Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > A Keni Shtepi?
A KENI SHTEPI?
po
jo
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

hahahaahahha dreqe paskena mendime te kunderta ne ket drejtim....un them vetem te jete njeri i mire se pastaj shpine dhe pasurin e bejm bashke...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Janar 2007 15:36
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
leopardi
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 07/06/2005
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 220

Une kam nje shtepi...te madhe...

eh shoke ..mund ti fus te gjithe gratis brenda, se ka per cati qiellin ...prandaj vraponi ore shoke ...

Mesazh i vjetër 23 Janar 2007 16:41
leopardi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të leopardi Kliko këtu për të kontaktuar me leopardi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: leopardi Shto leopardi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto leopardi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha leopardi

Une kam nje shtepi...te madhe...

eh shoke ..mund ti fus te gjithe gratis brenda, se ka per cati qiellin ...prandaj vraponi ore shoke ...

erdha

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2007 08:00
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

JO JETOJ NE PEME...

NE FAKT JO NUK KAM JETOJ ME PRINDERIT E MI

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2007 02:30
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Re: A Keni Shtepi?

Citim:
Po citoj ato që tha darke
A KENI SHTEPI?

Shtepi nuk kam ketu ku jam,por kam krevat

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2007 10:57
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Re: Re: A Keni Shtepi?

Citim:
Po citoj ato që tha roke

Shtepi nuk kam ketu ku jam,por kam krevat

mjafton

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2007 12:27
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Jo nuk kam.
fle posht ures.

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2007 02:23
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hebeja
Circeje..

Regjistruar: 29/06/2007
Vendbanimi: Tetove
Mesazhe: 1051

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Jo nuk kam.
fle posht ures.

hahahahah po internetin ku e ke kyqur

Une per vete kam..

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2007 02:26
hebeja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hebeja Kliko këtu për të kontaktuar me hebeja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hebeja Shto hebeja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hebeja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

Citim:
Po citoj ato që tha hebeja

hahahahah po internetin ku e ke kyqur

Une per vete kam..

qenka user abuziv...

une kam... prit t'i numeroj nje cik!

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2007 17:56
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

i shita,dhe pastaj i futa tek
gjallica
kamberi
xhaferi
vefa
kam mbetur trok,edhe ne emigrim nuk na doli gje.,kemi mbetur me duart lart,,
as nuk martohemi dot,se thone qe nuk ke
shtepi
katandi
makina

rryma llagapi...ats

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2007 18:25
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > A Keni Shtepi?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar