Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Kontesha...
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Varianti i Biondines mu duk shume me i besueshem dhe real. Urime!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Maj 2009 22:45
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha aldo11
bravo bionde po kur te na tregosh ndonje tjeter histori mundohu te mos nxitohesh shum se mu desh nje or ta lexoja kte tregimin

po sa cudi mor cun qe tu desh nje ore me e lexu mua as 5 minuta me e shkruar masanaj eshte shqip nuk eshte rusisht ....cedrus mendimi me erdhi sepse me duhet me punuar me pc por skam deshire ne thashe po fantazoj ne une cte keqe ka ....se dike ti qe jam shkrimtare une ?...jam shkrimtare dhe kam dhe nje kritik shume te mire kam fituar disa cmime te 2 dhe te 3 te para asnjeher por nuk merzitem .... pastaj ato qe shkruaj une jane reale jo kshu fantazira si kjo ....zero kavanoze zero kontesha ...

Modifikuar nga BIONDIA datë 28/05/2009 ora 23:20

Mesazh i vjetër 28 Maj 2009 23:12
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

po sa cudi mor cun qe tu desh nje ore me e lexu mua as 5 minuta me e shkruar ....

pikerisht x kte ta thash, heren tjeter ne vend qe te harxhosh 5 m. bej 10 keshtu ben me pak gabime. mos mu merzite? qe te kritikova?? pastaj kush te do te kritikon

Mesazh i vjetër 28 Maj 2009 23:20
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha aldo11

pikerisht x kte ta thash, heren tjeter ne vend qe te harxhosh 5 m. bej 10 keshtu ben me pak gabime. mos mu merzite? qe te kritikova?? pastaj kush te do te kritikon

po imen mendjen tek sherifi real ,mendjen tek sherifi i fantazize ...syzet se di ku i kam lene dhe gabime bejne pastaj jane gabime qe ndreqen keto ....kam kohe qe si besoj thenieve te popullit kshuqe nuk i besoj shume se kush te kritikon te don ndoshta kush te kritikon ka deshire te lendoje sipas menden time .....po ti vashdo se sme ngel qefi .....

Mesazh i vjetër 28 Maj 2009 23:24
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Mesazh i vjetër 29 Maj 2009 01:11
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

Re: Re: Kontesha...

Citim:

p.s brigant kjo eshte imagjinata ime nuk besoj se ofendohesh thjesht mendova se mund te kete dhe nje variant si ky kjo histori ...

Imagjinata jote meriton pergezime. Mos mer persiper te mbrosh miletin, qofte Fajtori, qofte Ipafajshmi. Cdo ndodhi mund te kete kendpamje nga me te cuditshmet, nga me te paimagjinuarat. Tjeter gje si eshte e verteta. Uroj qe kendpamja jote te jete nje shkas qe secili te na paraqese ndonje varjant sic e mendon. Po ne cdo rast, ju siguroj qe do jete e manget. Sepse asnje nga ju, shkelqesine e tij Sherifin, jo vetem qe nuk e keni njohur, po as e imagjinoni dot. As mund te mendohet qe Sherifi te rrije ulur ne nje divan dhe te prese... leke!?!?! Po le qe as behet fjale, qe nje grua, duke ditur cfar thesari fsheh Sherifi pas ca kopsave..., te kete gjakftohtesine t'i shkoje mendja te leket e portofolet etj etj rendomesira si keto! Besomeni! Ndihem mire qe nuk me besoni! Kjo deshmon qe zoteroj eksperienca qe per ju jane te pabesueshme! Qe dmth me tej akoma, jemi ohuuuu hane shan, hane Bagdat bashke! Ah mor kolopuca, mor kolopuca! Sidoqofte, Bionde, urime nga une!

Mesazh i vjetër 29 Maj 2009 01:28
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74 është moderator/e në këtë nën-forum   al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Birgant edhe kjo eksperience e jotja apo e Sherifit?!
pse kam pershtypjen qe per ty femra eshte "nje mase mishi rreth vagines"?!
diell ne perendim?!

Mesazh i vjetër 29 Maj 2009 02:02
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Re: Re: Re: Kontesha...

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti

Imagjinata jote meriton pergezime. Mos mer persiper te mbrosh miletin, qofte Fajtori, qofte Ipafajshmi. Cdo ndodhi mund te kete kendpamje nga me te cuditshmet, nga me te paimagjinuarat.! Sidoqofte, Bionde, urime nga une!

Brigandi une nuk mbroj miletin aq me shume FAJTORIN sepse me sa mund te lexosh ai ska nevoje per mbrojtje mbrohet aq mire vete....te solla ato shkrime sepse doja te rifreskoja mendjen sepse kjo tregon se sje koerent me cfare thua nderron mendim shume shpesh kaq....sa per Sherefin ndoshta madhesia ose gjatesia skane vlere kur eshte truri bosh..)ky eshte mendim personal )...turll pse qesh ????

Mesazh i vjetër 29 Maj 2009 02:14
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

Re: Re: Re: Re: Kontesha...

Citim:

...te solla ato shkrime sepse doja te rifreskoja mendjen sepse kjo tregon se sje koerent me cfare thua nderron mendim shume shpesh kaq....

Une nuk mbaj mend te kem graduar apo dekoruar Fajtorin. Thjesht me ka bere pershtypje ajo qe kam theksuar prape ketu, dmth kultura gjuhesore! Ate nuk e kam mohuar, edhe pse me timen eshte ku e ku dhe larg e ndryshe si nata me diten . Kjo eshte e vertete dhe konstatohet kollaj edhe nga me keqdashesi ndaj meje. Po nese edhe Fajtori, fillon e tjerr dokrra me doktore e me manira, si ca gomere te tjere ketu, sigurisht qe nuk ka kuptim ta levdoj, se edhe nese e bej une, nuk ma miraton njeri! Kuptove Biondia? Dhe mjaft nashi, se ngele me sapllak boje ne preher dhe furce ne dore! Ti e mire je edhe esmere, s'ka nevoje te jesh me lesh te verdhe detyrimisht!

Mesazh i vjetër 29 Maj 2009 02:36
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Brisk e kini gojen qe te dy ta marsha.

tegona ndonje tjeter me te ..ire

Mesazh i vjetër 29 Maj 2009 05:56
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Kontesha...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar