Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nga cfare keni frike? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 2.50.
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AsE Vogel As E madhe
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/12/2003
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 95

Unhappy

Kam frik se te gjith te dashurit e mij do marrin vesh sekretet qe kam fshehur nga ata!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2003 00:21
AsE Vogel As E madhe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AsE Vogel As E madhe Kliko këtu për të kontaktuar me AsE Vogel As E madhe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AsE Vogel As E madhe Shto AsE Vogel As E madhe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AsE Vogel As E madhe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
blu
Anetar i ri

Regjistruar: 14/11/2003
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 11

Kam frike vec vetmine...tmerrin e nje dite qe mund te kaloje pa nje zile celulari,pa dike qe deshiron te pije nje kafe me mua,pa dike qe ka nevoje te me degjoje zerin per te zgjuar mengjesin e tij.kam frike kenget e dashurise qe ULERIJNE ne dhomen time teksa une rri vetem aty dhe mallkoj tik-taket e ores qe bejne aleance kenget duke tallur vetmine time...mjaft se po te vazhdoj te shkruaj do filloj te ndihem keq.

mbetet gjithnje sherbetor.
Gete

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2003 06:08
blu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të blu Kliko këtu për të kontaktuar me blu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: blu Shto blu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto blu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
notnE
Anetar i ri

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: milano
Mesazhe: 10

kam

frike nga vetvetja...

Clandestinamente immergersi

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2003 17:41
notnE nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të notnE Kliko këtu për të kontaktuar me notnE (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: notnE Shto notnE në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto notnE në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

Unhappy

shum lezecem blu

1-kam frike vitin 2004 pasi eshte viti me i rendesishem i jetes sime !!
provimet ne fund te vitit (qe po s'morra 1 provim, mbeta ne klase...e deri sa ta marr) konkursin e shkolles te larte...qe po se morra nuk di cfare do bej ...ne fakt kam frike gjithmone nga e ardhmja ...nga ajo qe nuk di se cfare do me ndodhe ...nga ajo qe do mund te ndyshoje jeten time ...
2-pastaj kam frike nga : qeni ; merimanga , akrepi , gjarpri..lol nga plot insekte
3-kam frike edhe nga vdekja (edhe pse e di sh mire qe eshte mese natyrale) kam frike na vdekja e njerezve qe dua fort....

ne te vertete jam nje frikanace e madhe!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2003 18:07
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Vetmija eshte ajo qe me frikeson me teper. Ndaj dhe mundohem qe koha ime te kete sa me pak vetmi, me shume impulsivitet dhe pune, mes miqsh e shokesh.

Mesazh i vjetër 12 Janar 2004 09:30
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Kam frike nga ujqerit e zinj me dhembe te medhenj,te bardhe qe shnderrisin ne erresiren e nates dhe kerkojne te me perpijne.(ne endrrat e mia)
Ne realitet kam frike nga njerezit,nga mendimet e tyre,gjykimet e tyre,mendimet dhe veprimet e mia.Jetoj ne nje kafaz edhe pse shume lluksoz duket nga jashte,mbetet kafaz.Dikur ne enderrat e mia fluturoja.Tani me jo.Dua prap te fluturoj,te ngjitem mbi re dhe dielli te ngrohe shpirtin tim.

Modifikuar nga eliz datë 14/01/2004 ora 07:56

Mesazh i vjetër 13 Janar 2004 22:20
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
rapisti
hajdut dhe xhepist

Regjistruar: 17/01/2004
Vendbanimi: canada
Mesazhe: 5

Unhappy

ATENTION: NESE JENI POSHTE MOSHES 16 MOS E LEXO!

Me thene te drejten une kam frike nga seksi oral, sepse ndonje vajze ne pune e siper po ma kafshon e po me le pa gje fare.lol

Mesazh i vjetër 28 Janar 2004 23:18
rapisti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rapisti Kliko këtu për të kontaktuar me rapisti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rapisti Shto rapisti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rapisti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lulka
hic...

Regjistruar: 18/01/2004
Vendbanimi: diku...
Mesazhe: 90

Kam frike nga cmenduria ,nga njerzit e cmendur ,nga ideja qe ndoshta nje person ka nje shqetesim te vogel nevor dhe sillet pak cuditshem po eshte thjesht nga stresi ose nga ndonje problem qe e shqeteson dhe papritmas e cojne ne nje spital per tu kuruar po ne te verete nuk ka aq nevoje dhe sheh rrotull vetem njerez vertet te cmendur dhe qe e trajtojne si te cmendur kur ai eshte normal , ka vetem nje periudhe te veshtire e mbyllin aty per gjithe jeten dhe perfundon me te vertet i cmendur.
I ka ndodhur nje komshies time

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2004 22:43
lulka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lulka Kliko këtu për të kontaktuar me lulka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lulka Shto lulka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lulka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vajza_e_valeve
Anetar i ri

Regjistruar: 29/10/2003
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 7

TE GJITH E NJOHIM FRIKEN...

Eshte hipokrizi te thuash qe skam frik,te gjithe kemi .
Frika eshte nje nga elementet e nje jete, kush thot te kunderten nuk di se nje pohim i till eshte prej nje frikacaku...Duhet guzim dhe te thuash qe "kam frik" sepse ne ate momen pranon qe ke dobesi qe nuk varen nga ty.
Frika ime "Vetmia"...

NJE TJETER "JETE"

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2004 17:00
vajza_e_valeve nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vajza_e_valeve Kliko këtu për të kontaktuar me vajza_e_valeve (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vajza_e_valeve Shto vajza_e_valeve në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vajza_e_valeve në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tini
Anetar i ri

Regjistruar: 07/01/2004
Vendbanimi: Prishtine
Mesazhe: 28

frika ime eshte LUFTA

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2004 17:59
Tini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tini Kliko këtu për të kontaktuar me Tini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tini Shto Tini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:01 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nga cfare keni frike?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar