Regjistruar: 25/11/2011 Vendbanimi: Mesazhe: 71
o goca mos u zini, ka boll per te gjitha
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 28/01/2011 Vendbanimi: Galapagos Mesazhe: 100
Citim:Po citoj ato që tha minor threat ky duhet t'jet ai cyberseksi per tcilin kam nigu si eshte muhabeti? deri ne arushe paskan ardhe llafe per mu? po paske qene i thashethemexhie qe se paske pas shoqen..
Citim:Po citoj ato që tha minor threat ky duhet t'jet ai cyberseksi per tcilin kam nigu
__________________ Ci vuole tutta una vita per capire che non è necessario capire tutto.
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha minor threat o goca mos u zini, ka boll per te gjitha Kush po zihet mo? vetem une ta dashuroj surratin
Citim:Po citoj ato që tha minor threat o goca mos u zini, ka boll per te gjitha
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha Tucano si eshte muhabeti? deri ne arushe paskan ardhe llafe per mu? po paske qene i thashethemexhie qe se paske pas shoqen.. ca je tu fol o piktor
Citim:Po citoj ato që tha Tucano si eshte muhabeti? deri ne arushe paskan ardhe llafe per mu? po paske qene i thashethemexhie qe se paske pas shoqen..
kodra pas bregu... na jep naj lek borxh tashi qe u bom shok.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Kush po zihet mo? vetem une ta dashuroj surratin dhe te mendosh qe vetem vitrinen i ke pa,ke per tu cmend krejt kur te te tregoj magazinen lool
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Kush po zihet mo? vetem une ta dashuroj surratin
__________________ .
obobo kjo angeldevil qeka e flliqt komplet
pse mo ca thashe?
hic hic mos u merzit afrohu ktu ne krahet e mia
jo se i thyhet zemra Cecit mos u bej kaq katil