Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Komplimentat qe do deshironin femrat....
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Re: yammiiiiiiiiiiiiii

Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy

t'hengsha stemen e benzitt hot hot

Po elegante e kam..:p

Tipi makines dmth ( elegance) ..dhe kete e dike ee?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 15 Qershor 2011 02:01
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sexy_guy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/06/2011
Vendbanimi: Ku tmund
Mesazhe: 259

Re: Re: yammiiiiiiiiiiiiii

Citim:
Po citoj ato që tha lule

Po elegante e kam..:p

Tipi makines dmth ( elegance) ..dhe kete e dike ee?

yep eleganc 4 fenersh madje me goma mishi 4 x 4

Mesazh i vjetr 15 Qershor 2011 02:18
sexy_guy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sexy_guy Kliko këtu për të kontaktuar me sexy_guy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sexy_guy Shto sexy_guy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sexy_guy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha lule

spo e zgjas mo ..

p.sh mu m'pelqen kjo shprehja jote, po me shum m'thon t'hongsha tkuqet..

per ... ato qe po menoj une e ke pas llafin

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetr 18 Qershor 2011 00:17
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

per ... ato qe po menoj une e ke pas llafin

kuptova

vetem po ran rrypat e fustonit e ke ate chanc

Mesazh i vjetr 18 Qershor 2011 01:30
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

wooooooooooooow

Mesazh i vjetr 20 Korrik 2011 16:50
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy

4x4 do te thot te katerta gomat jan aktive meso pak nga makinat meso.

Kompliment i ri ky?

"Sa ma ke bo kofshen moj tu bofsha" kte perdor nje miku im dhe me shkataron duke qeshur kur e thot

Mesazh i vjetr 23 Korrik 2011 22:13
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/02/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 823

mjafton te jete fjale e embel!

Mesazh i vjetr 24 Dhjetor 2011 03:53
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

(Nga gazeta turke Milliyet)

Sipas nje ankete te bere nga gazeta Elle ne Gjermani femrat presin me teper komplimete se meshkujt (nuk eshte habi). 62 % e 500 femrave qe more n pjse u ankuas ne meshkujt bejne komplimente shume rralle. Sipas tyre meshkujt e kane te veshtire te bejne komplimente, por nese i ndihmon pak mund te kene permiresime

Disa nga komplimentet qe femrat do te donin te degjonin me teper jane:

Po te mos ekzistoje do doja te te shpikja

A mund ta fusesh pak gishtin ne kafe se paska mbaruar sheqeri.

Je zbukuruar edhe me teper nga koha qe te kam njohur

Ti gatuan me mire se nena ime.

S'kam pare njeri te hekurose kaq seksi sa ty

Nje moment pa ty, me duket pafundesi (bejini vete komentet )

sa kam qeshur me ket
ne fakt komlimentat qe kam marr une jan kshu

si gatuan nena ime sgatuan njeri

ti sdin a snje kemishe me ta hekuros

e ke lshu veten me je ba si gjyshe hahahha

sa her te kam afer trunin ma hell jashte hahha kjo e fundit jo kshu noshta po te pakten aq bukur si aty jo

Mesazh i vjetr 01 Maj 2012 07:17
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

ca desha me i shtu dhe pak ksaj temes se me erlli nje e qehsur e spo duroj

o mendoja po ca komplimetesh duan femrat te gjorat

un e kiam njerin gjithe jeten vetem un i jap komplimente ai kurr ne jet as per gjen me te vogel dhe ndonjeher kur i pelqej cik vetem me shikon kshu dhe thot po me dukesh sexi meeeeee i vetmi kompliment
ndersa mu ne anen time me ra goja gjithe kohes
ne fact e kam si zakon cti me pelqen tjua bej qefin njerzeve

Mesazh i vjetr 25 Maj 2012 05:49
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

femnes i thu qe je e zgjut ene e ke thy n'mes. me siguri do kete ma shume feeling me pasqyren.

Mesazh i vjetr 26 Maj 2012 01:43
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:15 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Komplimentat qe do deshironin femrat....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar