Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Nuk pasqyron ate qe dua te jem..Kjo JAM une
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
kjo qe kam tani PO
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha Niqua kjo qe kam tani PO Niqua, shume i erret Avatari jot, megjithe syze qe kam vene prap veshtire me e deshifru!
Citim:Po citoj ato që tha Niqua kjo qe kam tani PO
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Niqua, shume i erret Avatari jot, megjithe syze qe kam vene prap veshtire me e deshifru! varet se ku te kam shkuar syte
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Niqua, shume i erret Avatari jot, megjithe syze qe kam vene prap veshtire me e deshifru!
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Mendoj se po... Gjithmon i pershtas, firmen, avatarin, "biografin" me natyren qe me karakterizon ..
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
sbesoj imi jo ps shiku qe jam zveshe aty sdo thote qe me pelqen te rri zhveshe gjithe kohes e tani ne vere ska problem nxeht po ne dimer as qe behet fjale
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
jo jo...pasqyron komshien
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha al74 jo jo...pasqyron komshien al pse nuk ven nje avatar dhe ti ?
Citim:Po citoj ato që tha al74 jo jo...pasqyron komshien
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA al pse nuk ven nje avatar dhe ti ? marre me thon po vallaj nuk di si vehen . kur ju kerkoj robve ndihme mazallah qe ta fishkelle njeri athere ma mir kshu si mur i bardh
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA al pse nuk ven nje avatar dhe ti ?
Citim:Po citoj ato që tha al74 marre me thon po vallaj nuk di si vehen . kur ju kerkoj robve ndihme mazallah qe ta fishkelle njeri athere ma mir kshu si mur i bardh qyqa kur kam mesuar une jo ti hahahah
Citim:Po citoj ato që tha al74 marre me thon po vallaj nuk di si vehen . kur ju kerkoj robve ndihme mazallah qe ta fishkelle njeri athere ma mir kshu si mur i bardh