Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455
|
Citim: Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Apapa, tani degjeneroi situata ne sherre.
Une mendoj se fajtorja e gjithckaje eshte Lela se ajo e hapi kete teme qe po perfundon ne grusht
A mer Lordi, ca i paskam bere vetes?????
Per zotin nuk do te me shkonte kurre ne mend qe do te beheshin gjithe keto postime kaq te uleta per nje njeri qe tashme nuk eshte me.
Une nuk e hapa temen per te diskutuar si u be i pasur Tani i Topit, thjesht vendosa nje lajm ashtu sic bejme shpesh, dhe nganjehere as nuk shkruan njeri ne temat e tipit informativ.
Fakti se si i Beri leket Tani pak me intereson (perderisa s'ka vra njeri).
Une e kam njohur Tanin, si nje njeri puntor, qe ndiqte dhe gjene me te vogel per te bere ate televizion sa me te pasur.
Te gjithe e dime qe Tani shpesh ishte e presuar nga persona me te larte se ai, te mos nxirrte iks lajme, por kush televizion nuk e ka bere kete gje?
Tani biles ka pasur shume kurajo te te nxirrte ta palarat e shume politikanve.
Pastaj se c'bente Tani ne jeten e tij private pak na intereson, ashtu sic bejne gjysma e meshkujve qe e mbajne veten si Bossa. Ne Shqiperi keto kohet e fundit eshte bere si mode te kesh Dashnore....
Eshte bere normale t'i thuas gruas qe po dal me shoket per kafe, ose per te pare ndeshjet, dhe op tek dashnorja.
Tema degjeneroje icik si shume, per fajin e Top Media, nje gabim trashanik ky, per heshtjen e Enteles, Kolegen e tyre qe prej 10 vjeteve ka punuar per ngritjen e kesaj platforme.
Dhe kjo gje i ka humbur shume Pike Top Medias.
Ajo meritonte te pakten nje ngushellim, thjesht sepse ishte kolege.
Dhe mos me thoni qe ne Tr asnje se dinte qe ajo ishte e Dashura e Tanin?
Rrezik edhe gruaja e vet ka qene ne dijeni te kesaj gjeje. Kurse ne ketu rrijme e disktujome, se sa njeri i pamoral paska qene Tani i Topit.
Di vetem qe Fale Tanit, ne emigrantet kemi patur mundesine te rrime prane Shqiperise, te jemi ne dijeni te c'do lajmi qe ndodh, dhe kjo eshte ana me pozitive qe ka bere ai Tani qe disa prej jush e quajne kriminel.
Ai na dha mundesine te degjojme muziken tone, te shikojme nje edicion lajmesh, te shikojme filmat e vjeter shqiptar, te shikojme nje emision (edhe pse te kopiuara) por i shikonim, te shikojme kuriozitete nga me te ndryshme. Te ndiqnim festivalet e c'do lloj tipi qe behej. Dhe per kete pune kolosale duhet lavderuar ai njeri, dhe jo per menyren se si i beri ato leke qe investoje ne top Media, dhe se c'fare bente ne dhomen e gjumit.
Shpirti ju prehte ne paqe