Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > kurioziteti juaj per antaret e forumit
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
un do isha kurioze te dija sa te sinqert jan forumistet dhe a jane me te vertet ata qe duken apo jo????????

ps:Un per vete jam 100% ajo qe me njihni ktu

eshte genjeshter nese do te thoja se une i them te gjitha ne forum ...ka shume gjera qe i mbaj pervete (ose me mire te theme qe vetem ata qe me njohin nga afer i dine )
Por per gjithshka qe shkruaj jam e sinqerte per kete nuk ka dyshim ....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2007 23:04
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Buzeqeshja - Te jesh vetvetja maksimumi mund te lidhet me ceshtjen e hipokrizise,gje qe me duket budallallek ,pa vlere, ne virtualitet (edhe ne realitet po tjeter hesap).

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2007 23:23
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

une jam fallco, komplet ndryshe nga kjo e forumit

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2007 01:03
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Me sa kam kuptuar une ketu, rebelet behen te urte dhe te urtet behen rebela...

Si gjithe te tjeret edhe une nuk bej perjashtim, tani gjejeni ju ku bej pjese une, tek te urtet apo tek rebelat ....

Modifikuar nga kotka datë 06/09/2007 ora 01:14

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2007 01:07
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
un do isha kurioze te dija sa te sinqert jan forumistet dhe a jane me te vertet ata qe duken apo jo????????

ps:Un per vete jam 100% ajo qe me njihni ktu

Se ke Idene se sa shtiren ketu....madje dhe ata qe sta pret mendja .....

Kur njeriu nuk eshte i afte te ndertoj dicka reale....fillon dhe fantazon aq shume budalliqe sa fillon i beson dhe vete ....

Tipike e njerzve te dobet dhe te vegjel ....

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2007 01:13
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

eric po ti si je???

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2007 01:15
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven

Kur njeriu nuk eshte i afte te ndertoj dicka reale....fillon dhe fantazon aq shume budalliqe sa fillon i beson dhe vete ....

Plotesisht dakord me ty Ericu im i dashur.

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2007 01:17
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven

ta mbeshtes mendimin...i kam ven re shume nga kto njerez ktu ne forum, ndonjeher te cojne dhe te vjellurat dhe nuk duron robi pa ju than troc..

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2007 01:19
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
eric po ti si je???

Dreqe, jam i gjate...simpatik ,elegenat.djal i mire

ahahahah shkurt si shpirt....

ps,sa genjej dhe une dreqi e mori

kotka flm per konsideraten e dashur

ps,ka nje ndryshim kur njeri gnjen per mire me njeriun kur genjen per keq ......

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2007 01:31
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

ta mbeshtes mendimin...i kam ven re shume nga kto njerez ktu ne forum, ndonjeher te cojne dhe te vjellurat dhe nuk duron robi pa ju than troc..

Dreqe virtualiteti te heq frenat ne nje fare menyre,dhe shprehen gjera qe ne jeten reale s'do thoje,qofte per karakter,a vleresim te momentit,a per moskokecarje ndaj personit qe ke perpara etj.

Te jesh ndryshe ne jete,ndryshe ne realitet eshte thjesht vleresim qe ben lexuesi,pavaresisht nga deshira jote per tu shprehur ne nje menyre ose ne nje tjeter.

Mos thuaj fallso se ka hije cik te rendomte si fjale.

Ka dhe nga ata qe bejne batuta po ne jete ruajne seriozitet

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2007 01:45
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > kurioziteti juaj per antaret e forumit

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar