLF_CUB
Pure Instinct

A duhette largohet Anastasi.....?

....ja dhe nje fakt

http://www.forumihorizont.com/showt...4244#post224244

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 04:14
WOLF_CUB nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të WOLF_CUB Kërko mesazhe të tjera nga: WOLF_CUB Shto WOLF_CUB në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto WOLF_CUB në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erzeni_be
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/07/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 1306

Pershendetje

Hyxhym paska marre ky referendumi!

Kisha nje ide dhe do te doja mendimin tuaj: sikur te hapnim nje teme konkurs "Maratone sharjesh per Janullatosin" ne te cilen te transferonim 90% te posteve te kesaj teme dhe dy temat tjera ekzistuese tashme per Janullatosin!

Si mendoni?

Ps. Tema do te pastrhet se shpejti dhe nuk perjashtohet mbyllja e perkohshme e saj per asrye pastrimi sigurisht.

Flm.

Modifikuar nga erzeni_be datë 18/03/2006 ora 16:22

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 13:42
erzeni_be nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erzeni_be Kliko këtu për të kontaktuar me erzeni_be (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erzeni_be Shto erzeni_be në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erzeni_be në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
WOLF_CUB
Pure Instinct

Nuk eshte mire te mbullet sepse pastrimi eshte tjeter gje.
Unenuk mendoj se duet mbyllur.
Arsyeja? E thjeshte...nese hap faqen www.fajtori.com ne dritaren forum nje nga temat e reklamuar eshte "referendum ne forum" eshte bicim reklame dhe nuk eshte mire qe user-at e rinj qe jane kurioze dhe regjistrohen ta gjejne mbyllur.
Tung

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 14:41
Petrit Kola
Mbushes topi.

Erzeni_Be

E kuptoni se Anastasi eshte nje greke ne krye te shqiptareve...?

Si thua greket do te benin ne nje faqe te tyre ku te diskutohej Abdi Baleta?

Me jep pergjigjen e te dytes dhe beje si te duash me te paren.(Me pastrimin...)

Sinqerisht
Petriti

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 20:22
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Re: Freespirit,

Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
1-Ne nuk po shajme asnje fe. Fete jane te gjitha te respektuara. Ne se ti Qillomandron e barazon me besim fetar apo e quan perendi, atehere ti ke problemet e Albos (lexo tek faqja ime personale, http://vertet.blogspot.com).

2- Ne nuk i kemi zene derne grekut,por greku na ka marre trojet tona. Dhe nuk eshte greku qe na mban me buke por jane skllevrit shqiptare qe e pasuruan greqine.

3- Ne se ze yne nuk degjohet sic pretendoni juve, atehere pse me kane kercenuar mua? Sepse degjohet, sepse u djege...

Degjo me gjithe respektin do te jap nje pergjigje sa me te shpejte. Une jam me ty ne kete ane por une mendoj se trojet iken tani eshte teper vone ama trojet po erdhen vijne me gjithe njerezit. E njerezit jane ortodoks dhe shume prej tyre mund ta respektojne janulatosin si njeri te zotit ashtu si edhe shume shqipetar ortodoks dhe si shume shqipetar musliman qe jam edhe vet "just a little bit" (shaka) mund te respektojne lloj loj arabi eshte e njejta gje me duket mua. Po ne duke share e fyer nuk bejme gje tjeter pervecse percajme dhe acarojme gjerat ne nje kohe kur shume shqipetar sot ushqehen ne greqi dhe dita-dites ikin refugjate. Tahi une nuk them te mos behet gje po ne rradhe te pare ajo qe duhet te bejme eshte te rregullojme problemet e brendeshme se po nuk u rregullua shqiperia ne prap do te jem ne dor te grekut, italianit apo amerikanit. Dhe me keardhje po e them po do te vij nje dite qe do te asimilohemi si popull. Sepse jemi shperndare ne te gjithe boten dhe shume te huaj po zene vendin tone ne shqiperi e po martohen. Pastaj ju thoni trojet. Shteti yne smban dot trojet qe ka. Une kam vene re se ne shqipetaret kemi tendence te percajme njeri-tjetrin kur vjen puna te feja apo origjina. Mendoj se duhet ti biem gomarit dhe jo samarit edhe njehere po e perserit.
Une nuk e di pse te kane kercenuar ty por po te shihja une ne nje forum grek qe shajne e perdhosin flamurin shqipetar atehere edhe une do te acarohesha. RRegullat e forumit jane per te gjithe. Duhet te mesohemi te respektojme mendimin e lire dhe jo te fshijme mesaxhet e atyre qe sna pelqejne se per ndryshe sdo kete debat. Mos te harrojme pastaj qe ka edhe shqipetar qe jane gjys keshtu gjys ashtu. Mendoj se duhet te kemi pak respekt nese duam te na respektojne. Per Janulatosin une votova kundra por me duket pak humbje kohe perderisa ne varemi nga shteti grek.
Sic vemi ne ne greqi ashtu do fillojne te vijen edhe greket ne Shqiperi. Kot nuk te mban njeri.
Kaq kisha une nuk edi a me kuptoni ca dua te them.

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 21:33
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Freespirit...

Janullatos nuk eshte njeri Aerendie por Asfalie kjo eshte e gjitha. Po te ishte njeri perendie dhe une do te respektoja dhe mbroja...
Ne nuk varemi nga greku, ne jemi kthyer ne nje koloni te grekut dhe per kete duhet te fillojme te ndryshojme gjendjen...

P.S Ve bast se je nga Saranda.

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 21:43
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Re: Freespirit...

Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Janullatos nuk eshte njeri Aerendie por Asfalie kjo eshte e gjitha. Po te ishte njeri perendie dhe une do te respektoja dhe mbroja...
Ne nuk varemi nga greku, ne jemi kthyer ne nje koloni te grekut dhe per kete duhet te fillojme te ndryshojme gjendjen...

P.S Ve bast se je nga Saranda.

Ah tani me fole sic duhet.
Vdiqa po spo me merr vesh njeri.
shendet
Jo puro tiranase

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 21:46
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:16 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar