Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > C'rol luan femra ne jeten e mashkullit?
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
deshira
Anetar i ri

Regjistruar: 01/05/2004
Vendbanimi: U.K.
Mesazhe: 10

nqs e lexuat mesazhin tim me kujdes une thashe qe thjeshte fakti qe njerezit i mendojne gjera te tilla me neverit, pjesa tjeter nuk ju ishte drejtuar juve personalisht, edhe pse gabimisht mund te jete dukur e tille. e kuptoj qe ju pelqen humori por une thjeshte po ju them qe nuk bete njeri per te qeshur. nje qendrim si ai i juaji, edhe pse i perdorur per humor me prek thelle, dhe besoj se duhe te kete te njejtin efekt mbi c'do femer... i ashtuquajturi civilizim i sotem, edhe pse nuk eshte aq keq sa c'ishte, eshte thjeshte dominimi i mashkullit ne shoqeri, ekonomi dhe politike. une besoj qe dicka e tille eshte teresisht e padrejte dhe indinjuese. perse duhet te kene meshkujt me shume kontroll ne politike, ekonomi, dhe mentalitetin e pergjithshem te shoqerise? sepse jane fizikisht me te fuqishem?(dokrra) femrat dhe meshkujt nuk kane diferenca thelbesore ne formimin e intelektit, dhe une nuk e shoh te drejte qe meshkujt te dominojne boten kur femrat kan te njejtat kapacitete.
nuk jam ndonje feministe e thekur, nuk besoj qe femrat duhet te sillen dhe te kene te njejta menyra me meshkujt sepse faktikisht nuk jemi te barabarte nga ana fizike por menyra vulgare se si femrat jane keqperdorur dhe perulur ne te shkuaren dhe me pak ne ditet e sotme, eshte per te ardhur keq. une nuk pres qe ju te keni te njejtat ndjenja qe une kam rreth kesaj teme, ju jeni nje mashkull, por ju lutem konsideroni gjera te tilla dhe kendveshtrime te ndryshme para se te beni humor pa kripe qe nuk ben asnje njeri per te qeshur dhe qe i jep disa te tjerve nje paraqitje jo shume te pelqyeshme te personit tuaj.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Maj 2004 23:33
deshira nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të deshira Kliko këtu për të kontaktuar me deshira (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: deshira Shto deshira në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto deshira në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

O Deshira,une shaka bera dhe ti u fyeve (ndoshta me te drejte).Ti i quajte meshkujt idiote dhe une nukm te thashe gje.Tani kush duhet te fyhet ketu. Per sa i perket humorit edhe mund tja fus kot nganjehere dhe nuk qesh njeri.Kjo varet nga pikeveshtrimi.Pastaj une ate e thashe me ironi.Sepse ka akoma njerez qe e kane seriozisht ate ide.Keshtu qe mua me keni ne frontin tuaj ne nje fare menyre . Nejse puna eshte se kam pershtypjen qe si me shume yrysh e ke marre me cunat.Sikur te kemi vrare babane ne (oops mamane desha te thosha )

Mesazh i vjetër 14 Maj 2004 01:16
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
deshira
Anetar i ri

Regjistruar: 01/05/2004
Vendbanimi: U.K.
Mesazhe: 10

mos ki merak, nuk prekem aq kollaj, dhe astaj vrarja e babait ose qofte edhe e mamase nuk ehste gjeja me e keqe qe mund ti besh nje njeriu.humori jot thjeshte nuk mu duk me vend dhe une komentova. ky sit per biseda eshte apo e kam gabim?

Mesazh i vjetër 14 Maj 2004 17:28
deshira nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të deshira Kliko këtu për të kontaktuar me deshira (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: deshira Shto deshira në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto deshira në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

O macke

Po edhe ti o Brut (keshtu i tha Cezari Pompeut )
Tani une e di qe jam tip qe hap polemika nganjehere po qe te arrinte deri ne kete fare feje nuk ma merrte mendja Tani qe te sqarohemi njehere e mire.Une ate mesazhin e shkrova sepse pashe nja 2 mesazhe paksa si teper feministe biles u arrit deri aty sa te quheshin meshkujt idiote.(dhe jo me ironi)Atehere cfare duhet te beja une?Pastaj merreni pak mundimin dhe lexoni ne faqen tjeter dhe lexoni pak ato mesazhet se do gjeni aty edhe mendimin tim.
O deshira,ti je e lire te komentosh dhe te bisedosh.Nuk e ke hic gabim.Po une ate humorin nuk e bera qe te qeshin gocat (as qe e prisja nje gje te tille).Po nuk e bera as qe te ofendoja gocat (te pakten nuk ishte ky qellimi im).Nejse sic te thashe varet nga kendveshtrimi i secilit.
Hajde tung se jeni te gjitha si shpirt.
P.S shpresoj qe te mos fyheni te pakten nga komplimentet

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 16:24
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
macekeqe
e perkedhelur

Regjistruar: 09/07/2003
Vendbanimi: Ne boten time
Mesazhe: 614

Re: O macke

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Po edhe ti o Brut (keshtu i tha Cezari Pompeut )

O jimmy Cezari i tha brutus-it, te birit te tij adoptiv, dhe jo te bukurit Pompeo. Gabove mashkull
Hajde se ne qe te njohim mire nuk ofendohemi per maskilismet e tua, pastaj ju hapim rruge ju te vegjelve Kur u rrit dhe jimmy, iiiii

Ika se do me kpusi dockat kjo teta moderatore :p

Mesazh i vjetër 17 Maj 2004 00:00
macekeqe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të macekeqe Kliko këtu për të kontaktuar me macekeqe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: macekeqe Shto macekeqe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto macekeqe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

O macka

Tani mos perhap panik te gocat qe une jam maskilist .Kjo nuk eshte aspak e vertete.Por ka dicka.Ju edhe doni privilegjet e "seksit te dobet" edhe doni te drejta te barabarta.Hiqni dore nga njera dhe zgjidhni.Kjo nuk do te thote qe une jam maskilist.Jam thjesht realist.Megjithate une femrat i trajtoj si te barabarta dhe u jap privilegjet e "seksit te dobet".Sa per moshen ke te drejte u rrita edhe une avash avash megjithese se nuk mburrem me kete.
P.S Ne fakt ka mendime qe Bruti ka qene djali ilegjitim i Cezarit (nena e Brutit kishte qene e dashura e Cezarit).Prandaj mos ngaterro bakllavane me byrekun (ne rastin konkret humorin me injorancen )
Sidoqofte mua nuk me ngel hatri se e di qe ti gerricesh pa te keq.

Ciao macke (edhe kur gerricesh prape macke e lezecme ngelesh)

Mesazh i vjetër 17 Maj 2004 19:05
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Femra tek une(ups),luajne nje rol shume te mire dhe te keq psikologjik,fizik,moral,oral dhe qetesues.per mua,shprehja:Trimi i mire me shoqe shume:p:p ,qendron! Ciao!

Mesazh i vjetër 19 Maj 2004 19:55
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shangai
Anetar i ri

Regjistruar: 20/04/2004
Vendbanimi: kefalonia
Mesazhe: 3

vlora angle

femrat per mue jan kot
ti me kujtove filmin me XINEN
QE ISHTE NJE FSHAT PLOT ME FEMRA DHE NUK KISHTE ASNJE MASHKULL
edhe femrat nuk bejne dot pa mashkull
se cmenden
jane njelloj si ne femer e virgjert
kur e xhvesh dhe e le thate
keshtu beni ju
une e quaj krim tua besh femrave keshtu si keto krime i kam bere me shumice
po me ka fal zoti!

Mesazh i vjetër 29 Qershor 2004 22:49
shangai nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shangai Kliko këtu për të kontaktuar me shangai (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shangai Shto shangai në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shangai në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BETERRJA
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 12/05/2004
Vendbanimi: belgjik
Mesazhe: 106

te gjithve

O milet ku jeni mo keshtu po flisni per nje qenje njerezore qe mashkulli pa te eshte kote ,femra eshte dhe do te jete thelbi i jetes se mashkullit sepse nuk jeni asgje pa te ,dhe mos e vleresoni femren si nje objekt sherbimi per ju meshkujt nuk eshte ashtu femra eshte kryesorja ne jeten mashkullore , lexova nje qe kishte thene se femra me te ishte vetem 37 minuta dhe kaq ) desha vec ti them ,me duket se je rrit ne jetimore o djale
FEMRA ESHTE AJO QE KA FUT DJALLIN NE SHISHE
POR VET AJO E KA NXJERR NGA SHISHJA :

Mesazh i vjetër 04 Korrik 2004 19:59
BETERRJA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BETERRJA Kliko këtu për të kontaktuar me BETERRJA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BETERRJA Shto BETERRJA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BETERRJA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Femra ne jeten e mashkullit luan rolin e polices te monogamise ne shume raste.

Mesazh i vjetër 26 Prill 2005 14:02
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > C'rol luan femra ne jeten e mashkullit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar