Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > C'mendim keni ne lidhje me veprimin e vajzes?
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

FAJE NUK ESHTE GJITHMONE KESHTU. KA SHUME TE RINJ QE NUK KANE FARE INTUITE DHE EKSPERIENCE NE RRITJEN E FEMIJVE.

Ata shume here i semurin femijet e tyre nga pakujdesia dhe pastaj i perplasin tek prinderit tua sherojne.

ka dhe me keq kotka ..nganjeher marrin ambulancen ne tel sepse femija nuk pushon se qari dhe shqetesohen te gjithe se cfare ka ...dhe ne fund nuk ju eshte dnerruar panolini nga disa ore dhe esht skuq mjafton ta lyesh me krem dhe kaq...ka dhe me keq qe bejne femije po nuk dine se ky femije te ndryshon jeten ska me disco e festa ska me ardhje vone ...kur si ben dot keto gjera ateher fillon dhe zihesh me gjithe dynjane dhe me nenen ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 20:31
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Ti, kotka, ke pyetur ndonjehere veten çfare difektesh ke?

plot i dashur faje, me tonelata, sa te duash, por me ato qe shkrojta me lart nuk doja te thoja se une pajtohem me dhunen e trasheguar nga prinderit e mij, perkundrazi e kam urryer dhe injoruar duke e quajtur si dicka jo funksionale per familjen dhe shume te demshme. Prinderit e mij i fala se une jam aq e moshuar te kuptoj se situatat dhe kohet ishin ndryshe, dhe nuk i rrita kurre femijet e mij me dhune, nuk desha kurre te me kishin frike, por te me hapeshin dhe te me flisnin hapur. Por ndonjehere edhe ajo ideja e te qenit shume shok me femijen nuk eshte teper funksionale, sepse femija abuzon jo se do te abuzoje, por se nuk ka eksperiencen e jetes.

Djali im e hengri shpullen se kish 20 vjet qe nuk kish pare shpulle dhe sikur ishim bere me shume shoke se sa duhej... kjo e beri te mos kuptoje qe zeri po ngrihej pak si me teper se me nje shok.

Dhe ne fund i kerkuam te dy falje njeri-tjetrit ai per zerin dhe une per shpullen.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 20:37
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ka dhe me keq kotka ..nganjeher marrin ambulancen ne tel sepse femija nuk pushon se qari dhe shqetesohen te gjithe se cfare ka ...dhe ne fund nuk ju eshte dnerruar panolini nga disa ore dhe esht skuq mjafton ta lyesh me krem dhe kaq...ka dhe me keq qe bejne femije po nuk dine se ky femije te ndryshon jeten ska me disco e festa ska me ardhje vone ...kur si ben dot keto gjera ateher fillon dhe zihesh me gjithe dynjane dhe me nenen ...

pikerisht per keto e kisha fjalen edhe une bjonde.
po faja nuk e di qe vajzat sot jane skllavopronare dhe nenat skllave...qe nuk duhet te japin asnje keshille.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 20:39
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Pyetja ime eshte ........ kush e ben nje gje te tille???? Ti e ke bere ndonjehere???? Pse ???
Ketu kur behet diskutimi gjithmone harrohet nje gje .......... niveli kulturor dhe arsimor i njerezve, shtresat e popullsise per te cilat flasim. Sepse ne shumicen e rasteve flitet per extremet e popullsise, ata qe i dine/kane te gjitha, dhe ata qe nuk dine/s'kane asgje.
Kotka, une personalisht nuk kam nevoje per ndihmen e prinderve per te rritur femijet. Madje i konsideroj pengese. Nuk i duroj dot kur i shoh me luge ne dore pas kalamanit. Qe i thone c'do pese minuta ha e pi ...... nuk e lene rehat ne boten e vet. Te gjitha keto ne "emer te rritjes i shendetshem" .......... .Une shyqyr zotit kam mesuar te lexoj. Kur nuk di nje gje ...... lexo, pyet. Nje dembel apo injorant ben te kunderten......... .
Nuk e kam lexuar historine per te cilen behet fjale .......... po nga c'kam kuptuar ne disa shkrime kemi te bejme me llume shoqerie, qe as nuk ia vlen te merremi .......... sepse si nena si e bija jane te te njejtit kallup ......... .

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 20:45
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:

vajzat sot jane skllavopronare dhe nenat skllave...qe nuk duhet te japin asnje keshille.

Te kujt?????????? Me vjen keq per boten ne te cilen jeton ............

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 20:46
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:

pikerisht per keto e kisha fjalen edhe une bjonde.
po faja nuk e di qe vajzat sot jane skllavopronare dhe nenat skllave...qe nuk duhet te japin asnje keshille.

Me tregoi njera per nje nene shume te re ne moshe( 18), e cila nuk pranonte keshilla nga askush. Nuk e lejonte vjehrren ta ushqente femijen . Kishte formulat e saj te nxjerra nga librat. Femija e saj tani eshte me shume se nje vjec, por nuk ha asgje pervec ceces. Asnje lloj perimi, apo fruti. Eshte dobesuar shume, dhe nje me dy ngeli spitaleve. Une jam bere nene ne nje moshe me te madhe se ajo, dhe prape me dukej vetja si femije dhe falenderoja ndonje qe me afronte ndihme dhe keshilla ne lidhje me rritjen e femijes tim etj.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 20:48
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Te kujt?????????? Me vjen keq per boten ne te cilen jeton ............

turllo une kam qene si ty, femijet i rrita vete, se keshtu zgjodha une (kam patur gjithmone shpirt revolucionar nuk mund te rrija nen tutelen e te tjereve) dhe femijet e mij duan ti rrisin vete te tyret. nuk kam qene as skllavopronare as skllave ndonjehere, por ketu shpesh flasim edhe ne pergjithesi me ate c'ka shikojme tek te tjeret.

une akoma nuk kam niper e mbesa, jam free mother

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 20:52
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Me tregoi njera per nje nene shume te re ne moshe( 18), e cila nuk pranonte keshilla nga askush. Nuk e lejonte vjehrren ta ushqente femijen . Kishte formulat e saj te nxjerra nga librat. Femija e saj tani eshte me shume se nje vjec, por nuk ha asgje pervec ceces. Asnje lloj perimi, apo fruti. Eshte dobesuar shume, dhe nje me dy ngeli spitaleve. Une jam bere nene ne nje moshe me te madhe se ajo, dhe prape me dukej vetja si femije dhe falenderoja ndonje qe me afronte ndihme dhe keshilla ne lidhje me rritjen e femijes tim etj.

Te te jape keshille dikush eshte nje pune dhe te t'i imponojne "keshillat" (qe ne kete rast jane me teper urdhera) eshte pune tjeter. Fakt eshte qe brezi i vjeter ka nje set rregullash qe datojne para ca dekadash qe mendojne qe jane te duhurat dhe ndjejne nevojen te "shpetojne" brezin e ri nga "falimentimi". Shtoji ketu dhe njefare deshire per tu ndjere te vleresuar nga eksperienca dhe per t'u ndjere sikur jane te nevojitur.

Kotka, njoh nje rast te tille une. Te nesermen u ngrit i biri dhe beri valixhet, jetoi ca muaj ne nje dhome te vetme tek nje shok derisa u be financiarisht i mireqenur per te pasur vendin e tije. Me te emen u ftoh totalisht. Shpresoj qe nje rezultat te tille se do ti me te tute. 24 vjeç djalin e ke burre.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 20:56
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Nuk e kam lexuar historine per te cilen behet fjale .......... po nga c'kam kuptuar ne disa shkrime kemi te bejme me llume shoqerie, qe as nuk ia vlen te merremi .......... sepse si nena si e bija jane te te njejtit kallup ......... .

Nuk duket familje e keqe turll. Kane shtepine e tyre. Mund tekene dhe pune te mira, nuk e di. Shume te urte. Vijne nga puna merren me ndonje pune rreth e qark shtepise. Shikojne punen e tyre. Kane dhe nje cun adoloshent ne moshe gjimnazi, qe edhe ai te le peshtypjen qe eshte djale i mbare ne dukje. Vajzen hera e pare qe e pashe, ishte kur me erdhi ne dere. Besoj se jane nje familje e thjeshte, qe shikojne punen e tyre, dhe nuk e prisja nje gje e tille nga ata.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 20:59
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Kotka, njoh nje rast te tille une. Te nesermen u ngrit i biri dhe beri valixhet, jetoi ca muaj ne nje dhome te vetme tek nje shok derisa u be financiarisht i mireqenur per te pasur vendin e tije. Me te emen u ftoh totalisht. Shpresoj qe nje rezultat te tille se do ti me te tute.

amori im une jam nga ato qe ua paketoj vete valixhet djemve qe te ikin kur te duan dhe nuk me tremb fare largimi i tyre, por c'e do qe ata na duan kaq shume e ndihen kaq te lirshem dhe ne harmony sa nuk tunden nga shtepia jone, se une kurre nuk them kjo eshte shtepia "IME"

nje shpulle e dhene nga nena per te te kujtuar e per te te shkundur "hej thirri mendjes se je gabim" edhe kur je 50 vjec nuk te ben te largohesh kurre nga prinderit qe te kane kuptuar gjate gjithe jetes.

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 21:02
Ora tani: 18:52 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > C'mendim keni ne lidhje me veprimin e vajzes?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar