Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Foto humoristike Vlerësimi i Temës: 17 votime, mesatarja 4.06.
Gjithsej 165 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

hhahahahahahhaahhahahahahahahahahhahahahahahahahah
ahahahahahhahahaahahahhahahahahahahahahahahahhahah
ahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahahahah
ahahahahha

Darke U are so crazy.

Where did u find these photos???

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2003 03:23
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Cool

Darke Awesome pictues bro. Hahhaha...(*_*)

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 01:23
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re img13.jpg
Ky file është shkarkuar 1566 herë.

''Leksione peshkimi''

Mesazh i vjetër 25 Dhjetor 2003 21:42
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
asnjeans
gjeometer rrugesh

Regjistruar: 06/11/2003
Vendbanimi: ime per ime uk
Mesazhe: 302

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re imagesft.jpg
Ky file është shkarkuar 2170 herë.

me qe eshte viti ri,
ti pervishemi punes,
e kam per cunat ne vecanti.
lol

gezuar

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2003 10:22
asnjeans nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të asnjeans Kliko këtu për të kontaktuar me asnjeans (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: asnjeans Shto asnjeans në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto asnjeans në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darke
Syri i Natës

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: night
Mesazhe: 2545

Talking

A hot posture...

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re posturacaliente.jpg
Ky file është shkarkuar 4496 herë.

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2003 18:37
darke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darke Kliko këtu për të kontaktuar me darke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darke Shto darke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Per serine tradita neper bote,''grua ne burkha''

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re img47.jpg
Ky file është shkarkuar 1882 herë.

Mesazh i vjetër 02 Janar 2004 17:48
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Talking

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re mollami.jpg
Ky file është shkarkuar 1861 herë.

''Veshtiresi pune''

Mesazh i vjetër 02 Janar 2004 18:06
déjà-vu
Veteran ne forum

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re frenata.jpg
Ky file është shkarkuar 1688 herë.

''Veshtiresi pune 2''

:p

Nese kete vit i derguat per dhurata.....dhe per nje çast te vetem u ndihet te abandonuar une ju jap arsyen.
Frenim i papritur....

Mesazh i vjetër 02 Janar 2004 19:50
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Talking

Sa pa fat ai Shenjtori, mo Inso, qe diten e pare e hengri

Megjithate besoj se i kishte marre parasysh, keto gjera para se te fillonte pune

Mesazh i vjetër 02 Janar 2004 19:58
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Thumbs up

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re miss reef 2002.jpeg
Ky file është shkarkuar 1830 herë.

No coment.

Mesazh i vjetër 02 Janar 2004 20:33
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 165 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Foto humoristike

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar