Indrit
I pandreqshem.
Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814
|
Pershendetja......--------------E ndryshueshme sipas vaktit dhe personit. Mund te jete, Paqe, koke qepe, tullumbace, ...
Ambicja qe kisha kur isha femije.....-------- Te behem roje te gjimnazi, se kishte vajza te bukura
Kujtimi me i bukur......Kur me kane thene qe nuk jam i semure nga Kanceri
Kenga e preferuar.....------- Perpara shoke me ne ne cete
Kendi ku strukem.... ne cep te dhomes, perballe ekranit te pc, ku dhe shkruaj bejte
Endrra me e madhe.... Te behem gjysh matuf, ku te kam perreth vetes plot niper e mbesa, dhe ti kaloj vitet e fundit me to.
Moment krenarie....--------Momenti kur kam dale i dyti ne universitet, dhe mu ul kuota e pageses ne 50%.
Veshtiresia me e madhe...-------Te rri larg nenes
Ore me zile....-----------Deri para ca ditesh celularin, por me hupi, tani kurdis nje shok
Dita perfekte....-------------Varet, per mua dite prefekte eshte ajo dite qe nuk mi ngre kush nervat.
Puna e pare.....-----------------Perkthyes dhe sekretar.
Llastoj veteveten....------------me vetedije jo ndoshta e bej ndonjehere pa e kuptuar
Gjeja e fundit qe kam blere....----Nje ore Rolex qe e mora per origjinale por ne fakt mu prish 48 ore pas
Filmi i preferuar....----Lord of the rings.------
Frymezimi....-------------Me shume mendja, jeta ne pergjithesi, ngjarjet, leximi, aktualiteti, dhe ndenjat e mija sigurisht.
Jeta ime....----------Jeta....Me shume rrena se te verteta por ama prapeseprape e bukur
Ika tani se po bie shi, vdes te fle gjume ne kete kohe