Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312
hmmm rASH NE DASHURI ME NJE CUN EDHE ISHIM BASHK PER NGA 5 MUAJ edhe ai tha qe gjerat per te po iknin shum shpejt donte cik pushim por kam qe atere qer po pres se car po ndoth a jeni bashk apo jo....cfar kam ber un hmmmm....kam nga 6 muaj qe po pres pergjigjen e tij nese me do akoma apo jo
"I HATE BOYZ".....
__________________ I love you so much baby That it tears me up inside
Don't let our love fade away No matter what people say I need you more and more each day *If i cant have U then I dont want it....
Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047
hahahahahhahaha ca shikoni ju meshkujt do ken qene noj push up po sma ha menja ledi o marshalla.lol
nje cmenduri e imja... i thashe njerit po sme the te dua do te vras...kisha nje pistolete lodre...po dukej si TT origjinale...per momentin e hengri... hahahhahahahahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahha
haha sa kam qesh....good times good times...
Mesazhe: 2047
kurse njeher tjeter jarani ishte ne nje dasem...po nje nga njerzit e tij u martonte ...close family...une hahahah dreqi e mora duke u tall dhe te jem honest me mori malli lol... i thashe... kam ngel ne mes te rruges me eshte prish makina....terrc verrc.... bona sikur po qaja hahahahahahahahhahahaha edhe ai errdhi per 20 minuta ... une se prisja ...po pija kafe per qefin tim me nja dy shoqe...
me na fal pak moj shoqe ...treni Durresit kalon ne Durres...?!
Citim:Po citoj ato që tha ridii mos mi kujto ato momente ..baaa te kam then ndihem keq kur e kujtoi :S .Prisja ndonje gj**oks tamem por dolen 2 gj***e te varur ..kemb te trasha shum e ..nejse lesh kudo
hahahahahahahahaha lesh kudo thot
po une se rruaj per njeri riidi prandaj
masanej shalet e trasha jan ne mode
se ke degju ate shprehjen shale naaaa marrshalla
hahahahahahahahaha lesh kudo thot
po une se rruaj per njeri riidi prandaj
masanej shalet e trasha jan ne mode
se ke degju ate shprehjen shale naaaa marrshalla
Edhe thua qe bera shaka kur thash qe i dola ridir nudo ne kamer .
Pse me mbushet privati ne cdo forum qe shkoi nga mesazhe prej moderatoreve me tem -sa me pak chit chate
jan xheloza riidi prandaj
kto me vertet jan te cmendur
pse vetem do thojme cmendurin qe kemi bee dha kaq
sigurisht qe do kthehet pak ne humor tema se ndryshe kot me hy ne forum
ps:nje cmenduri tjeter ce do bej do rraf Lelen.. hahahaha