jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230
|
nuk ma mbush dot mendjen qe Edvin Rama eshte i vetmi njeri ne Shqiperi i cili levizi dicka...
Tirana deshi apo nuk deshi Edvini do te leviz se po shkojme drejt europes!,por tek e fundit cfare levizje pesoi Tirana qe ma levdoni Edvinin e ma ngrisni ne Hën!?
Nuk e kuptoj si mund te korruptoheni nga Edvin rama pse na i paska heçur disa kioska pa leje dhe bojatisur pallatet...
Si nuk e kuptoni ,qe ai po mundohet ne ket menyre te rizgjidhet e pastaj t'ua rrjep lekuren,edhe pse ket te fundit e ka ber shume her...!
Si eshte e mundur qe ne Tiranen tuaj te dashr (dhe tonen),ne Tiranen e Edvinit te sharroj kemba ne lluc e te mos dalesh dot nga aty...!?
Ju re Tironas ,e dini me mire cfare ka levizur aty,,,,asgje dhe pike e madhe e shtypit...
Prandaj hapini syt,vriteni nje çik mendjen:"a ja vlen edvini te jet ne krye"!?,nje njeri i papergjegjeshem i cili as femijet nuk i kursen per te mbajtur poziten!?
me falni se u zgjata,por une nuk jam pro hajduteve ordiner si edvini me shok...
Edvini kukull,i dirigjuar nga tosi...(fatos Nano)
pershendetje te gjitheve me perjashtim te nanoviqeve