Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Arsimi > Gjimnazit "Partizani" Tirane Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
studentja
physicist

Regjistruar: 28/08/2005
Vendbanimi: Gjermani
Mesazhe: 5

partizanse veterane

Ka njeri gjalle ketu e?
une sic duket jam me e vjetra ketu... matura 1991..
Ka njeri kaq te vjeter? ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Maj 2006 00:47
studentja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të studentja Kliko këtu për të kontaktuar me studentja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të studentja't! Kërko mesazhe të tjera nga: studentja Shto studentja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto studentja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Rastesisht e gjeta kete teme............pershendetje Partizane edhe une Patrizane si ju ........
Ahhhh shkolle fantastike ......kujtimet me te bukura kam ne ate shkolle sidomos ne ato cesmet e prishura mbrapa shkolles andej nga rifuxho

Ehhh une kam kujtime te bukura me profesor Fatmirin e matematikes jo per gje po qe ne fillim te klases na sherndante ti per byrek e ti ik e me merr gazeten Mua me kishte fiksim

E keni pare more sa e bukur na eshte bere shkolla.......

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2006 02:28
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Citim:
Po citoj ato që tha i_lire
Havari... atlantis mos vdeksh kurre se me kete emer me ke shkaktuar nje te qeshur prej gati 20min tani...
E mban mend sa me pasion recitonte?
Dashuronte Lasgushin.

Mbetet e madhe ajo zyshe dhe dashuria e saj per letersine, ma ka ngulitur dhe mua kaq thelle.

une kam patur Aferdita Orhanasin (keshtu me duket e ka patur) ahhh dhe kjo nje zysh fantastike.....(ndjeste paste se ka vdekur e gjora)
Edhe ajo nje dashuri te jashtzakonshme per letersi.........

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2006 02:31
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re shkolla partizani.jpg
Ky file është shkarkuar 51 herë.

Edhe une "Partizanse" kam qene...Boboooo shkolle llahtar fare...:p Per Mesuesit dhe profesoret s'kam ç'them...une me asnjerin nuk shkoja mire...Me pelqente Lila e Fizikes dhe Bogdani i Matematikes...Kam qene matura 2001 e 4/5 ...

Ja dhe disa foto te Partizanit te bera nga shoku klases time Aurel.Duka.

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2007 14:18
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re oborri_i_shkolles.jpg
Ky file është shkarkuar 51 herë.

Kur kam mbaruar une shkolla ka qene ne rregullim e siper (me tulla dhe llaç) ...Keto fotot jane bere me mbrapa...:p

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2007 14:22
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re korridoret_shkolles_partizani.jpg
Ky file është shkarkuar 49 herë.

Koridori i shkolles.

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2007 14:26
SEXI
*BIZNESMENE*

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re shkolles_partizani.jpg
Ky file është shkarkuar 49 herë.

Partizani.

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2007 14:36
Saiera
Anetar i ri

Regjistruar: 07/07/2007
Vendbanimi: Dallas, TX
Mesazhe: 2

Hmmm...

Matura 2001 4/4
....ku jane kto rob me vlla...

Mesazh i vjetër 07 Korrik 2007 06:38
Saiera nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Saiera Kliko këtu për të kontaktuar me Saiera (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Saiera Shto Saiera në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Saiera në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 4 [5]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Arsimi > Gjimnazit "Partizani" Tirane

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar