deshira
Anetar i ri

Regjistruar: 01/05/2004
Vendbanimi: U.K.
Mesazhe: 10
|
nqs e lexuat mesazhin tim me kujdes une thashe qe thjeshte fakti qe njerezit i mendojne gjera te tilla me neverit, pjesa tjeter nuk ju ishte drejtuar juve personalisht, edhe pse gabimisht mund te jete dukur e tille. e kuptoj qe ju pelqen humori por une thjeshte po ju them qe nuk bete njeri per te qeshur. nje qendrim si ai i juaji, edhe pse i perdorur per humor me prek thelle, dhe besoj se duhe te kete te njejtin efekt mbi c'do femer... i ashtuquajturi civilizim i sotem, edhe pse nuk eshte aq keq sa c'ishte, eshte thjeshte dominimi i mashkullit ne shoqeri, ekonomi dhe politike. une besoj qe dicka e tille eshte teresisht e padrejte dhe indinjuese. perse duhet te kene meshkujt me shume kontroll ne politike, ekonomi, dhe mentalitetin e pergjithshem te shoqerise? sepse jane fizikisht me te fuqishem?(dokrra) femrat dhe meshkujt nuk kane diferenca thelbesore ne formimin e intelektit, dhe une nuk e shoh te drejte qe meshkujt te dominojne boten kur femrat kan te njejtat kapacitete.
nuk jam ndonje feministe e thekur, nuk besoj qe femrat duhet te sillen dhe te kene te njejta menyra me meshkujt sepse faktikisht nuk jemi te barabarte nga ana fizike por menyra vulgare se si femrat jane keqperdorur dhe perulur ne te shkuaren dhe me pak ne ditet e sotme, eshte per te ardhur keq. une nuk pres qe ju te keni te njejtat ndjenja qe une kam rreth kesaj teme, ju jeni nje mashkull, por ju lutem konsideroni gjera te tilla dhe kendveshtrime te ndryshme para se te beni humor pa kripe qe nuk ben asnje njeri per te qeshur dhe qe i jep disa te tjerve nje paraqitje jo shume te pelqyeshme te personit tuaj.