kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Ti, kotka, ke pyetur ndonjehere veten çfare difektesh ke?
plot i dashur faje, me tonelata, sa te duash, por me ato qe shkrojta me lart nuk doja te thoja se une pajtohem me dhunen e trasheguar nga prinderit e mij, perkundrazi e kam urryer dhe injoruar duke e quajtur si dicka jo funksionale per familjen dhe shume te demshme. Prinderit e mij i fala se une jam aq e moshuar te kuptoj se situatat dhe kohet ishin ndryshe, dhe nuk i rrita kurre femijet e mij me dhune, nuk desha kurre te me kishin frike, por te me hapeshin dhe te me flisnin hapur. Por ndonjehere edhe ajo ideja e te qenit shume shok me femijen nuk eshte teper funksionale, sepse femija abuzon jo se do te abuzoje, por se nuk ka eksperiencen e jetes.
Djali im e hengri shpullen se kish 20 vjet qe nuk kish pare shpulle dhe sikur ishim bere me shume shoke se sa duhej... kjo e beri te mos kuptoje qe zeri po ngrihej pak si me teper se me nje shok.
Dhe ne fund i kerkuam te dy falje njeri-tjetrit ai per zerin dhe une per shpullen.